Algemene datingsites

Love.nl

Love.nl

4.4

Algemeen

4.5/5

Gebruiksgemak

4.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

4.5/5

Prijs

5.0/5

Love.nl is een datingsite en een chatsite in een. Op Love.nl kun je nieuwe mensen leren kennen ongeacht je seksuele voorkeur. Dit kan zijn voor een serieuze relatie, vriendschap, eenmalig contact of gewoon chatten voor de gezelligheid. Love.nl is een gloednieuwe datingsite, met een fris uiterlijk en innovatieve functies. Zoek je dus een datingsite die niet alleen een datingsite is, maar net wat meer. Dan is Love.nl de datingsite voor jou.

Betrouwbaarheid Love.nl

Love.nl is een nieuwe en algemene datingsite. Helaas is zij daardoor nog niet in het bezit van een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkel waarborg keurmerk. Love.nl heeft transparantie hoog in het vaandel staan en streeft er naar zo betrouwbaar mogelijk te zijn, hiervoor heeft zij ook enkele nieuwe functies ingebouwd. Zo zijn de algemene voorwaarden prominent op de website geplaatst en eenvoudig te raadplegen. Dit in tegenstelling tot sommige andere datingsites welke ze verstoppen. Daarnaast heeft Love.nl een functie ingebouwd zitten die het mogelijk maakt om een ander alias aan te maken. Love.nl koppelt mensen op basis van een vragenlijst met een matchingsysteem daarachter. Op basis hiervan zul je matches ontvangen. Maar het is ook mogelijk om te matchen op basis van interesses. Je kunt de matches die je hier ontvangt, direct naar je eigenlijke profiel sturen, maar je kunt ze ook een andere foto en naam tonen. Zo kun je in eerste instantie lekker anoniem in contact komen. Een goede manier om je privacy te beschermen en een unieke feature voor een datingsite. Wat ons betreft helemaal geslaagd.

Inschrijven Love.nl

Inschrijven bij Love.nl kan op twee erg eenvoudige manieren. Je kunt een profiel aanmaken en inloggen via Facebook. Love.nl haalt dan de basisgegevens die zij nodig heeft uit Facebook. Zoals je geslacht, emailadres, naam, en geboortedatum. Love.nl zal echter nooit iets op je profiel plaatsen. Mocht je toch liever niet inloggen via Facebook, of heb je geen Facebook? Dan kun je ook een profiel aanmaken met je emailadres en voornoemde gegevens in vullen. Daarna zal je een aantal vragen in moeten vullen op basis waarvan de matching plaats vindt van Love.nl. Dit kost je ongeveer 5 minuten, waarna je direct aan de slag kan met daten bij Love.nl

Gebruik Love.nl

Wanneer je ingeschreven bent bij Love kun je meteen aan de gang met het zoeken van een leuke match of date. Op basis van de vragen die je hebt ingevuld ontvang je matches van Love.nl. Daarnaast kun je interesses aangeven, op basis waarvan je ook matches kan ontvangen. Voor deze matches kun je kiezen ze een apart profiel te tonen. Het plaatsen van een foto bij Love.nl is erg belangrijk. Stel je geen foto in, dan ontvang je alleen matches van mensen zonder foto. Wel zo eerlijk. Aan de linkerkant vind je ook nog een chatroom. Hier vind je chatrooms op basis van interesses. Zo kun je eenvoudig en laagdrempelig in contact komen met mensen die jouw interesses delen. Natuurlijk kun je bij de datingsite ook berichtjes sturen naar je matches en kun je matches liken. Zo kun je makkelijk van elkaar zien of er interesse is.

Kosten Love.nl

Inschrijven en het ontvangen van matches, het gebruik van de chatroom en het bekijken van profielen zijn geheel gratis bij Love.nl. Het versturen van berichten gaat op basis van credits. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 500 credits 9,95
 • 750 credits 14,95
 • 1000 credits 19,95
 • 1250 credits 24,95
 • 1500 credits 29,95

Je kunt er echter ook voor kiezen een premium lidmaatschap aan te schaffen. Hierbij ontvang extra mogelijkheden en kun je onbeperkt berichten sturen. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 1 maand 25,95 per maand
 • 3 maanden 24,95 per maand
 • 6 maanden 22,95 per maand
 • 12 maanden 18,95 per maand
 • 24 maanden 12,95 per maand

Voornoemde prijzen zijn bij betaling per maand. Je ontvangt nog een fikse korting indien je er voor kiest voor meerdere maanden tegelijk te betalen!

Mobiele applicatie

Op het moment van schrijven is er nog geen mobiele applicatie voor Love.nl. De datingsite geeft wel aan, binnen een half jaar een mobiele App te willen lanceren.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Love.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Uitschrijven bij Love.nl is erg eenvoudig en zo gedaan. Bovenin ga je naar de pagina instellingen. Helemaal onderaan vind je de knop “verwijder je account”. Zodra je hier op klikt is je account verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Love.nl

 • Blijf hier ver vandaan. Voorkeur aangegeven voor vrouwen tussen de 35-45 jaar. Krijg ik matches van kinderen van 14 en 15 jaar. Ze zijn echt helemaal gestoord daar. Ik heb zelfs nog mijn profiel nagekeken en daar stond alles goed (geboortedatum en voorkeur). Hoe kun je in godsnaam iemand van boven de 40 matchen met kinderen van 14-15 jaar oud! Ziek zooitje daarzo. Helaas moet je minimaal 1 ster geven maar ze verddienen het niet.

 • Leuk opzich maar niet echt voor serieuze dates. betalen per berichtje is ook niet fijn. kost veel geld als je even een gesprek met iemand wil hebben.

 • Als je opzoek bent naar liefde moet je hier niet zijn, hier vind je sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *