Dating voor gehandicapten

Gehandicaptendating.nl

Gehandicaptendating.nl

2.3

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

2.0/5

De datingsite Gehandicaptendating.nl is speciaal opgericht om een online platform te bieden aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zo kun je op deze datingsite terecht om een leuke vriendschap, date of serieuze relatie te vinden. Deze vriendschap, date of relatie kun je vinden in de vertrouwde en veilige omgeving van Gehandicaptendating.nl. Wat voor beperking je ook hebt en of je nu op zoek bent naar een nieuwe vriendschap of een serieuze, vaste relatie: je kunt bij Gehandicaptendating.nl terecht.

De website van Gehandicaptendating.nl is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zo bestaat de homepage slechts uit een registratieformulier, een klein menu, een inlogscherm en enkele profielen van leden. En omdat de website verder is ingedeeld volgens logische categorieen en pagina’s, kun je gemakkelijk vinden wat jij nodig hebt. In deze review lees je meer over Gehandicaptendating.nl. Zo lees je of deze website betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven, wat de kosten van de datingsite zijn en of de datingsite een app heeft, voor mobiel daten op Gehandicaptendating.nl. Tot slot lees je hoe je je kunt uitschrijven voor de datingsite en welke voor- en nadelen de datingsite heeft. Op basis van deze informatie kun je gemakkelijk beslissen of deze datingsite iets voor jou is, of niet.

Gehandicaptendating.nl Betrouwbaarheid

Een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite is de wijze waarop en de mate waarin de datingsite de privacy van de leden van de datingsite waarborgt. De datingsite Gehandicaptendating.nl doet dit door alle persoonlijke gegevens van leden veilig op te slaan in een beveiligde database, waar alleen de bevoegde medewerkers van Gehandicaptendating.nl in kunnen komen. Bovendien worden jouw gegevens ook nooit doorgegeven aan andere partijen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen of dat je reclame e-mails ontvangt na het inschrijven bij Gehandicaptendating.nl.

Bij het aanmaken van een profiel op de datingsite, kun je zelf kiezen wat je op jouw profiel zet. Alles wat je invult, wordt op jouw profiel geplaatst. Wel filteren de medewerkers van Gehandicaptendating.nl ongewenste opmerkingen uit jouw profiel, zodat online dating voor iedereen leuk blijft. Ook is het niet mogelijk om persoonlijke contactgegevens in je profiel te plaatsen, zoals een telefoonnummer of e-mailadres. Deze gegevens kun je alleen aan andere leden verstrekken als je hier persoonlijk contact mee hebt. Als je een profiel hebt aangemaakt bij Gehandicaptendating.nl, wordt deze getoond op de website. Enkele van de profielen van leden zijn zichtbaar op de homepage van de website, waar iedere internetgebruiker de profielen in kan zien. Niet-leden van de datingsite krijgen hierbij enkel toegang tot een gedeelte van het profiel, terwijl leden alle profielgegevens in kunnen kijken. Zo kunnen niet-leden bijvoorbeeld geen foto’s bekijken, maar zien zij alleen de profielfoto van het betreffende lid. Hoewel aan niet-leden slechts een deel van het profiel wordt getoond en slechts van een deel van de leden van Gehandicaptendating.nl, dien je bij inschrijving wel rekening te houden met het feit dat jouw profiel ook op de homepage kan komen en dus gedeeltelijk ingezien kan worden door niet-leden.

Om neppe leden en leden die misbruik maken van de datingsite te weren, filteren de medewerkers van Gehandicaptendating.nl alle profielen die op de datingsite worden toegevoegd. Op deze manier worden mensen met verkeerde doeleinden geweerd van de website en is de website slechts toegankelijk voor mensen met een positief doel. Dit is dan ook de reden dat het enige tijd kan duren voor jouw profiel wordt goedgekeurd en daadwerkelijk online staat na inschrijving.

Kortom: de betrouwbaarheid van Gehandicaptendating.nl is erg goed. De datingsite beschermt de privacy van leden door alle gegevens veilig op te slaan, de datingsite verbiedt het openbaar delen van persoonlijke contactgegevens en de datingsite kijkt alle profielen na om fake profielen te verwijderen of vervelende opmerkingen uit profielen te filteren. Het enige minpunt van de datingsite is dat jouw profiel ook gedeeltelijk bekeken kan worden door niet-leden, waardoor jouw privacy als lid enigszins verminderd wordt. Heb je hier echter geen problemen mee, dan is de website Gehandicaptendating.nl zeker een aanrader voor jou. En hoewel de datingsite geen keurmerk heeft ontvangen voor Veilig Online Daten, wil dit absoluut niet zeggen dat deze datingsite niet betrouwbaar is.

Inschrijven en inloggen Gehandicaptendating.nl

Om je in te schrijven voor Gehandicaptendating.nl, dien je enkele stappen te volgen. Dit zijn de volgende stappen:

 1. Ga naar de homepage van Gehandicaptendating.nl.
 2. Voer in het inschrijfformulier je geslacht, leeftijd, gezondheid, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in.
 3. Vul in waar je vandaan komt (stad).
 4. Klik op Start nu!. Er wordt nu een e-mail naar je gestuurd met een bevestigingslink.
 5. Open de e-mail en klik op de activatielink. Je profiel wordt nu geactiveerd.

Kosten Gehandicaptendating.nl

Als je je aanmeldt bij Gehandicaptendating.nl, kun je kiezen voor drie mogelijkheden met betrekking tot het lidmaatschap bij Gehandicaptendating.nl. Zo kun je kiezen voor:

 • Een trial lidmaatschap: dit is een gratis lidmaatschap, met enkele basismogelijkheden bij het gebruiken van de datingsite.
 • Het Gold lidmaatschap: Gold leden hebben net wat meer functies en mogelijkheden dan trial leden.
 • Het VIP lidmaatschap: als je Gold lid bent, kun je ook VIP lid worden. Deze leden hebben nog meer functies dan Gold leden en profiteren van een compleet pakket bij Gehandicaptendating.nl.

De kosten voor een Gold- of VIP lidmaatschap, zijn de volgende:

 • 1 maand Gold lidmaatschap: 29,90 euro per maand.
 • 3 maanden Gold lidmaatschap: 24,90 euro per maand.
 • 6 maanden Gold lidmaatschap: 19,90 euro per maand.
 • 12 maanden Gold lidmaatschap: 14,90 per maand.
 • Toevoegen VIP abonnement: 14,90 euro per maand.

Gehandicaptendating.nl App

De datingsite Gehandicaptendating.nl heeft mobiele dating app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet. Houd hiermee dus rekening bij het uitkiezen van een datingsite.

Nieuws en kortingen Gehandicaptendating.nl

Er is momenteel geen nieuws over Gehandicaptendating.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven Gehandicaptendating.nl

Als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Gehandicaptendating.nl, dien je jouw profiel op deze datingsite te verwijderen. Om jouw profiel te verwijderen, dien je de volgende stappen te volgen:

 1. Log in bij Gehandicaptendating.nl.
 2. Ga naar Profiel.
 3. Ga naar Account pagina.
 4. Klik op de knop Verwijder account.

Als je dit hebt gedaan, wordt jouw account direct verwijderd. Wel dienen alle abonnementen opgeschort te zijn voor het account daadwerkelijk verwijderd kan worden.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *