Algemene datingsites

Luxy

Luxy

3.4

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

4.0/5

Datingsite Luxy.com is een datingsite voor welgestelde mensen met een minimaal inkomen van 100.000 dollar / euro per jaar. De datingsite richt zich op mannen en vrouwen, hetero, bi en gay. Luxy is van oorsprong Amerikaans. Op de datingsite zijn op het moment van deze review voldoende Nederlanders in de buurt aangemeld. De datingsite is zowel via de webbrowser als via de mobiele app te gebruiken. Echter wordt het gebruik voor mobiel geadviseerd. De datingsite is alleen in de Engelse taal beschikbaar.

Betrouwbaarheid Luxy.com

Hoe betrouwbaar het aangegeven inkomen van alle leden is, valt voor ons moeilijk te controleren. Ik (britt, redacteur van datingsites.nl) verdien niet meer dan 100.000 dollar / euro maar wordt gewoon toegelaten. Het door ons aangemaakte profiel werd niet gecontroleerd. Echter kunnen leden zelf een aanvraag doen om je eigen salaris te verifiëren. Je moet daarvoor een kopie van je rijbewijs toevoegen. Het opgesteld privacy zit goed in elkaar maar valt niet onder de Nederlandse wet. Ons advies is om zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens aan de datingsite toe te vertrouwen. De datingsite beschikt ook niet over een keurmerk zoals bijvoorbeeld het keurmerk voor veilig daten. Dat wil niet zeggen dat de datingsite niet veilig is, maar een keurmerk geeft wel een meerwaarde. Voor zover wij konden onderzoeken zijn de meeste leden op Luxy echt. Geen fake leden die je op een of andere manier kunnen oplichten.

Inschrijven op Luxy.com

Om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van Luxy en je in het millionairswereldje te begeven is het nodig om een profiel aan te maken. Inschrijven gaat gemakkelijk en snel via de homepagina. De datingsite vraagt om enkel persoonlijke en vertrouwelijke informatie zoals je profielnaam, jaarlijkse inkomen en e-mail adres. Ook zijn daarbij een profielfoto, lengte en woonplaats verplicht om in te vullen. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail toegestuurd waarmee jij je account kunt activeren. Eenmaal geactiveerd kun je direct starten met het zoeken naar een passende partner. In de gratis versie van Luxy kun je alleen virtuele rozen naar elkaar sturen om aan te geven dat je contact met iemand wilt. Als je zelfgeschreven berichten wilt sturen moet je een betaald Luxy Black lidmaatschap afsluiten.

Kosten Luxy.com

De kosten voor een betaald abonnement zijn zoals verwacht hoog. Een betaald abonnement heet Luxy Black. De doelgroep van deze datingsite kan dat natuurlijk gemakkelijk betalen en voor mernsen die niet zo’n hoog inkomen hebben (en goldiggers) is dit een aardige drempel. Voor 1 maand lidmaatschap ben je namelijk 99 dollar kwijt. 3 maanden lidmaatschap kost 79,99 dollar per maand en als je een lidmaatschap van 6 maanden wilt afsluiten kost dat 58,99 euro per maand. Je krijgt bij een betaald lidmaatschap wel degelijk meer exposure dan bij een standaard lidmaatschap. Je kunt met een betaald lidmaatschap elk willekeurig lid berichten sturen en je krijgt een VIP embleem.

Luxy dating app

Luxy heeft een mobiele app beschikbaar waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de functionaliteiten die de datingsite biedt. Het gebruik van de app wordt door Luxy zelf verkozen boven het gebruik van de datingsite via de webbrowser op computer of laptop. De app is beschikbaar voor apparaten van Apple en Samsung via de Appstore en Google Play. De Luxy app werkt ongeveer vergelijkbaar met de meer bekende app Tinder. Via de app kun je coins kopen voor een lager bedrag om zo berichten te sturen. Coins zijn beschikbaar vanaf 99 eurocent tot 7,99 euro in een pakket.

Voorbeeld van de Luxy app:

luxy dating app review

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Luxy nieuwe kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Luxy.com

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite is het aan te raden om je account te verwijderen. Dat is mogelijk via de app. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik op help en vervolgens op delete account. Als je de app niet heb gedownload verzoeken wij je om contact op te nemen met de klantenservice.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Luxy

  • Klasse website waar ook echt alleen mensen opzitten met geld. Zo kom je toch met jouw soort mensen in contact.

  • Luxy is goede website om lekkere rijken mannen te ontmoeten! goede aanrader voor vrouwen met klasse.

  • Superman67

    App werkt goed en is gratis. Je hebt snel contact met andere leden. Je kunt chatten en foto’s versturen. Ik merkte wel dat mijn profielfoto erg belangrijk is voor het contact. Je moet dus zeker je profiel
    Op orde hebben, anders kan het minder goed werken. Ik spreek zelf ook alleen maar singles aan met profielfoto…

  • Niet veel Nederlandse leden actief op Luxy. Raar ook dat de mannen die je dan aanspreekt een nogal hoog eigendunk hebben en soms gewoon arrogant zijn. Je wordt hier snel gezien als goldigger. Ik vind het ondanks dat de site goed werkt niet prettig daten hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *