Algemene datingsites

Hearts.nl

Hearts.nl

1.5

Algemeen

1.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

0.5/5

Prijs

1.0/5

Hearts.nl is een datingwebsite voor iedereen. De dating site is er speciaal op ingericht om mensen voor een langere duur bij elkaar te brengen, maar op de datingsite zelf staat dat je er ook terecht kunt voor alleen maar een date. Hearts geeft aan dat het ledenaantal groeiende is. Op hearts.nl kan iedereen van 18 jaar of ouder zich aanmelden om op zoek te gaan naar zijn of haar droompartner. Het aanmelden is gratis.

Betrouwbaarheid Hearts.nl

Op datingsite Hearts.nl is een algemene voorwaarden met privacy policy beschikbaar (te lezen onder het kopje voorwaarden onderin de pagina). Hierin staan de veiligheidsmaatregelen die genomen worden om de privacy van gebruikers te waarborgen. Datingsite Hearts.nl vermeldt duidelijk dat leden voorzichtig moeten zijn met het vrijgeven van persoonlijke informatie op de datingsite en neemt daarbij geen enkele verantwoordelijkheid om de privacy te waarborgen. Het is bijvoorbeeld zonder in te loggen mogelijk om profielen van leden te bekijken. Echter om te kunnen zoeken op leeftijd en geslacht is het nodig om een profiel aan te maken en in te loggen.

Wij van datingsites.nl adviseren dringend om zo weinig mogelijk vertrouwelijke informatie op deze datingsite te delen. Het is wel mogelijk om jouw profiel in ghost modus te zetten. Op deze manier is jouw profiel niet zichtbaar voor andere leden. Let op: Voor deze modus moet je wel een betaald VIP account afsluiten. Daarnaast is het zo dat als je dit doet is de kans klein dat je opgemerkt wordt en in de meeste gevallen verlaagd dit jouw slagingskans.

Inschrijven op Hearts.nl

Om gebruik te kunnen maken van de diensten die Hearts.nl biedt, is het nodig om een profiel aan te maken. Registratie is geheel gratis en kan vanaf de homepage van hearts.nl. Het is bij aanmelden op deze datingsite verplicht om een gebruikersnaam (mag fictief) in te vullen, daarnaast zijn geboortedatum, woonplaats en e-mail adres verplicht. Om na te gaan of jij een echte gebruiker bent, wordt je account geverifieerd door middel van je e-mail adres. Je ontvangt een link waarmee jij je account kunt activeren. Wanneer je op de link in de e-mail klikt kun je direct starten met daten. Het sturen van 3 berichten per dag is gratis. Wil je meer? Dan wordt hiervoor een vergoeding gevraagd.

Kosten Hearts.nl

Het aanmelden en registratie van een account is geheel gratis. Daarbij kun je gratis 3 berichten per dag sturen. Als dit voor jou niet voldoende is dan is het mogelijk om een betaald account (VIP) af te sluiten. Met een VIP account kun je onbeperkt berichten sturen, extra foto’s bewonderen en gebruik maken van de ghost modus. De prijzen hiervan zijn:

 • 1 week VIP 15,00
 • 1 maand VIP 25,00
 • 3 maand VIP 50,00
 • 1 jaar VIP 100,00

Om je profiel wat extra in de spotlight te zetten is het mogelijk om diamanten te kopen. Met deze diamanten kun je voor een dag bovenaan de zoekpagina staan, virtuele bloemetjes sturen en prive foto’s sturen naar andere leden. De prijzen zijn als volgt:

 • 70 diamanten15,00
 • 150 diamanten 25,00
 • 400 diamanten 50,00
 • 000 diamanten 100,00

Betaling is mogelijk in een veilige omgeving via iDeal. Het is ook mogelijk om een post betaling (je krijgt 10% korting) te doen, maar dat raden wij niet aan. De datingsite werkt overigens niet met een incasso systeem. Zo zit je niet (zonder dat je het weet) aan een langdurig abonnement vast. VIP dagen en diamanten zijn niet overdraagbaar.

Hearts.nl app

Op het moment van deze review beschikt hearts niet over een dating app. Wel is de pagina geoptimaliseerd voor zowel laptop, computer, tablet als mobiel. Alle functionaliteiten werken ook op deze platformen naar behoren.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft datingsite Hearts.nl acties en kortingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Hearts.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je om een andere reden je profiel op Hearts.nl wilt beëindigen dan kun jij je afmelden. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar mijn profiel rechtsboven. Klik op instellingen en aan de rechterkant in de kolom kun je klikken op verwijder account. Er wordt tot 2 maal toe gevraagd of je wel zeker je account wilt verwijderen. Er worden ook 10 diamanten aangeboden als je wilt blijven. Dit is een handige manier om gratis 10 diamanten op te halen. Maar wil klik je door en wil je definitief verwijderen dan kan dat ook. Let op: Eventuele VIP dagen of diamanten die nog op je account stonden worden ook verwijderd en niet terug betaald.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Hearts.nl

 • ?negeer mijn vorige post, alles is opgelost. deze site wil mijn post niet verwijderen. excuus voor het misverstand.?

 • Martin de kreek

  Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Hearts moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer extra Diamanten kopen om met ze in contact te blijven.
  Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
  Ik heb Hearts benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
  PAS OP HEARTS ZIJN OPLICHTERS
  Dus let op je geld met de Dating sites

 • Ik ben een ontevreden klant over de “datingsite Hearts”. Mijn account wordt geschorst met als reden dat er klachten zouden zijn van een 3-tal vouwen. Ik heb het team toestemming gegeven om mijn berichten te screenen aangezien ik geen enkele keer in strijd heb gehandeld met de gedragscode van Hearts. Dit willen ze niet doen maar hun oplossing is mijn ongebruikte dagen van mijn lidmaatschap terug te betalen en zodat ik vervolgens weer opnieuw lid kan worden indien ik dat wil! Eigenlijk geven ze mij dus gelijk echter ik vind het een moeilijk verteerbare, acceptabele oplossing. Wel makkelijk voor het “team”.

  De reden van de “ontevreden vrouwen” zou wellicht kunnen ontstaan dat ik niet met alle vrouwen foto’s wil delen. De meeste vrouwen vragen direct om foto’s en geen enkele stelt ge?nteresseerde vragen dan wel wil een afspraak maken. Wellicht dat er een verdienste aan gekoppeld is voor deze vrouwen want je dient extra te betalen voor het versturen van foto’s. Voor fotoverzamelaars is Hearts een prima site echter voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een afspraak adviseer ik op zoek te gaan naar een andere site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *