Datingsites Belgie

Elitedating België

Elitedating België

4.2

Algemeen

4.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

4.5/5

Prijs

4.5/5

Op deze geroutineerde Belgische datingsite zijn single vrouwen en mannen actief op zoek naar een relatie. De datingsite richt zich in het speciaal op de hoger opgeleiden en is zowel in het Frans als in het Nederlands beschikbaar. De leeftijd van de leden varieert tussen de 30 jaar en 55 jaar. Elite dating onderscheid zich op basis van het intelligente matching systeem. Daarnaast is de datingsite uiterst betrouwbaar en discreet. Het aanmaken van een account is gratis.

Betrouwbaarheid Elitedating

Achter Elitedating zit het moederbedrijf Affinitas, een Duitse onderneming die onder andere ook de datingsite eDarling in beheer heeft. Wereldwijd heeft de datingsite ruim 13 miljoen actieve leden. De datingsite heeft betrouwbaarheid en privacy waarborging hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn er uitgebreide gebruiksvoorwaarden opgesteld. Hierin staan ook een aantal gedragsregels waaraan elk lid zich moet houden. Dit om de kwaliteit van daten hoog te houden. In het geval er geen gehoor wordt gegeven aan de gedragsregels is het mogelijk dat uw profiel direct verwijderd wordt.

De gegevens die tijdens het inschrijfproces worden verstrekt komen in een beveiligde database terecht en worden enkel gebruik voor matchingsdoeleinden op de datingsite van Elitedating. De datingsite verstrekt nooit persoonsgegevens aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming. Ook worden contactgegevens als adres, telefoonnummer et cetera nooit aan andere leden van de datingsite verstrekt. Elitedating hanteert op de datingsite een actief beleid tegen fake profielen en misbruik. Continue zijn webmasters van Elitedating bezig met het controleren van profielen en het handhaven van de gedragsregels. Dit voorkomt dat er nep profielen en oplichters op de datingsite actief gaan. Daarnaast werkt Elitedating met een beveiligde SSL-verbinding. Dit zorgt ervoor dat criminelen de door u ingevulde gegevens niet kunnen onderscheppen en zodoende kunnen misbruiken. Elitedating is een van de meest betrouwbare datingsites op het internet.

Inschrijven op Elitedating

Om daadwerkelijk profielen van anderen te kunnen bekijken en daarmee in contact te kunnen komen is het nodig om een account aan te maken. Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via de homepagina van Elitedating. U geeft aan of u man of vrouw bent en waar u naar op zoek bent. Vervolgens geeft u het e-mail adres in en wanneer u op doe de persoonlijkheidstest gaat u automatisch akkoord met het privacy beleid en de gebruikersvoorwaarden.

Na aanmelding start u direct met het invullen van een uitgebreide psychologische persoonlijkheidstest. Deze test duurt ongeveer een half uurtje. Op basis hiervan worden dagelijks 7 mogelijke partners voorgesteld. Deze singles zijn op wetenschappelijke basis gekozen zodat deze aansluiten bij uw karakter en specifieke partnercriteria. Het is ook mogelijk om zelf op zoek te gaan naar mogelijke partners. Zodra de persoonlijkheidstest is doorlopen is het ook mogelijk om een profielfoto en andere persoonlijke gegevens toe te voegen. Hoe beter het profiel wordt ingevuld hoe beter de matches zijn die dagelijks worden voorgesteld.

Kosten Elitedating

Na het invullen van de persoonlijkheidstest wordt direct een voorstel gedaan om betalend lid te worden. Je kunt direct een zogenoemd premium plus lidmaatschap afsluiten. Hiermee heb je alle toegang en kun je direct alle functionaliteiten gebruiken. De kosten voor een lidmaatschap op Elitedating zijn als volgt:

1 maand voor 119,90
3 maanden voor 69,90 per maand
6 maanden voor 49,90 per maand
12 maanden voor 34,90 per maand

Ten tijde van deze review loopt er een aanbieding op Elitedating om een 12 maanden premium plus abonnement af te sluiten voor 24,90 euro per maand. Dit is vanzelfsprekend de meest voordelige optie. Betaling geschied in een beveiligde omgeving via creditcard, PayPal of mr. Cash bancontact.

Elitedating app

Ten tijde van deze review beschikt Elitedating niet over een Belgische dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Het is dus ook mogelijk om vanaf tablet of smartphone Elitedating te gebruiken.

Acties en kortingen

Op het moment van deze review had Elite dating een actie waarmee premium plus abonnement tegen een goedkoper tarief afgesloten kon worden. Geregeld zijn er meer acties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Elitedating

Wanneer u geen gebruik meer wilt maken van Elitedating is het op elk gewenst moment mogelijk om u uit te schrijven. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op het tandwiel instellingen boven in het menu. Daarna op mijn lidmaatschap en daar staat onderaan de pagina een mogelijkheid om u af te melden. Het is mogelijk om een reden van opgaaf achter te laten. Met behulp van uw e-mailadres en persoonlijk wachtwoord is het mogelijk om uw profiel direct te verwijderen. Na bevestiging is uw Elitedating account definitief verwijderd. Let op: Eventueel nog openstaande abonnementsdagen worden niet terugbetaald. Zorg er dus voor dat uw abonnement is afgelopen zodra u uw profiel verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Elitedating België

  • Goei datingsite met leuke dames.

  • Elitedating is een van de beste datingsites van belgie en komt ook overal betrouwbaar uit de bus. ik kan ook niet anders dan positief over deze datingsite zijn. Ja een betaald lidmaatschap kost wat geld, maar goed, waar niet? En je krijgt er bij Elitedating een hoop voor terug en geen fakers die alleen maar willen chatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *