Algemene datingsites

Lexamore

Lexamore

2.6

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

2.5/5

De datingsite Lexamore.nl is een onderdeel van de bekende datingsite lexa.nl, maar is toch net iets anders dan deze populaire datingsite. Zo is Lexamore.nl gebaseerd op een persoonlijkheidstest, die je direct bij het inschrijven bij de datingsite dient te maken. Op basis van deze persoonlijkheidstest worden vervolgens geschikte partners gezocht, die op basis van hun persoonlijkheidstest aan jou gematcht worden. Zo is Lexamore.nl voornamelijk geschikt voor mensen die rustig de tijd willen nemen om andere singles te ontmoeten en op deze manier in contact te komen met de perfecte partner.

Datingsite Lexamore.nl ziet er duidelijk, overzichtelijk en professioneel uit. Je vindt er met gemak alle informatie die je nodig hebt en kunt je bovendien gemakkelijk inschrijven bij de datingsite. Dit maakt de website gebruiksvriendelijk voor iedereen die op zoek is naar een leuke date, vriendschap of relatie. In deze review lees je meer over de datingsite Lexamore.nl. Zo lees je of deze datingsite betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven voor de datingsite, wat de kosten van de datingsite zijn en of de datingsite een app heeft. Tot slot lees je ook hoe je je weer kunt uitschrijven voor de datingsite en wat de algemene voor- en nadelen zijn van de datingsite. Zo leer je de datingsite in deze review goed kennen en kun je gemakkelijk bepalen of deze datingsite wellicht iets voor jou is voor het ontmoeten van leuke singles.

Lexamore Betrouwbaarheid

Onder de betrouwbaarheid van een datingsite, valt onder andere de manier waarop men met de gegevens van leden om gaat. Omdat je bij het inschrijven voor een datingsite enkele persoonlijke gegevens achter dient te laten, is het belangrijk om te weten hoe de betreffende datingsite met deze gegevens omgaat. Lexamore.nl garandeert alle leden dat de gegevens die worden doorgegeven bij de inschrijving voor de datingsite of voor specifieke diensten van de datingsite, altijd in een veilige database worden opgeslagen. Deze database is zo beveiligd dat slechts enkele medewerkers toegang hebben tot de database en de gegevens tegen andere mensen worden beschermd. Zo worden de gegevens van leden niet doorgegeven, verkocht of uitgewisseld met andere partijen. Ook gegevens als de uitslag van jouw persoonlijkheidstest, worden niet verstrekt aan derden. Om deze gegevens bijvoorbeeld aan andere leden te geven, heeft men jouw toestemming nodig.

Als Lexamore.nl jouw gegevens wil gebruiken voor andere doeleinden dan op de website en in de algemene voorwaarden vermeldt, dien je hier altijd toestemming voor te geven. Wil Lexamore.nl bijvoorbeeld gerichte aanbiedingen van partners versturen door gebruik te maken van jouw gegevens, dan kan men dit alleen doen als je hier expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Een ander onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite, is de manier waarop jouw profiel bij de datingsite online weergegeven wordt. De manier waarop jouw profiel getoond wordt aan andere leden en zelfs niet-leden, zegt namelijk veel over de mate waarin jouw privacy beschermd wordt bij de datingsite. Omdat je bij Lexamore.nl zelf kunt kiezen wie jouw foto’s wel en niet mogen bekijken en omdat je profiel nooit getoond wordt aan niet-leden (ook niet bij het bezoeken van de website), wordt jouw privacy bij Lexamore.nl goed beschermd.

Tot slot onderneemt Lexamore.nl ook actie om neppe leden van de datingsite te weren. Neppe leden, ook wel fake leden genoemd, zijn leden die om de verkeerde redenen actief zijn op een datingsite. Zo wil men bijvoorbeeld geld aftroggelen bij andere leden door hen over te halen SMS-berichten te sturen of op een andere manier geld over te maken. Om deze vervelende, neppe leden te weren, controleert Lexamore.nl alle profielen die op de datingsite worden toegevoegd. Hierbij worden zowel de foto’s gecontroleerd als de omschrijving op het profiel, om fake leden zo goed mogelijk te mijden. En komt er toch een fake lid door de controle van de datingsite, dan kun je deze zelf aangeven bij de datingsite door het fake lid te melden aan de medewerkers van Lexamore.nl.

Kortom: de betrouwbaarheid van Lexamore.nl is erg groot. De gegevens die je bij de datingsite opslaat worden veilig opgeslagen, de privacy van leden wordt gewaarborgd en fake leden worden zo veel mogelijk geweigerd op de datingsite door deze profielen preventief te verwijderen of te verwijderen na een klacht. Het enige minpunt van de datingsite is dat men geen keurmerk heeft voor online dating, zoals het keurmerk Veilig Online Daten. Een keurmerk als deze, die overigens niet verplicht is, zou de betrouwbaarheid van de datingsite nog meer onderstrepen.

Inschrijven en inloggen Lexamore

Het inschrijven op de datingsite is erg eenvoudig. Dit gebeurt namelijk in verschillende stappen:

 1. Vul je inschrijfformulier in op de website en stel een e-mailadres en wachtwoord in.
 2. Beantwoord de vragen in de unieke persoonlijkheidstest.
 3. Ontvang een gratis persoonlijkheidsrapport.
 4. Ontmoet singles met dezelfde interesses, normen en waarden als jij en maak direct contact.

Kosten Lexamore

Tijdens inschrijving op Lexamore.nl, kun je er zelf voor kiezen of je een gratis of betaald profiel wilt afsluiten. Met het gratis profiel van de datingsite kun je een persoonlijkheidstest maken, profielen bekijken en een gratis bericht versturen. Wil je echt in contact komen met andere singles en meerdere berichten kunnen sturen per dag, dan is het aan te raden om een betaald profiel te nemen. Met een betaald profiel kun je namelijk gebruik maken van alle functies van de datingsite, om echt in contact te komen met andere singles.

De kosten van een totaal profiel, zijn de volgende:

 • 3 maanden voor 39 euro per maand.
 • 6 maanden voor 29 euro per maand.
 • 12 maanden voor 19 euro per maand.

Kortom: hoe langer je abonnement is bij Lexamore.nl, des te goedkoper jouw abonnement per maand is. Als je zeker weet dat je lang lid wil blijven van deze datingsite, is een abonnement van langere duur dan ook zeker aan te raden.

Lexamore App

De datingsite Lexamore.nl heeft op het moment van deze review nog geen app om online dating op je smartphone en tablet gemakkelijker te maken. Wel is het mogelijk om de datingsite te bereiken op je smartphone en/of tablet door naar de mobiele website van de datingsite te surfen. Op deze manier kun je met de browser van je smartphone of tablet alsnog gebruik maken van de datingsite Lexamore.nl.

Nieuws en kortingen Lexamore

Regelmatig heeft Lexa en Lexamore nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Lexamore

Om je uit te schrijven voor de datingsite Lexamore.nl, dien je enkele eenvoudige stappen te volgen. Dit betreft de volgende stappen:

 1. Log je in op Lexamore.nl met jouw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord.
 2. Ga naar Uw account.
 3. Klik op Accountgegevens.
 4. Zoek de link Nu uitschrijven, deze vind je onderaan de pagina Accountgegevens. Klik op de link.
 5. Ter bevestiging wordt om je e-mailadres en wachtwoord gevraagd. Vul deze gegevens in.
 6. Klik op bevestigen en jouw account wordt definitief verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

20 gedachten over “Lexamore

 • Ook ik schrijf regelmatig berichten aan de deelnemers krijg ook geen berichten terug dat zou beter moeten
  Maar ik denk ook dat het veel fake deelnemers zijn
  Kortom ik ben niet tevreden over lexamore

 • Waardeloze dating site. Na het invullen van een vragenlijst van Ourtime, een datingsite voor 50 plussers, gelieerd aan Lexa, kreeg ik opeens een mail van Lexamore waarin ze mij verwelkomden als nieuw lid. Ik stond opeens op die site n.b. compleet met foto die ze van Ourtime hebben gehaald. Ik heb nooit een wachtwoord kunnen maken en kan me nu dus niet uitschrijven. Contact maken met de site lukt absoluut niet. Ik voel me opgelicht en wil er vanaf nu!!

 • slecht en duur geen mogelijkheid om bij je in de buurt te zoeken. geef aan zelfde provincie en krijg alleen maar profielen te zien die ver buiten het normale bereik liggen. Als je bericht stuurt geen antwoord, worden alleen foto?s getoond maar geen personlijk contact, waardelos.

 • Ziet er op het eerste gezicht goed uit.
  Je begint gratis en na het invullen van heel wat vragen, krijg je een lijst van matches te zien, zonder foto’s..
  Op zich is dat een goed ding. Je kunt alleen met niemand communiceren en zelfs niet zien wie je profiel bekijkt. Kortom gratis kun je niets.

  Al snel zul je berichten krijgen sie je nirt kunt lezen omdat je niet betaald hebt. Vervolgens merken dames je als favoriet aan terwijl je niet kunt zien wie het is omdat je niet betaald hebt.

  Na betaling van 50 euro (minimum) kun je berichten lezen… Vervolgens kom je erachter dat de profielen allemaal oud zijn en de meeste profielen langer dan een maand niet online zijn geweest.
  Bovendien werkt de site niet meer. Veel functionaliteit is onbruikbaar en verouderd.

  Lexamore is een ghosttown. Geen gebruikers en geen onderhoud.

  Wegblijven dus..

 • gewoon oplichters met zelfs nep reviews die hier bijstaan ,

 • slecht en duur geen mogelijkheid om bij je in de buurt te zoeken. geef aan zelfde provincie en krijg alleen maar profielen te zien die ver buiten het normale bereik liggen. hele foute site

 • Waardeloze, niet toevoegende website. Je wordt overladen met fake profielen en als je inhoudelijk iets meldt aan de moderator dan krijg je een standaard mail terug. Ten tijde van het schrijven van deze review had ik 7 fake profielen in mijn inbox in nog geen 24 uur! De profielnamen hebben altijd een gmail adres versleuteld in hun naam.
  Ook lexa zelf is niet meer wat het geweest is. ruim 10 jaar geleden betaalde je nog een redelijk bedrag voor het membership. Nu moet je voor iedere extra ‘optie’ betalen. Helaas kom je wat dat betreft bij de concurrerende sites niet beter uit. Nu stop ik met het leegdrinken van mijn fles azijn en ga over op een lekker wijntje, helaas dan wel zonder date….

 • Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Lexa. Mijn profiel wordt wel bekeken, maar in bijna een maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Ook al stuur ik de dames die zogenaamd het beste bij mij matchen een bericht krijg ik geen enkel reactie terug. Wat helemaal vreemd is is dat iedere dag rond 7 uur ’s ochtends mijn profiel bekeken wordt. Daarnaast lijken er amper vrouwen online te zijn, is de zoekfunctie erg beperkt en zijn de opties voor het aangeven hoe je bent en waar je van houdt erg beperkt. Ik raad deze site daarom aan niemand aan.

 • wil ik mee stoppen is voor mijn niet meer nodig

 • Ben lid geworden van Lexamore, maar dit is een waardeloze site.
  GEEN LID worden.
  Je berichten die je naar members stuurt worden niet gelezen.
  Weggegooid geld dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *