Algemene datingsites

Citydate.be

Citydate.be

2.4

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

1.5/5

Citydate is een speciale datingsite die speeddate events organiseert in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Het hele concept van deze site draait om speeddating. Je kunt je online voor inschrijven, maar daarna zal je in real-life je speed dates gaan ontmoeten. Een leuke, innovatieve manier om singles uit bij jouw in de buurt te kunnen ontmoeten. De site is strak vormgegeven en heeft een bijzonder professioneel uiterlijk waardoor inschrijven meteen een heel stuk aantrekkelijker wordt. Het concept is als volgt: Eerst nemen de vrouwen in een aparte ruimte aan een tweepersoons tafel plaats. Daarna maken de deelnemers gedurende 6 minuten kennis met elkaar en na het luiden van de gong, schuiven de mannen door naar de volgende tafel. Overigens worden de mannen keurig begeleid naar de kamer waar de dames aanwezig zijn en kunnen ze daar willekeurig plaatsnemen. Er is ook een pauze waarna je de andere helft van de deelnemers ontmoet.

Als het speed date evenement achter de rug is en je weer thuis bent, kun je via de dating site een lijst van alle deelnemers terugvinden. Je kunt iedere persoon aanvinken die jij beter zou willen leren kennen. Heeft iemand jou ook aangevinkt, dan is er een match! Automatisch krijg je dan de contactgegevens van elkaar en kun je contact met elkaar op gaan nemen. Kortom, speeddaten op een ouderwetse manier, maar door de techniek van het internet in een geheel nieuw jasje aangeboden.

Betrouwbaarheid citydate.be

Hoewel de site niet achter een beveiligde SSL verbinding zit, is dat ook niet per se nodig. De betalingen worden wel in een beveiligde omgeving verwerkt en dat is het belangrijkste, aangezien je op deze site vooral afspraken voor een speeddate maakt. Deze datingsite heeft enkel betaling gegevens (in een beveiligde omgeving) en je kalender. Er zijn dus verder niet bijzonder veel persoons gegevens die ook beveiligd dienen te worden. Er zij verder geen keurmerken aanwezig, maar aangezien het niet om een reguliere datingsite gaat, denken wij dat ook dit niet bijzonder van belang is. De belangrijkste dingen worden in een veilige omgeving verwerkt en dus kun je er vanuit gaan dat het met de betrouwbaarheid van deze website over het algemeen wel in orde is.

Inschrijven citydate.be

Inschrijven bij citydate is heel gemakkelijk, maar je moet wel daadwerkelijk op een speed date willen gaan. Het is namelijk noodzakelijk om je voor een evenement aan te melden alvorens je jezelf ook in kunt gaan schrijven. In die zin is aanmelden niet vrijblijvend.

Je kiest het evenement (datum) waarbij je aanwezig wilt zijn en vervolgens geef je een gebruikersnaam en een geldig e-mailadres op. Daarna kies je een goed wachtwoord en deze geef je ter bevestiging nog een keer in. Vervolgens geef je je voornaam, achternaam en de gemeente waar je woont op, ook je telefoonnummer is verplicht. Hierna moet je je geboortedatum en geslacht invoeren. Vervolgens vraagt citydate op welke manier je op hun datingsite terecht gekomen bent. Tot slot dien je nog even de betaalmethode aan te geven en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en – mocht je deze hebben kun je de kortingscode invoeren, om vervolgens op de blauwe knop met het woord Registreren te drukken.

Kosten citydate.be

Over de kosten voor Citydate.be kunnen we kort maar krachtig zijn. Om mee te doen aan een evenement van deze website betaal je 33,00,- Dat is een behoorlijk lage prijs en je hebt daarbij ook de garantie dat je in ieder geval een vrouw of man zult ontmoeten tijdens een van deze spannende speeddates.

App citydate.be

Er is momenteel geen app voor deze website verkrijgbaar, maar hij is wel responsive, wat betekent dat je hem op alle mobiele apparaten kunt bekijken en de site zich automatisch aan je scherm aan zal passen.

Nieuws en kortingen citydate.be

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Eindoordeel citydate.be

Citydate.be is een erg overzichtelijke datingsite. Alles is ontzettend duidelijk opgezet en ook het concept is nog maar weinig gedaan. De prijs die je voor een evenement betaald is uitzonderlijk laag. Het is bijvoorbeeld veel lager dan menig abonnement voor andere online dating sites. En het voordeel van Citydate is ook nog eens dat wanneer je op een speeddate gaat, je er absoluut zeker van kunt zijn dat je iemand zult ontmoeten. Ene garantie voor een geslaagde ontmoeting kan natuurlijk niemand je geven. Maar op deze manier kom je gelijk veel dichter tot de mensen waarmee je een eventuele vervolgafspraak kunt gaan maken.

Al met al een bijzonder leuke site om te gebruiken. Alleen vinden wij het aan de ene kant wel jammer dat je aan een evenement mee moet doen, alvorens je jezelf op de website in kunt schrijven. Aan de andere kant is dit ook weer iets positiefs, want op die manier weet men zeker dat er alleen mensen mee zullen doen die ook daadwerkelijk op een speed date willen gaan. Alleen serieuze kandidaten dus, wat citydate.be gelijk een heel stuk leuker maakt.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Citydate.be

  • Leuke website en het speed daten werkt ook erg goed! Heb vrij snel een dat gevonden en moet zeggen dat hij me nog steeds goed bevalt. 5 sterren!

    xx Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *