Dating voor Hoger Opgeleiden

Smart Singles

Smart Singles

3.1

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

3.0/5

Smart Singles is een datingsite voor singles met niveau. Smart Singles richt zich zoals de naam al voor doet komen op de hoog opgeleide man of vrouw waarbij kennis en intelligentie een grote rol speelt bij de het vinden van de juiste partner. Bij Smart Singles melden zich iedere dag meer dan 70 mannen en vrouwen zichzelf aan voor een date met iemand op het zelfde intellectuele niveau. Ben je dus opzoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden? Lees dan vooral onze review en misschien kom je er wel achter dat dit de juiste site is voor jou.

Betrouwbaarheid Smart Singles

Smart Singles is een datingsite voor hoger opgeleiden. Je hebt hier dus te maken met intelligente mensen. De datingsite zal dus extra haar best moeten doen om de betrouwbaarheid op orde te hebben. Je kunt immers niet met de simpelste maatregelen aan komen zetten. Gelukkig doet Smart Singles goed haar best om de betrouwbaarheid op orde te hebben. Smart Singles maakt bijvoorbeeld deel uit van Safe Dating Networks, een internationaal bedrijf wat gespecialiseerd is in online dating. Ze weten hier dus heel goed waar ze mee bezig zijn ondanks dat Smart Singles niet een bijzonder grote datingsite is voor Nederlandse begrippen. Safe Dating Networks maakt individuele datingsite voor specifieke doelgroepen om zo aan hun wensen te kunnen voldoen. Hierdoor kan zij de betrouwbaarheid beter garanderen en de veiligheid van de datingsite verhogen.

Daarnaast doet Safe Dating Networks ook haar uiterste beste om haar website technisch op orde te hebben. Zo beschikt Smart Singles over een https en ssl verbinding. Wat er voor zorgt dat alle gegevens die je deelt op de datingsite versleuteld wordt verzonden. Je kunt dus lekker chatten, foto’s versturen, nummers uitwisselen en meer. Deze kunnen niet zomaar door kwaadwillende worden onderschept en zo kun je met een gerust hart gaan online daten. Bovendien worden alle profielen bij Smart Singles handmatig gecontroleerd wat er voor zorgt dat je zeker weet dat je met echte en serieuze singles te maken hebt. Dit kan er aan de andere kant wel voor zorgen dat je account per ongeluk wordt afgekeurd of je foto pas na enige tijd wordt weergegeven. Maar dit zorgt er allemaal natuurlijk wel voor dat de betrouwbaarheid van Smart singles omhoog gaat.

Ook zijn er nog wat extra mogelijkheden ingebouwd om veilig aan de slag te gaan bij de datingsite. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je profiel te tonen op alle datingsites van safe dating networks om je slagingskans te vergroten of alleen op smart singles.

Inschrijven Smart Singles

Ben jij dus als hoger opgeleide opzoek naar een leuke partner en lijkt smart singles je wel wat? Dan is het natuurlijk handig om een profiel aan te maken om te kijken of dit bij je past. Zonder account kun je namelijk helemaal niets zien van de datingsite dus je kunt ook niets uitproberen. Bijkomend voordeel van Smart Singles is, is dat het helemaal gratis is om jezelf in te schrijven. Het is helemaal vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden indien je een profiel aanmaakt bij smart singles. Wil je beginnen dan zul je naar de inschrijfpagina moeten gaan. Hier kun je wat simpele gegevens opgeven zoals je nickname, geaardheid en emailadres. Vervolgens kun je verder gaan met de vervolgstappen en kun je meer informatie verstrekken zoals je leeftijd, woonplaats en wat meer informatie over je achtergrond zoals je opleiding en burgerlijke status. Hierna krijg je ook nog de mogelijkheid om foto’s van jezelf toe te voegen en natuurlijk om een kort stukje over jezelf te schrijven. Zo kun je je medegebruikers wat meer vertellen en weten ze met wie ze te maken hebben. Dit is natuurlijk niet meteen noodzakelijk en kun je ook op een later tijdstip doen, zodra je zeker weet of Smart Singles de datingsite is die bij jou past. Aan het einde van je inschrijving ontvang je uiteraard een activatiemail.

Gebruik Smart Singles

Zodra je account geactiveerd is bij Smart Singles kun je aan de slag bij de datingsite en met het zoeken van een leuke single met niveau voor jou. Wel is het slim om even je gegevens te controleren of alles juist is en je dus de juiste matches ontvangt. Klopt het nog niet vult het dan even aan, want je wil natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen op de datingsite. Zodra je dat gedaan hebt kun je direct aan de gang met het vinden van die ene leuke single voor jou. Je kunt dit doen via de zoekfunctie, welke standaard al erg uitgebreid is en over heel veel functies beschikt, maar je kunt ook de foto zapper gebruiken. Een Tinderachtige manier waarop je op speelse manier door andere gebruikers bladert. Je ontvangt een melding als jullie elkaar beide leuk vinden. Een handige en leuke manier dus om een gesprek te beginnen. Ook is er nog een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je echt op alle kenmerken kan zoeken wel je in kan vullen en dat zijn er echt heel veel. Zo kun je heel specifiek op zoek naar een single die bij je past. Heb je iemand gevonden die bij je past? Dan wordt het uiteraard tijd om diegene aan te spreken en te kijken of jullie een echte date kunnen hebben.

Kosten Smart Singles

Lijkt Smart Singles je wel iets en denk je dat deze datingsite bij je past? Om berichten te versturen en de volledig zoekfunctie te gebruiken heb je een abonnement nodig bij Smart Singles. Het zogenaamde VIP abonnement zorgt er voor dat je berichten kan lezen, de fotozapper kan gebruiken en onbeperkt kan zoeken, ook kun je extra foto’s van leden bekijken. De kosten voor een VIP lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand 19,99 per maand
  • 2 maanden 15,99 per maand
  • 4 maanden 11,99 per maand

Betalen kan via ideal, waarna er een automatische incasso volgt of via creditcard.

Mobiele applicatie

Smart Singles heeft helaas nog geen app. Wel heeft Smart Singles haar website vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Smart Singles acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Zodra je een leuke match of flirt hebt gevonden, of klaar bent met online daten dan wil je uiteraard je profiel verwijderen, want anderen hoeven dat dan niet meer te zien. Rechts bovenin druk je op account waar je de mogelijkheid vindt om jezelf uit te schrijven bij Smart Singles.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *