Algemene datingsites

HetGrandCafe.nl

HetGrandCafe.nl

3.4

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.0/5

HetGrandcafe is er speciaal voor mannen en vrouwen die ouder zijn dan 35 jaar en digitaal nieuwe mensen willen ontmoeten. HetGrandcafe bestaat al meer dan zes jaar, en staat open voor iedereen die een vriendschap wil opbouwen of misschien wel wat meer.

Hetgrandcafe Betrouwbaarheid

HetGrandcafe.nl is nog een relatief jonge datingsite. Zoals gezegd is hetgrandcafe anders dan een traditionele datingsite. Het is meer een digitale ontmoetingsplek voor oudere mensen. Het Grandcafe bezit dan ook niet over het landelijke keurmerk Veilig Daten, maar bezit wel het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het Grandcafe veilig met je gegevens omgaat. Dit wordt bekrachtigd door het privacy statement dat te lezen is op de datingsite. Persoonlijke gegevens worden op een veilige plek opgeslagen en over een beveiligde verbinding verstuurd zodat deze niet kunnen worden onderschept door internet criminelen.

HetGrandcafe.nl laat alleen ingeschreven singles (op deze datingsite ook wel stamgasten genoemd) geen persoonlijke gegevens zien met uitzondering van bijvoorbeeld adres- en persoonsgegevens. Daarnaast is je profielfoto enkel zichtbaar voor ingeschreven singles. Dit is een fijn gevoel, niet iedereen op het internet kan je gegevens inzien en je kunt zelf kiezen welke informatie je deelt. Je gegevens liggen dus niet zomaar op straat wat de datingsite betrouwbaar maakt.

Inschrijven en inloggen HetGrandCafe

Het aanmelden op HetGrandcafe.nl is vrij omslachtig in vergelijking met andere datingsites. Je bent bijvoorbeeld verplicht om alle gegevens in te vullen, waaronder je adresgegevens. Wij vinden dat dit geen hele belangrijke informatie is voor dating. Een provincie is voldoende. Het inschrijven duurt in totaal ongeveer 10 tot 15 minuten. Je dient eerst je persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je naam, maar ook je werk, hobby’s en uiterlijk zijn verplichte gegevens. Vervolgens kun je je matchprofiel invullen. In je matchprofiel vul je in waarnaar je op zoek bent. Welke leeftijd de door jouw gewenste match heeft, waar je droompartner woont, hoe deze eruit ziet en het gewenste opleidingsniveau. Dit zijn allemaal zaken die verplicht zijn om in te vullen tijdens je aanmelding. Zodra je alle vereiste gegevens heeft ingevuld kun je na bevestiging van je aanmelding, door het klikken op de link in je mailbox, aan de slag op HetGrandcafe.nl.

Kosten HetGrandCafe

Na het aanmaken van een lidmaatschap is het direct nodig om een lidmaatschap af te sluiten. Een lidmaatschap op HetGrandCafe kost 7,50 per maand. Een gratis lidmaatschap is er niet. Betalen is mogelijk via iDeal of creditcard binnen een beveiligde omgeving.

HetGrandCafe App

HetGrandCafe.nl heeft op het moment van deze review geen mobiele dating app en is niet geoptimaliseerd voor een mobiele telefoon. We raden dan ook niet aan om HetGrandCafe met een mobiele telefoon of tablet te bedienen. De datingsite werkt uitsluitend goed op PC of laptop.

Nieuws en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven HetGrandCafe

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite Hetgrandcafe.nl omdat je bijvoorbeeld een partner hebt gevonden is het mogelijk om je uit te schrijven. Je profiel opzeggen is mogelijk op elk gewenst moment en gaat zeer eenvoudig. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op ‘abonnementsgegevens’ en daarna op ‘uitschrijven’. Je hoeft slechts je wachtwoord in te vullen en na bevestiging ben je direct uitgeschreven.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “HetGrandCafe.nl

  • Kan hier altijd wel een leuke dame ontmoeten. Niet perse voor een date soms ook gewoon gezellig hapje eten of koffie drinken.

  • gezellig ontmoetingsplaats is het juiste woord voor het grand cafe. Hier kun je altijd terecht voor een gezellig praatje, zonder dat het meteen over een relatie moet gaan. En dat is eigenlijk wel heel erg fijn, als het echt klikt dan merk je dat vanzelf wel.

  • Leuke site met wat grappig dingne op er op. Vooral veel gezelligheid hier te vinden, niet per se de beste plek om een nieuwe liefde op te doen, maar je weet het nooit.

  • Leuke pagina waar ik een hoop gezellige mensen heb ontmoet. Ik heb hier heel wat leuke dagen aan overgehouden en kom zo wat meer onder de mensen. Wel vrij moeilijk om te begrijpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *