Dating voor Hoger Opgeleiden

Datingsites voor hoger opgeleiden zijn er voor mensen afgeronde HBO/WO opleiding of hoger, die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een vrijblijvende date. Op deze datingsites komt u in contact met mensen die een bepaald niveau en een bepaalde levensstandaard hebben, die net als u graag met gelijkgestemden omgaan. U bepaalt uiteraard zelf in welke vorm en in welk tempo u dat doet.

Profielen datingsites voor hoger opgeleiden

Door de grote varieteit in profielen en het grote aantal leden zorgt ervoor er mogelijkheden zijn om te daten met mensen die in dezelfde buurt wonen, waarmee u gedeelde interesses heeft of die bijvoorbeeld op hetzelfde vakgebied actief zijn. Bekijk hieronder de beste datingsites voor hoger opgeleiden:

Persoonlijkheidstest voor Hoger Opgeleiden

De insteek van elke datingsite in deze categorie is verschillend. Er zijn datingsites voor hoger opgeleiden die diep ingaan op persoonlijkheid en een aantal serieuze tests en vraagstukken voorleggen. Deze tests zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en wetenschap. Op basis van uitslagen van de persoonlijkheidstests en de data die daaruit voortvloeit, match slimme software uw profiel aan dat van anderen. Op deze manier trachten de datingsites de kans op succes groter te maken. Daarnaast wordt het voor de gebruiker makkelijker en prettiger omdat deze niet talloze profielen hoeft door te lezen.

Andere datingsites gericht op hoger opgeleiden zijn wat oppervlakkiger. Hier wordt ook het verschil gemaakt tussen mensen die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie en mensen die zomaar een leuke date zoeken voor de vrijdagavond. Er wordt niet op elke website gebruik gemaakt van persoonlijkheidstests.

Abonnementen voor datingsites voor hoger opgeleiden

Datingsites voor hoger opgeleiden kunt u gratis uitproberen. Berichten versturen is daarentegen op de meeste datingsites niet gratis. Betaling gaat vaak in abonnementsvorm van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Abonnementen zijn na de looptijd maandelijks opzegbaar.