Dating voor Hoger Opgeleiden

e-Matching

e-Matching

4.4

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.5/5

Mogelijkheden

5.0/5

Prijs

4.5/5

e-Matching is een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. e-Matching is een datingsite die speciaal gemaakt is voor mannen en vrouwen met een HBO of WO opleiding. e-matching is een nette datingsite, die zich richt op singles. Het is dus geen datingsite waar je op zoek kunt naar een affaire. Een profiel aanmaken kan vanaf 18 jaar. Het aanmaken van een e-Matching account is gratis. Met een e-Matching account kun je ook gebruik maken van een handige app voor op smartphone en tablet.

e-Matching.nl Betrouwbaarheid

e-Matching richt zich op dating voor hoger opgeleiden. Zoals voornoemd wordt er op singles gericht met een HBO of WO opleiding of een hoog denk niveau. Hiermee wordt direct de toon gezet en leden die hierop zijn aangemeld, zijn voornamelijk op zoek naar een serieuze date en relatie. e-Matching is er namelijk alleen voor mensen die een duurzame relatie willen en niet voor kortstondige relaties of affaires, aldus de datingsite. e-Matching is geaccrediteerd met het keurmerk voor Thuiswinkel Waarborg. Hiermee is de kwaliteit en je privacy gegarandeerd op e-Matching. Ook worden alle profielen op e-Matching handmatig controleert. Er heerst dus een actief beleid tegen nep profielen en mogelijke internet criminelen.

Bovendien maakt de datingsite gebruik van een beveiligde https verbinding. Dit zorgt er voor dat je gegevens versleuteld verstuurd worden. De verbinding zorgt ervoor dat gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd niet kunnen worden onderschept of kunnen worden misbruikt. Ook beschikt e-Matching over een goede set algemene voorwaarden en een privacy statement. Hierin staat hoe e-Matching met jouw gegevens omgaat. De persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie die je aan de datingsite toevertrouwd worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server. Ook staat er dat de gegevens enkel en alleen worden gebruikt om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren en dat persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Op de datingsite staat duidelijk een telefoonnummer vermeld, als een van de weinige datingsites biedt e-Matching dus ook telefonische support. Zeker een pluspunt!

Inschrijven en inloggen e-Matching.nl

Aanmelden bij e-Matching is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Om je in eerste instantie aan te melden is het slechts nodig om aan te geven wat of je man of vrouw bent en naar wat voor soort partner je op zoek bent. Daarnaast vragen ze om een nickname, een e-mailadres en je naam. Aanmelding op e-Matching is gratis. Zodra je aanmelding is voltooid wordt er aan je gevraagd je profiel verder in te vullen. Hier kun je aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date voor jou aan moet voldoen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kinderen, opleidingsniveau, of hij of zij wel of niet rookt en woonplaats.

Nadat jij je zoekprofiel volledig hebt ingevuld, dien je nog je eigen profiel in te vullen. Er worden een dertigtal dingen over jezelf gevraagd, waaronder je opleidingsniveau, je inkomen, je burgerlijke staat, of je een kinderwens hebt etcetera. Je bent wel verplicht alles in te vullen, je wachtwoord wordt namelijk pas verzonden nadat je de inschrijving hebt afgerond. Het voordeel hiervan is, dat iedereen beschikt over een volledig ingevuld profiel. Het verbetert de kwaliteit van de matches en dit is iets waarmee e-Matching zich onderscheid van andere datingsites. We raden ook altijd aan om deze gegevens zo eerlijk en zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis hiervan krijg je namelijk matches en partnervoorstellen. Des te beter jouw profiel op orde is, des te beter je matches zullen zijn.

Gebruikt e-Matching

Bij het afronden van je inschrijving ontvang je direct, op basis van de door jou ingevulde criteria een aantal matches in je mailbox. Op de dating site kun je vervolgens ook nog zoeken naar mogelijke dates. De zoekcriteria zijn erg uitgebreid, wat het mogelijk maakt om alleen de resultaten te ontvangen welke jij interessant vindt. Als gratis lid (passief lid) van E-Matching kun je onbeperkt profielen bekijken, het versturen van berichten is echter niet mogelijk. Je kunt alleen reageren op berichtjes welke je ontvangen hebt. Als niet betalend lid ben je dus afhankelijk van degene die een berichtje stuurt naar jou. Indien je zelf contact op wil nemen met iemand, dan dien je een lidmaatschap aan te schaffen.

De profielen op e-Matching zien er goed uit, en zoals eerder aangegeven zijn het allemaal hoger opgeleiden, met een duidelijk en volledig ingevuld profiel. Ook kun je de openbare foto’s zien van ieder lid. Indien iemand je aanspreekt, kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden, je kunt echter ook mensen uitsluiten, zodat deze niet meer naar voren komen in zoekresultaten. e-Matching werkt erg eenvoudig en intuitief en is erg overzichtelijk. Hiermee is het een fijne datingsite om te gebruiken en een datingsite die haar beloftes maakt. Aanmelden op e-Matching is eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag. Bovendien komt de dating website betrouwbaar over en zijn de profiel handmatig gecontroleerd. In conclusie is e-Matching een goede en betrouwbare datingsite.

Kosten e-Matching.nl

Aanmelden op e-Matching is gratis en geeft je voor een periode van 16 dagen onbeperkt toegang tot de datingsite. Zo kun je e-Matching even uittesten en alle profielen bekijken en de openbare foto’s inzien. Het is met een gratis lidmaatschap niet mogelijk een gesprek te beginnen met iemand, je kunt slechts reageren op een berichtje dat je ontvangen hebt van iemand anders. Wil je wel onbeperkt berichtjes kunnen sturen, dan dien je een betaald lidmaatschap aan te gaan bij e-Matching. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Per maand 19,95 (maandelijks op te zeggen)
 • 3 maanden 49,95 (eenmalig)
 • 6 maanden 79,95 (eenmalig)
 • 12 maanden 129,95 (eenmalig)

Betaling kan geschieden op gebruikelijke manieren binnen een beveiligde omgeving. Het is mogelijk te betalen via automatische incasso, ideal, creditcard of bankoverschrijving.

e-Matching.nl App

e-Matching beschikt op moment van review niet over een mobiele applicatie, maar wel over een mobiele website. Op de mobiele versie van e-Matching kun je gebruik maken van alle functionaliteiten gebruik maken, welke je op de volledige website hebt. De mobiele site van e-Matching staat open voor iedere gebruiker, hiervoor bijbetalen is dus niet nodig.

Nieuws en kortingen e-Matching.nl

Regelmatig heeft e-Matching kortingsacties voor nieuwe leden zoals een gratis full membership voor 3 dagen. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven e-Matching.nl

Wanneer je een leuke date hebt gehad en hier iets moois uit voorgekomen is, of wanneer je geen gebruik meer wil maken van e-Matching kun je je eenvoudig uitschrijven. je kunt op elk gewenst moment je account op te zeggen. Om uit te schrijven bij e-Matching moet je wel ingelogd zijn. Vervolgens druk je op de knop Mijn Profiel waar een knop aanwezig is om uit te schrijven bij e-matching. De datingsite vraagt om een reden waarom jij je account wilt opzeggen. Na bevestiging is je uitschrijving voltooid. Indien jij jezelf uitschrijft wordt ook direct de (mogelijke) automatische incasso stopgezet. Je abonnement loopt op deze manier nooit langer door. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je uitschrijving is voltooid en je gegevens zijn verwijderd. Eventuele openstaande abonnementsdagen worden niet gerestitueerd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

78 gedachten over “e-Matching

 • Erg te spreken over e-matching. Verhalen over nepprofielen herken ik niet, ben ik tenminste nog niet tegengekomen de afgelopen 6 maanden. Al een paar keer leuk contact gelegd met dames. Toch nog niet de ware, maar dat komt wel. Nu alweer met iemand op pad, alleen al die ontdekkingstocht vind ik prachtig.

 • Weinig fatsoenlijke vrouwen daar zij nauwelijks reageren op een persoonlijk bericht.

 • E-matching biedt leuke dames en ik heb er leuke contacten aan over gehouden. Er zijn echter wel veel “dames” die geen antwoord geven op een correct bericht.

 • Ik heb ruim een week geleden mijn profiel op ematching gezet.
  Het lijkt wel of hoger opgeleid bij mannen betekent, je hoeft niet te reageren en initiatief nemen is er al helemaal niet bij. Misschien wordt er alleen op IQ geselecteerd en is EQ van ondergeschikt belang?

  Fatsoen bij veel mannen op deze site ver te zoeken. Niet reageren op een berichtje. Respectloos. Geeft je overigens wel meteen een beeld van de kwaliteit van de mannen die hier staan.

  Gelukkig maar een probeersel van een maandje.

 • Ik ben een half jaartje lid geweest en hoewel de website (en de helpdesk) best goed functioneren, plaats ik toch kanttekeningen bij het aanbod van de leden (in mijn geval dus de dames). Ik stuitte in mijn zoektocht naar een match op lange lijsten met eisenpakketten; de manspersonen die de dames zoeken, hebben veel overeenkomsten met halfgoden! Ik heb gedurende mijn lidmaatschap zo’n 50 berichten verstuurd, waar ik altijd veel aandacht aan besteed heb, maar op slechts 10 procent ervan antwoord gekregen..
  Concluderend vind ik deze datingsite derhalve geen aanrader!

 • afgelopen 2 jaren een fiks aantal dates geprobeerd omdat ik zelf actief initiatief nam. Wat een omhooggevallen zooitje arrogante psychopaten. Ik ben een mooie goed opgeleide financieel onafhankelijke actieve 60+ vrouw. Maar het lelijkste domste armoedigste manvolk kent zich nog te groot voor een vrouw boven de 60. En de dates die ik wel had waren hufterig, dom, ongemanierde, niet betalende , ongevraagd zoenende opgeblazen dikke uitgezakte bankhangers. En je kan hier dus dan ook niet minder dan een ster waardering geven anders wordt het niet geplaatst.

 • waardeloos, 99% nepprofielen en standaard copy/paste teksten, duidelijk computer geengineerd. profielfotos ook eigenaardig genoeg eenvormige kwaliteit. onrealistische eisen, alle vrouwen hebben “hun leven op orde”, volstrekt onrealistisch. pure kwakzalverij . absoluut af te raden, omkoperij.

 • De profielen van de vrouwen zijn erg eenvormig. Er wordt eigenlijk nauwelijks gereageerd helaas. Ik heb ??n date gehad op 84 contactberichten. Uiterlijke kenmerken (lengte, status etc) zijn volgens mij erg belangrijk.

  Een kleine groep mannen en vrouwen kan met voldoening hier contacten leggen. De rest betaalt maar haalt er verder weinig plezier uit.

  Vanuit de redactie veelal standaard feedback over dating tips etc. Verder is de app erg ouderwets, traag en omslachtig in gebruik.

  het meest kwalijke van e-matching vind ik dat de vrouwen niet reageren of afwijzen terwijl ze toch werklijk weinig karakterieks te bieden hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *