Dating voor gehandicapten

Hokjesdating.nl

Hokjesdating

2.5

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

2.0/5

De datingsite Hokjesdating.nl is special opgericht voor mensen met een beperking, maar kan uiteraard ook gebruikt worden door mensen zonder een beperking. De datingsite is voornamelijk voortgekomen uit de ontdekking dat mensen al snel afhaken als iemand een beperking heeft. En omdat iedereen de kans verdient zijn of haar perfecte partner te vinden, is Hokjesdating.nl opgericht.

De website van Hokjesdating.nl is overzichtelijk en prettig in gebruik. Als je naar de website gaat, opent zich direct een chatscherm om te chatten met een medewerker van Hokjesdating.nl. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar als je een vraag hebt over Hokjesdating, kun je deze wel direct stellen. Dit maakt de website gebruiksvriendelijker dan vele andere websites voor online dating. In deze review lees je meer over de datingsite Hokjesdating.nl. Zo lees je of deze datingsite betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven voor Hokjesdating.nl en wat de kosten van deze inschrijving zijn. Daarnaast lees je bovendien of de datingsite een app heeft, hoe je je kunt uitschrijven en wat de voor- en nadelen van online dating bij Hokjesdating.nl zijn.

Hokjesdating.nl Betrouwbaarheid

Om een profiel aan te maken op Hokjesdating.nl, dien je enkele persoonlijke gegevens achter te laten op de website. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om gebruik te kunnen maken van de diensten van Hokjesdating.nl. Je hoeft je dus geen zorgen dat maken dat andere partijen jouw gegevens kunnen kopen om je reclame e-mails te sturen of te benaderen voor andere doeleinden. En omdat alle gegevens van Hokjesdating.nl worden opgeslagen in een beveiligde database, kunnen alleen medewerkers van Hokjesdating.nl jouw gegevens inzien. Zo komen jouw gegevens niet op straat te liggen en hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van Hokjesdating.nl.

Als je een profiel hebt aangemaakt bij de datingsite Hokjesdating.nl, wordt jouw profiel alleen getoond aan andere leden van Hokjesdating.nl. Jouw profiel wordt dus niet opgenomen in zoekmachines, getoond op andere websites of inzichtelijk gemaakt voor niet-leden van de datingsite. Op deze manier wil Hokjesdating.nl het mogelijk te maken voor diens leden om te daten in een veilige, vertrouwde online omgeving die alleen bereikbaar is voor leden van de datingsite.

Een negatieve ontwikkeling waar vele datingsites tegenaan lopen, is het feit dat er steeds meer nepprofielen worden aangemaakt op datingsites. De mensen die deze nepprofielen aanmaken zijn niet op zoek naar vriendschap of liefde, maar willen enkel en alleen geld verdienen door het profiel aan te maken. Zo proberen zij andere leden te laten betalen voor bepaalde diensten of producten, om zelf geld te verdienen. Heb je het vermoeden dat er een nepprofiel actief is op Hokjesdating.nl, dan kun je dit melden aan de redactie van de website. De redactie spoort dit betreffende lid vervolgens op, om te onderzoeken of het inderdaad om een nepprofiel gaat. Is dit het geval, dan wordt het profiel verwijderd. Hokjesdating.nl heeft dus een passief beleid met betrekking tot het opsporen en weren van nepprofielen, waarbij men zelf niet op zoek gaat naar nepprofielen maar zich laat inlichten door leden van de datingsite.

Kortom: de datingsite Hokjesdating.nl is een betrouwbare en veilige datingsite, die zeker in staat is om jou een veilig online platform te bieden voor online dating. Het enige nadeel van de online omgeving van Hokjesdating.nl is het feit dat men geen actief beleid heeft om nepprofielen op te sporen. Hierdoor loop je risico benaderd te worden door nepprofielen, die geld willen verdienen. Dit is echter geen unieke situatie: het komt zelfs voor op de best beveiligde datingsites. Het passieve beleid met betrekking tot neppe profielen is dan ook zeker geen reden om Hokjesdating.nl links te laten liggen en op zoek te gaan naar een andere datingsite.

Inschrijven en inloggen Hokjesdating.nl

Het aanmelden voor de datingsite Hokjesdating.nl is geheel gratis en binnen enkele minuten gebeurd. Het enige wat je hoeft in te vullen bij jouw inschrijving, is jouw gebruikersnaam, jouw e-mailadres, jouw geboortedatum en jouw geslacht. Ook kun je bij je inschrijving aangeven of je wil dat andere leden zien dat jij online bent, of niet. Tot slot vul je een korte beschrijving over jezelf in en maak je jouw inschrijving compleet door op Nu inschrijven! te klikken. Je krijgt nu een bevestigingsmail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor Hokjesdating.nl op het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij het inschrijven. Met deze inloggegevens kun je direct aan de slag op de datingsite.

Kosten Hokjesdating.nl

De aanmelding op Hokjesdating.nl is geheel gratis. Zo kun je deze website geheel gratis even uitproberen, om later eventueel over te gaan op een betaald abonnement. Het gratis lidmaatschap van de datingsite heeft namelijk een beperkt aantal opties, die je kunt uitbreiden door een betaald abonneent te nemen voor Hokjesdating.nl. De kosten van dit betaalde abonnement, zijn de volgende:

 • 12 maanden voor 5 euro per maand.
 • 6 maanden voor 7,50 euro per maand.
 • 3 maanden voor 10 euro per maand.

Hoe langer jouw lidmaatschap is, hoe goedkoper je uit bent. Daarom kiezen de meeste leden van Hokjesdating.nl dan ook voor een lidmaatschap van 12 of 6 maanden, in plaats van een lidmaatschap van 3 maanden. Je kunt het abonnement betalen door middel van iDeal, automatische incasso of een handmatige overschrijving. De eerste overschrijving wordt altijd betaald door middel van iDeal, om vervolgens automatisch over te gaan op automatische incasso. Wil je dit niet, dan kun je dit bij de persoonlijke chat aangeven om te betalen door middel van een handmatige overschrijving.

Hokjesdating.nl App

De datingsite Hokjesdating.nl heeft geen mobiele dating app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet. Houd hiermee dus rekening bij het uitkiezen van een datingsite.

Nieuws en kortingen Hokjesdating.nl

Er is momenteel geen nieuws over Hokjesdating.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven Hokjesdating.nl

Als je jouw perfecte partner op Hokjesdating.nl hebt gevonden of geen zin meer hebt om online te daten op de datingsite, kun je jouw account annuleren door je uit te schrijven. Het annuleren van jouw account doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Stuur een e-mail naar de klantenservice van Hokjesdating.nl, met het e-mailadres waarop jij bent aangemeld bij de datingsite.
 2. Geef in de e-mail aan dat je jouw account op wil zeggen en vermeld (eventueel) waarom je dit wil.
 3. Jouw account wordt nu opgezegd door de medewerker van Hokjesdating.nl.

Het opzeggen van het account is mogelijk vanaf de eerste dag na het aflopen van je abonnement. Heb je nog een abonnement lopen, dan dient deze dus eerst af te lopen. Denk daarom goed na bij het afsluiten van een abonnement over hoe lang je ongeveer lid wil blijven, zodat je geen problemen krijgt bij het uitschrijven voor Hokjesdating.nl.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Hokjesdating.nl

 • Site is offline.

 • dakduifxl

  kort review
  beste mensen..
  ik heb daar zelf rond gesnuffeld tijd geleden en mijn conclusie is heel direct en simpel : NEP en nog eens NEP !
  zoals de meeste websites die zogenaamd hun services de hemel in zegenen en alles beloven en nooit na komen..
  kom op zeg dat geloof je toch zelf niet ? flauwekul.. de kans op een date daar is veel kleiner dan dood gaan in het verkeer lijkt me voor de hand liggend…

 • Voor mensen met een beperking kan het nogal moeilijk zijn om een geschikte partner te vinden. Ook al was ik het niet echt eens met de naam van de website “hokjesdating.nl” heb ik het er voor een client van mij toch maar opgewaagd. Samen opzoek gegaan naar iemand leuks. De liefde van haar leven was het niet, maar wel een paar hele leuke dagen aan over gehouden. Aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *