Datingsites Belgie

Rendez-Vous.be

Rendez-Vous.be

3.6

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.0/5

Datingsite Rendez-Vous is naar eigen zeggen de nummer 1 ontmoetingssite in Belgie. De datingsite is opgericht in 1997 en richt zich voornamelijk op Belgische, single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe liefdesrelatie en ook op mensen die nieuwe vrienden willen maken. Op de datingsite zijn ruim 40.000 leden actief. Het matching-systeem van Rendez-Vous is erop ingericht om partnervoorstellen te doen van mensen bij jou in de buurt met dezelfde interesses. De datingsite beschikt ook over een mobiele dating app waarmee je overal en altijd via je smartphone of tablet op zoek kunt gaan naar de liefde van je leven. Inschrijven op Rendez-vous.be is geheel gratis. De datingsite is zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar.

Betrouwbaarheid Rendez-Vous.be

Wanneer jij je op een datingsite aanmeldt is het belangrijk dat je zeker weet dat je privacy gewaarborgd is en dat de datingsite veilig en betrouwbaar is. Rendez-vous heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Persoonlijke gegevens die je aan de datingsite toevertrouwd tijdens inschrijving worden bewaard in een beveiligde database. Deze persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor een optimale gebruikerservaring op de datingsite. Gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder uitdrukkelijke toestemming.

Op Rendez-vous.be kijken webmasters mee naar foto’s en profielen. Op deze manier wordt een actief beleid gehanteerd tegen enerzijds nep profielen en anderzijds wordt gekeken of leden het opgestelde regelement handhaven. Er zijn namelijk een groot aantal gedragsregels opgesteld die de kwaliteit van daten verbeteren, maar die je wel een keer aandachtig moet doorlezen voordat je in de fout gaat. Dit kan namelijk als gevolg hebben dat je profiel verwijderd wordt. Wanneer er problemen zijn schieten de webmasters van Rendez-vous direct te hulp. Op de datingsite heb je zelf in de hand welke gegevens je wilt delen met andere leden. Gegevens als e-mailadres, telefoonnummer et cetera worden niet getoond en zijn zelfs verboden om te tonen op de datingsite en opgeslagen binnen een beveiligde omgeving.

Met de betrouwbaarheid op Rendez-Vous zit het wel goed. Gegevens worden namelijk geheimgehouden, er heerst een actief beleid tegen fake profielen op Rendez-vous en er is een klantenservice per e-mail bereikbaar.

Inschrijven op Rendez-Vous.be

Om daadwerkelijk in contact te kunnen komen met andere leden van Rendez-Vous.be is het nodig om een account aan te maken. Inschrijven kan vanaf de datingsite. Je geeft aan of je op zoek bent naar een man of vrouw, vult je e-mail adres, geboortedatum en postcode in. Vervolgens kun je een gebruikersnaam en persoonlijk wachtwoord invoeren. Door op inschrijven te klikken ga je automatisch akkoord met de opgestelde regels omtrent gedrag.

Je komt nu direct in de date omgeving van de datingsite terecht. Er wordt direct aanbevolen om je profiel volledig in te vullen en een profiel foto te uploaden. Dit vergoot je slagingskans. Je profiel volledig invullen geschied in 4 etappes. Uniek is dat je binnen deze gratis versie van de datingsite direct kunt zien wie jouw profiel bekeken heeft en je kunt zien hoeveel Rendez-Vous.be leden er op dit moment online zijn. Het is ook mogelijk om zelf opiniepeilingen te houden, berichten te versturen en om te chatten. Maar om deze functionaliteiten te kunnen gebruiken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Kosten Rendez-Vous.be

Een profiel aanmaken en in basis uittesten is geheel gratis. Echter om berichten te kunnen versturen, opiniepeilingen te starten en andere vitale functionaliteiten te kunnen gebruiken moet een betaald lidmaatschap worden afgesloten. De mogelijkheden voor betaalde lidmaatschappen zijn als volgt:

15,90 Euro voor 1 maand
24,90 Euro voor 3 maanden (8,30 Euro per maand)
45,00 Euro voor 6 maanden (7,50 Euro per maand)
4 euro voor 7 dagen (betaling alleen mogelijk via SMS)

Betaling is mogelijk via Visa, Mastercard, American Express, PayPal en mr. Cash bancontact. Ook een bankoverschrijving is mogelijk. Afgesloten abonnementen betaald met een kredietkaart (Mastercard, Visa, American Express) worden automatisch verlengd. Indien je niet op tijd opzegt verlengt Rendez-Vous.be automatisch je huidige abonnement voor dezelfde periode en aan dezelfde prijs als waarvoor je het oorspronkelijk hebt afgesloten.

Rendez-Vous.be dating app

Rendez-Vous.be beschikt over een handige dating app waarmee je overal en altijd in contact kunt blijven met je dates. De dating app is te gebruiken met een Rendez-Vous profiel. Een profiel aanmaken kan ook vanuit de app. De mobiele dating app van Rendez-Vous.be is te downloaden voor smartphone en tablet in de App store en Google Play.

Voorbeeld van de Rendez-Vous.be dating app:

Rendez-vous.be dating app review

Met de datingapp kun je onder andere singles in de buurt opzoeken, profielen bekijken, foto’s uploaden en prive berichten sturen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Rendez-Vous kortingsacties voor nieuwe leden. Volg onze dating acties en dating nieuws?pagina om op de hoogte te blijven van de laatste kortingsacties en het laatste datingnieuws.

Uitschrijven op Rendez-Vous-be

Wanneer je een partner hebt gevonden of om een andere reden geen gebruik meer wilt maken van Rendez-Vous.be kun jij je gemakkelijk uitschrijven. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar je profiel en klik op profiel wijzigen. Helemaal onder aan de pagina vind je de zin om uw profiel te verwijderen, klik hier. Je kunt hier een reden aangeven waarom jij je profiel wilt verwijderen. Wanneer je bevestigd is je profiel niet langer zichtbaar op Rendez-Vous.be. Je gegevens blijven echter wel in de database. Je kunt op die manier je profiel her-activeren. Wanneer je nooit meer her-activeert worden jouw gegevens na 4 maanden definitief uit de database verwijderd. Let op: Eventueel nog openstaande abonnementsdagen kunnen niet worden terugbetaald. Zeg dus ook je abonnement op voordat jij je profiel verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

2 gedachten over “Rendez-Vous.be

  • Eindelijk een datingsite welke gemaakt is voor Belgen. Meestal moeten we het doen met website welke zijn toegespitst op Nederlanders. Site werkt erg goed alleen nu moeten nog alle belgen lid worden!

  • ik moet zeggen dat dit goed werkt. gebruikt deze website in omg turnhout en dat doet t goed. ook plesant dat ze een app hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *