Algemene datingsitesDating Apps

Meetme

Meetme

1.8

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.0/5

Meetme is een datingsite om andere mensen te ontmoeten, leuk gezellig en gratis. Als je op de datingsite komt krijg je meteen een scherm in beeld om nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt gratis lid worden via Facebook en vrienden maken. Dit scherm kun je niet wegklikken om de site verder te bekijken. Als je naar de over ons knop gaat dan wordt er doorgelinkt naar een andere site en krijg je alle informatie in het Engels te lezen. Het is een sociaal netwerk voor nieuwe mensen in de US (staat bij de over ons pagina). Als je een profiel aan gaat maken, kun je aangeven dat je in Nederland woont. Dit komt een beetje vreemd over. Bij MeetMe kun je nieuwe mensen leren kennen en chatten met elkaar op diverse mobiele apparaten. De homepage van Meetme.com is in het Nederlands, maar de andere pagina’s zijn Engels en een aantal in het Nederlands (zoals het privacybeleid).

Meetme Betrouwbaarheid

Bij MeetMe.com kun je het privacy beleid raadplegen. Als je op de homepage bent zie je onderaan een knop staan met privacy beleid. Daarin wordt duidelijk gemaakt dat MeetMe de privacy van de leden serieus neemt. Als je je registreert bij MeetMe dan verzamelen zij gegevens. Er kunnen gegevens verzameld worden door MeetMe die persoonlijk en niet persoonlijk zijn. De informatie wordt gebruikt om je persoonlijkheid te identificeren, zoals een e-mailadres. Als je gegevens in zijn gevuld word je bij MeetMe ook niet langer gezien als anoniem. MeetMe kan de gegevens verzamelen over transacties die je hebt gedaan bij hen en bij gelieerde bedrijven, leveranciers en adverteerders. Zij kunnen ook gegevens van je verzamelen uit blogs en instant messaging services. Gegevens zoals je IP adres worden automatisch ontvangen door MeetMe. De gegevens worden ook opgeslagen. De gegevens kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals voor het bieden van ervaring op maat, advertenties en inhoud op maat te tonen aan je, aangepaste functies aan te kunnen bieden, de serviceverlening te verbeteren, contact met je op te nemen of onderzoek te verrichten en gegevens te analyseren.

De niet persoonlijke gegevens van de gebruikers kunnen gedeeld worden voor commerciële doeleinden aan gelieerde bedrijven, leveranciers of serviceverleners. Het is belangrijk dat je er goed op gaat letten dat veel gegevens toch wel vrij gegeven kunnen worden aan anderen, ook wanneer je hier via je mobiel gebruik van gaat maken. Geef daarom geen persoonlijke gegevens vrij, zoals je e-mailadres en je gewone adres.

Inschrijven en inloggen Meetme

Als je je aan wilt melden bij MeetMe.com dan kun je dit doen via de homepage. Je ziet rechts een scherm staan met ontmoet nieuwe vrienden bij jou in de buurt! Je kunt dan je voornaam invullen, je achternaam, je e-mail en je wachtwoord. Daarnaast vul je ook je locatie in, de provincie waarin je woont en het land. Dan vul je je geslacht in en je geboortedatum. Dan moet je ook akkoord gaan met de voorwaarden. Je gaat dan ook akkoord met het ontvangen van e-mailberichten van MeetMe. Je gaat er ook automatisch mee akkoord dat anderen je gegevens in kunnen zien, die je op je profiel hebt geplaatst. Als je dat aan hebt gevinkt kun je klikken op vrienden maken en word je aangemeld. Je kunt dan bovenin inloggen door je e-mailadres en je wachtwoord in te vullen. Je kunt je gewoon aanmelden, maar je kunt je ook aanmelden via Facebook.

Kosten Meetme

Bij MeetMe kun je credits kopen. Als je kiest voor Match spotlight dan sta je vooraan in de rij. Hiermee heb je voorrang bij Match en daardoor neemt het aantal geheime bewonderaars toe. Als je kiest voor Feed spotlight dan kun je met een feed bericht in de schijnwerpers komen en dit wordt dan bovenaan de feed geplaatst en kan dus iedereen zien. Je kunt hierdoor ook meer reacties ontvangen en een goede discussie starten. Om volledig gebruik te kunnen maken van Meetme.nl moet je dus betalen. Meetme.nl is geen gratis datingsite.

Meetme App

MeetMe heeft een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android, waarmee je kunt chatten en andere mensen kunt ontmoeten. Hiermee kun je nieuwe mensen in de buurt leren kennen, die net als jij bepaalde interesses hebben en je kunt meteen met hen chatten. Het is altijd gezellig en nog eens gratis ook. Je kunt net als 100 miljoen anderen lid worden, chatten en nieuwe vrienden maken. Het is geschikt voor alle leeftijden, alle nationaliteiten en achtergronden. Er zijn veel mensen die wereldwijd gebruik maken van de applicatie. Zij leren in een dag tijd veel nieuwe mensen kennen door met elkaar te chatten en wie weet wat hier uit gaat groeien.

Nieuws en kortingen Meetme

Op dit moment zijn er geen nieuws en kortingen beschikbaar voor Meetme.nl. Zie voor andere acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Meetme

Je kunt je niet zelf uitschrijven via Meetme.nl. Uitschrijven of verwijderen van je profiel kan alleen via een e-mail of brief aan de klantenservice. Zij zullen je profiel, inclusief gespreksgeschiedenis, dan volledig verwijderen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

12 gedachten over “Meetme

 • Profiel Bas uit Apeldoorn tattoo artist is fake! Hij gebruikt foto?s van google! Instagram en FB zien er ook fake uit!
  Hij is niet de persoon voor wie hij zich uutgeeft. Wanneer je zijn mobiele nr googled wordt je gewaarschuwd!
  Graag aandacht voor Bas Tyrell, dames trap er niet in.

 • Hallo er is een account gemaakt met mijn email adres. heel vervelend maar wil het graag verwijderen want ik heb geen behoefte aan dit soort aandacht of mailtjes. alvast bedankt

 • Hallo ben al een week bezig om in mijn account te komen Nu de 2 de keer in 6 weken Zoveel mails naar support meetme gestuurd!Zonder succes. Nu krijg ik allemaal berichten via Mm .Kan dat gestopt worden.Kan toch niet in mijn account! Heb geen wacht woord en nieuwe krijg ik niet van jullie.Ook geen bevevestingscode Graag dat dit nu met spoed opgelost wordt Verwijder anders mijn account!!!

 • Soenita Gajadin

  Ik heb mij nooit op uw site aangemeld. Iemand maakt misbruik van mijn foto en naam. Wilt u aub mijn naam en foto van uw dattingsite weghalen.ik heb al aan de politie aangegeven. Ik vraag u vriendelijke het te verwijderen. Mijn naam en mijn foto. Soenita Gajadin en mijn foto.
  Mvg Soenita Gajadin

 • Kon vanaf gisteravond niet meer op mijn account.Nu wel!Maar nu moet uk dmv verrifeercode weer toegang krijgen tot mijn gegevens .Maar helaas.Huj geeft aan er is een fout opgetreden Uw Telefoon nr klopt nuet!Dus denk ik!Dan maar account opzeggen!Ben ik wel alles kwijt!Maar nee Dat kan ook niet!Wie kan mij hiermee helpen! Wordt hier wel moe van!Hoor graag van jullie

 • Vandaag weer voor de zoveelste keer bedreigd. Omdat ik dus geen naaktfoto?s stuur. Ben met de dood bedreigd alles.

 • Sayang Jansen

  Ik ben de hele nacht aan het proberen om op meetme in te loggen helaas per mail en telefoon nummer om mijn account te frieten tot nu geen mail en smsjes ontvangen. Zouden jullie hierna willen kijken? Wat er aan de hand is?

 • Ik wil mijn account bij jullie opgeven. Dit houd in dat alles verwijdert moet worden. Iemand anders heeft op mijn naam m?j aangemeld zonder toestemming van mij. Dus graag alles verwijderen inclusief alle foto’s.

 • meetme.com is pure spam en scam. Waarschuwing, of zie het als tip: laat je niet verleiden tot meetme.com tenzij je graag lastig gevallen wilt worden met phishing spam.

 • Ik dacht een nieuwe en spannende datingwebsite gevonden te hebben. Dat is het ook! de website zit er goed in elkaar, helaas nog wat weinig nederlandse leden. Ik heb er erg leuke dates op gehad. Ik kan dus iedereen aanraden zich hier aan te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *