Algemene datingsitesDating Apps

Meetme

Meetme

1.8

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.0/5

Meetme is een datingsite om andere mensen te ontmoeten, leuk gezellig en gratis. Als je op de datingsite komt krijg je meteen een scherm in beeld om nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt gratis lid worden via Facebook en vrienden maken. Dit scherm kun je niet wegklikken om de site verder te bekijken. Als je naar de over ons knop gaat dan wordt er doorgelinkt naar een andere site en krijg je alle informatie in het Engels te lezen. Het is een sociaal netwerk voor nieuwe mensen in de US (staat bij de over ons pagina). Als je een profiel aan gaat maken, kun je aangeven dat je in Nederland woont. Dit komt een beetje vreemd over. Bij MeetMe kun je nieuwe mensen leren kennen en chatten met elkaar op diverse mobiele apparaten. De homepage van Meetme.com is in het Nederlands, maar de andere pagina’s zijn Engels en een aantal in het Nederlands (zoals het privacybeleid).

Meetme Betrouwbaarheid

Bij MeetMe.com kun je het privacy beleid raadplegen. Als je op de homepage bent zie je onderaan een knop staan met privacy beleid. Daarin wordt duidelijk gemaakt dat MeetMe de privacy van de leden serieus neemt. Als je je registreert bij MeetMe dan verzamelen zij gegevens. Er kunnen gegevens verzameld worden door MeetMe die persoonlijk en niet persoonlijk zijn. De informatie wordt gebruikt om je persoonlijkheid te identificeren, zoals een e-mailadres. Als je gegevens in zijn gevuld word je bij MeetMe ook niet langer gezien als anoniem. MeetMe kan de gegevens verzamelen over transacties die je hebt gedaan bij hen en bij gelieerde bedrijven, leveranciers en adverteerders. Zij kunnen ook gegevens van je verzamelen uit blogs en instant messaging services. Gegevens zoals je IP adres worden automatisch ontvangen door MeetMe. De gegevens worden ook opgeslagen. De gegevens kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals voor het bieden van ervaring op maat, advertenties en inhoud op maat te tonen aan je, aangepaste functies aan te kunnen bieden, de serviceverlening te verbeteren, contact met je op te nemen of onderzoek te verrichten en gegevens te analyseren.

De niet persoonlijke gegevens van de gebruikers kunnen gedeeld worden voor commerciële doeleinden aan gelieerde bedrijven, leveranciers of serviceverleners. Het is belangrijk dat je er goed op gaat letten dat veel gegevens toch wel vrij gegeven kunnen worden aan anderen, ook wanneer je hier via je mobiel gebruik van gaat maken. Geef daarom geen persoonlijke gegevens vrij, zoals je e-mailadres en je gewone adres.

Inschrijven en inloggen Meetme

Als je je aan wilt melden bij MeetMe.com dan kun je dit doen via de homepage. Je ziet rechts een scherm staan met ontmoet nieuwe vrienden bij jou in de buurt! Je kunt dan je voornaam invullen, je achternaam, je e-mail en je wachtwoord. Daarnaast vul je ook je locatie in, de provincie waarin je woont en het land. Dan vul je je geslacht in en je geboortedatum. Dan moet je ook akkoord gaan met de voorwaarden. Je gaat dan ook akkoord met het ontvangen van e-mailberichten van MeetMe. Je gaat er ook automatisch mee akkoord dat anderen je gegevens in kunnen zien, die je op je profiel hebt geplaatst. Als je dat aan hebt gevinkt kun je klikken op vrienden maken en word je aangemeld. Je kunt dan bovenin inloggen door je e-mailadres en je wachtwoord in te vullen. Je kunt je gewoon aanmelden, maar je kunt je ook aanmelden via Facebook.

Kosten Meetme

Bij MeetMe kun je credits kopen. Als je kiest voor Match spotlight dan sta je vooraan in de rij. Hiermee heb je voorrang bij Match en daardoor neemt het aantal geheime bewonderaars toe. Als je kiest voor Feed spotlight dan kun je met een feed bericht in de schijnwerpers komen en dit wordt dan bovenaan de feed geplaatst en kan dus iedereen zien. Je kunt hierdoor ook meer reacties ontvangen en een goede discussie starten. Om volledig gebruik te kunnen maken van Meetme.nl moet je dus betalen. Meetme.nl is geen gratis datingsite.

Meetme App

MeetMe heeft een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android, waarmee je kunt chatten en andere mensen kunt ontmoeten. Hiermee kun je nieuwe mensen in de buurt leren kennen, die net als jij bepaalde interesses hebben en je kunt meteen met hen chatten. Het is altijd gezellig en nog eens gratis ook. Je kunt net als 100 miljoen anderen lid worden, chatten en nieuwe vrienden maken. Het is geschikt voor alle leeftijden, alle nationaliteiten en achtergronden. Er zijn veel mensen die wereldwijd gebruik maken van de applicatie. Zij leren in een dag tijd veel nieuwe mensen kennen door met elkaar te chatten en wie weet wat hier uit gaat groeien.

Nieuws en kortingen Meetme

Op dit moment zijn er geen nieuws en kortingen beschikbaar voor Meetme.nl. Zie voor andere acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Meetme

Je kunt je niet zelf uitschrijven via Meetme.nl. Uitschrijven of verwijderen van je profiel kan alleen via een e-mail of brief aan de klantenservice. Zij zullen je profiel, inclusief gespreksgeschiedenis, dan volledig verwijderen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

12 gedachten over “Meetme

  • @tess @conny Ook ik heb contact gehad met deze bas .
    Hij maakt er echt werk van. En heb idd ook gegoogled en kwam er achter dat het een oplichter is .
    Wat zijn doel nu pcies is echt geen idee.
    Ik vraag me ook echt af hoe dit kan. Hij heeft ern verhaal waar je u tegen zegt en die je bijna wilt geloven. Maar iedereen trap er niet in . Insta is bassienow80 hij gebruikt fotos van andere mensen. Komt uit apeldoorn en is al jaren actief schijnt . Hij moet stoppen . Waarom laat de site dit gewoon gaan ??? Zoveel jaren zoveel vrouwen . Ik snap dit niet.

  • @ Tess. Ik had ook contact met een Bas uit Apeldoorn. Net voor ik hem zou ontmoeten heeft hij alle contact verbroken uit het niets. Ik kom er nu inderdaad langzaam achter dat alles nep is en bij elkaar gelogen. Heel veel gebeld met elkaar. Alleen nooit gezien. Wel stuurde hij veel fotos van van alles en nog wat. Bizar dat iemand zo alles bij elkaar kan liegen. Zie ook niet zo het nut hiervan in eigenlijk. Heel vreemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *