Algemene datingsites

Be2

Be2

3.9

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

4.5/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

4.0/5

Be2 is een van de grotere datingsites van Nederland, welke voor iedereen beschikbaar is. Be2 is zoals gezegd een datingsite voor iedereen, je leeftijd, geslacht of geaardheid maken niet uit, er is altijd wel iemand te vinden voor jou. De datingsite is onderdeel van een wereldwijd netwerk. In het diverse en uitgebreide ledenbestand is er voor iedereen wel iemand te vinden. Be2 stelt zich op als relatiebemiddelaar met als ultieme doel het matchen van leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Be2 vraagt dit dan ook van haar nieuwe leden, je moet er zeker van zijn dat je bereid bent een serieuze relatie aan te gaan. Ben je op zoek naar kortstondige dates of one-night-stands, dan kun je je beter op een andere datingsite aanmelden.

Be2 Betrouwbaarheid

Be2 staat als wereldwijde speler bekent als een betrouwbare datingsite. Be2 geeft duidelijk aan hoe zij omgaan met je gegevens en hoe deze worden beveiligd. Ieder profiel wordt bijvoorbeeld handmatig gecontroleerd. Ben je aan het daten en kom je nepprofielen of mensen met onaardig gedrag tegen dan kan je deze makkelijk rapporteren aan de klantenservice. Vervolgens wordt er door Be2 actie ondernomen en wordt er na beoordeling het profiel eventueel verwijderd. In de opgestelde privacy policy en algemene voorwaarden staat beschreven dat Be2 nooit persoonlijke gegevens, zoals je email-adres en je telefoonnummer, verstrekt aan derden. Alleen jijzelf kan dit doen. Bovendien geeft be2 uitdrukkelijk aan dat er een actie beleid is tegen fake profielen op de datingsite.?Hetgeen natuurlijk een pluspunt is, ten behoeve van de privacy en de veiligheid van leden.

Be2 komt over als een betrouwbare datingsite. Enig punt van nadeel is dat zij, in tegenstelling tot andere grote datingsites niet beschikt over het thuiswinkelwaarborg-, of het veilige daten keurmerk. Be2 is echter wel een internationale website, met meer dan 38 miljoen leden wereldwijd. Be2 beschikt dus over veel kennis en ervaring. De datingsite match haar profielen op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Dit is natuurlijk erg fijn. Doordat je aangeeft waar je naar op zoek bent, krijg je alleen de profielen te zien die daadwerkelijk bij jou passen. Dit bespaart een hoop zoekwerk. Daarnaast kun je ook handmatig aangeven wie je foto’s kan zien, dit is natuurlijk prettig. Zo kan niet heel de wereld direct zien dat je op een datingsite actief bent. Om goede matches te garanderen is het belangrijk dat je profiel volledig en actueel is. Dit vergroot de slagingskans van het vinden van een date.

Inschrijven en inloggen bij Be2

Inschrijven bij be2 is erg gemakkelijk. Je vult in of je een man of een vrouw bent en waar je naar opzoek bent qua geslacht. Vervolgens kun je direct aan de slag met het doen van een persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest is verplicht, wel zo fijn als iedereen beschikt over een goed ingevuld profiel. In ongeveer 10 minuten ben je klaar met het invullen van de persoonlijkheidstest, je bent er dus ook niet al heel lang mee bezig. De test is gratis en bestaat voornamelijk uit meerkeuze vragen over je persoonseigenschappen en de gewenste eigenschappen van de persoon waar je naar op zoek bent. Vragen als ?ben je intelligent? en ?ben je spontaan?, zijn veel voorkomende vragen.

Na het invullen van de persoonlijkheidstest is je inschrijving voor 25% voltooid. Hierna kun je direct aan de slag om je profiel nog meer vorm te geven. Voordat je andere profielen kan bekijken dien je eerst nog wat meer dingen over jezelf te schrijven, zoals je opvattingen, maar ook je levensstijl en wat feitjes over jezelf. Zonder het publiceren van deze informatie op je eigen profiel is het niet mogelijk om deze informatie op andere profielen (bijvoorbeeld van je matches) te bekijken. Het invullen van deze gegevens is in korte tijd gedaan, dit kost je nog eens 5 tot 10 minuten. Het is hierna nog belangrijk om een foto van jezelf toe te voegen, zodat je ook de foto?s van anderen kunt zien. Je kunt in een opslag de informatie van je match zien. Deze favoriet maken, of een berichtje sturen.?Na het invullen van alle persoonlijke informatie ben je klaar om profielen van je matches te bekijken.

Mochten de matches onverhoopt niet bij je passen, je uiteindelijk toch naar iets anders opzoek ben of gewoon lekker wilt browsen, kun je ook handmatig andere profielen zoeken. Be2 beschikt over een uitgebreide zoek?module die het zoeken naar een geschikte date makkelijk maakt. Binnen de zoekmodule op Be2 kun je bijvoorbeeld zoeken op locatie, leeftijd, geloof, maar ook nog op een groot aantal andere zaken. Je kunt dus ook direct dingen uitsluiten waar je uitdrukkelijk niet naar opzoek bent zoals geen roker of iemand met kinderen.

Het zoeken en het versturen van berichten werkt zoals gezegd zeer eenvoudig. Het gebruik van Be2 heb je in no-time onder controle en je kunt snel aan de gang waarvoor je op be2 komt, daten met anderen. Wil je contact met iemand hebben? Dan is het voor het versturen van berichten noodzakelijk dat je een premium lid wordt.

Kosten Be2.nl

Inschrijven en het bekijken van profielen is gratis op Be2. Wil je echter berichtjes gaan sturen en daadwerkelijk contact maken met andere zul je een betaald lidmaatschap moeten nemen. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

3 maanden 49,90 per maand
6 maanden 29,90 per maand
12 maanden 24,90 per maand

Met een premium lidmaatschap kan je contacten toevoegen als favoriet, zien wie je profiel heeft bekeken, ongelimiteerd berichten sturen en foto’s worden voor jou en anderen duidelijk zichtbaar.

Betaling geschied binnen een beveiligde SSL verbinding die ervoor zorgt dat betalingsgegevens niet door criminelen kunnen worden onderschept. De betaalmethoden iDEAL en creditcard worden ondersteund door Be2.

Let er wel even op dat je premium lidmaatschap automatisch wordt verlengd als er niet wordt opgezegd binnen het opzegtermijn die tijdens de aankoop is overeengekomen.

Be2.nl App

De App van Be2 is gratis te downloaden bij zowel de Google Play store als de App store. Heb je nog geen account? Geen probleem je kan ook met de App een account aanmaken.

De App beschikt over dezelfde functies als de website van Be2, alleen is mobiel beter te gebruiken. Je kan bij de App ervoor kiezen om pushmeldingen te ontvangen. Op deze manier mis je nooit een bericht van je matches.

Nieuws en kortingen Be2.nl

Geregeld heeft Be2 kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Be2.nl

Heb je de ware gevonden of wil je gewoon geen gebruik meer maken van Be2? Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven of afmelden. Het uitschrijven bij Be2 is simpel, mocht het toch niet lukken dan hebben wij hier een handleiding. Voor het uitschrijven bij Be2 moet je ingelogd zijn. Klik na het inloggen op mijn profiel. Je profiel kan je vinden door op je profielfoto rechtsboven te klikken. Wanneer je hier op klikt zie je je profielfoto en informatie van jezelf. In de menubalk zie je extra opties zoals mijn profiel, bekijk profiel, mijn foto en instellingen. Wanneer je gaat naar instellingen kan je email notificaties instellen, je wachtwoord veranderen maar ook je profiel deactiveren. Be2 geeft hierbij aan wanneer je een premiumlid bent en je profiel wil deactiveren je contact op moet nemen met de klantenservice.

Bij het verwijderen worden eventueel openstaande abonnementsdagen niet terugbetaald. Houd er dus rekening mee dat je tijdig opzegt wanneer je abonnement afloopt.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

64 gedachten over “Be2

  • Pure afzetterij. Ik ging even in op het betalen van credits om wat te kunnen communiceren en zonder enige duidelijke communicatie of verwittiging word je een premium abonnement aangesmeerd. Telefonisch totaal geen contact, dan maar op zoek naar een mailadres of iets en iemand om mee te communiceren? Dublin, nederland,… enz Maandelijks bleef men maar bedragen van mijn mastercard halen, ook na bepaalde communicatie via een heel gebrekkig platform en weinig antwoorden mijn abonnement opgezegd en gevraagd voor een terugvordering van de ge?nde bedragen. Ik had trouwens ook binnen de 10 dagen gevraagd mijn abonnement te annuleren. Maar de communicatie gaat zo langzaam of bijna niet dat je er slecht van wordt. Finaal heb ik mijn mastercard zelf geblokkeerd en een nieuw moeten aanvragen want er gebeurt bij die organisatie helemaal niks. Puur incasseren zo lang mogelijk. En nog dreigen met incasso en zo!!!! En ze hebben niet ??n bedrijf maar verschillende. Want eerst beloofden ze het innen stop te zetten. E?n maand werd het gestopt en de maand er op inden ze opnieuw bedragen via een zusterbedrijf. Puur bedrog.

  • Ik vind het te duur en dan verplicht drie maanden te nemen . Bij 50plusmatch betaal je 49? voor drie maanden plus een maand gratis (actie)

  • 3 mnd uitgeprobeerd. 3 mnd te lang. Wat een waardeloze datingsite, ??n en al fake-profielen en fake standaardteksten! Heel erg triest. Spaar je het geld en ga naar de supermarkt; zelfs in coronatijd maak je daar serieuzere kans op ’t vinden van ’n partner!

  • Mooie site alleen ook daar buitenlanders met mooie praatjes. Weinig concrete voorstellen en mailbox die overloopt. Veel oudere mannen zonder ingevuld profiel en zonder foto’s.
    Voor mij niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *