Algemene datingsites

Metjou

Metjou

3.9

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

4.5/5

Metjou.nl is een datingsite voor alle doelgroepen. Zij spits zich niet toe op een bepaalde groep en daardoor is er een groot en gevarieerd ledenbestand. Leden van Metjou zijn op zoek naar een date, een serieuze relatie of vriendschap. Dagelijks melden zich vele nieuwe leden aan op de datingsite die allemaal zelf op zoek gaan naar hun ideale partner. Metjou.nl is onderdeel van het Nederlandse moederbedrijf Safe Dating Networks, landelijk een grote speler in de datingmarkt. Aanmelden is mogelijk vanaf 18 jaar.

Metjou betrouwbaarheid

Metjou.nl beschikt niet over een keurmerk of thuiswinkelwaarborg, terwijl deze wel keurmerk waardig overkomt. De datingsite beschikt wel over een algemene voorwaarden en een privacy beleid. Hierin staat opgenomen hoe de datingsite met persoonlijke informatie en vertrouwelijke gegevens omgaat. Deze worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Tevens staat op de datingsite beschreven dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd op echtheid. Zo wordt voorkomen dat er nep profielen, of mensen met kwade bedoelingen op de datingsite staan. De datingsite een overzichtelijk uiterlijk en maakt gebruik van cookies voor commerciële doeleinden. Op de datingsite staat een kopje succesverhalen, waar een ieder zijn succesverhaal kan delen. Ook jij kan je succesverhaal delen op metjou.nl. Dit geeft al aan dat er mensen daadwerkelijk een leuke date of relatie hebben overgehouden aan metjou.nl.

Inschrijven en inloggen Metjou.nl

Inschrijven op metjou.nl gaat erg eenvoudig. Je vult je profielnaam in, een emailadres en geeft aan of je naar een man of vrouw opzoek bent vervolgens ontvang je een activatiemail. Zodra je je account geactiveerd hebt kun je aan de gang. Dat je een profielnaam kan kiezen is erg handig. Je hoeft niet je eigen naam opgeven en kunt dus lekker anoniem daten!

Zodra je een profiel hebt aangemaakt kun je aan de gang met metjou.nl. Voor je aan de gang kunt met daten moet je eerst je profiel verder invullen. Dit is natuurlijk fijn, dat betekend dat iedereen over een volledig ingevuld profiel beschikt. Je dient aan te geven naar wat voor relatie je opzoek bent of je kinderen hebt en wat je achtergrond is. Ook kun je nog een kort stukje tekst over jezelf vertellen.

Zodra je je profiel hebt ingevuld kun je opzoek gaan naar een leuke date, chat of relatie. Zoeken kun je heel eenvoudig door aan de linkerkant op zoeken te drukken. Je kunt op verschillende criteria zoeken naar personen. Op geslacht, seksuele voorkeur, gewenst contact, leeftijd maar ook op plaats. Metjou.nl heeft geen matchingsysteem, je zult dus zelf op zoek moeten gaan naar iemand die bij je past. Het is daarom enorm belangrijk dat je profiel compleet is en er goed uitziet zodat je makkelijk gevonden wordt. Zodra je iemand hebt gevonden die je leuk vindt, kun je deze persoon een berichtje sturen, ermee chatten als die online is, of een knipoog versturen. Helaas moet je om berichtjes te kunnen versturen of te kunnen chatten VIP lid zijn.

Als je iemand later nog een keertje terug wilt vinden, kun je deze eenvoudig favoriet maken. Kom je echter iemand tegen die je niet leuk vind, of die zit dat je op metjou.nl actief bent, dan kun je deze persoon ook eenvoudig blokkeren. Berichtjes sturen gaat erg gemakkelijk en ook de chatfunctie werkt erg makkelijk. Als je ziet dat iemand online is, kun je gemakkelijk een gesprek beginnen in een klein pop-up venstertje. Al met al werkt Metjou.nl erg eenvoudig. Er zijn veel profielen, dus voor ieder wat wils. Al betekend dit wel dat je soms wat beter zult moeten zoeken om de man of vrouw van jou dromen te vinden.

Kosten Metjou.nl

Met een gratis profiel heb je diverse functionaliteiten zoals het zoeken naar profielen, foto’s bekijken en standaard berichten sturen. Echter om persoonlijke berichten te kunnen sturen, te chatten en berichten te lezen moet je een betaald lidmaatschap afsluiten. De kosten van een VIP lidmaatschap zijn als volgt:

15,99 voor 14 dagen
27,99 voor 30 dagen
59,99 voor 90 dagen

Met een VIP lidmaatschap kun je onbeperkt chatten, berichtjes versturen maar ook extra foto’s bekijken en uitgebreider zoeken.

Metjou.nl App

Metjou.nl heeft een mobiele website. Op deze website kun je gebruik maken van alle functies die desktop ook heeft. De datingsite werkt snel en zit goed in elkaar. Een genot om te gebruiken op je telefoon.Ook heeft metjou.nl een mobiele app voor android en iOS. Met de SafeDatingApp kun je inloggen op metjou.nl. het gebruik van deze app is gratis. De app is snel en zit goed in elkaar. Dit maakt het nog makkelijker om online te daten op metjou.nl.

Nieuws en kortingen Metjou.nl

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Metjou.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de dating faciliteiten op metjou.nl kun jij je op elk gewenst moment uitschrijven. Uitschrijving kan bij metjou.nl op twee manieren. Je kunt je account verbergen. Deze is dan tijdelijk niet zichtbaar voor iedereen en je kan geen berichtjes versturen of ontvangen. Zo kun je op een later tijdstip weer terug komen. Maar je kunt jezelf ook definitief uitschrijven. Dit gaat simpel met een druk op de knop. Een verdere handeling is niet vereist. Je gegevens worden definitief verwijderd. Eventueel openstaande credits of abonnementsdagen worden niet terugbetaald.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

9 gedachten over “Metjou

 • Ter informatie:
  Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door u gekozen opwaardeerplan automatisch opnieuw incasseren voor een volgende periode. U kunt uiteraard een abonnement op elk gewenst moment stopzetten of wijzigen.

  Dus dit betreft een automatische verlenging, elke keer weer. Pas je niet op dan gaat het je veel geld kosten.

 • Goede datingsite die het net even een tikkeltje anders doet dan normaal. Ik heb niet te klagen over de aandacht die ik heb gehad hier. Dus probeer het maar gewoon.

 • Erg fijne datingsite.

 • Goede datingsite waarbij je ook een abbonement voor niet te lange tijd kan afsluiten, vind het niet nodig om maanden actief te zijn op een datingsite. zolang hoeft het allemaal niet te duren. voor mij dus erg goede optie.

 • Tja, zeg het maar. Ik ga liever voor een professionele site waar je een paar tientjes per jaar betaald en zeker goede service en goede leden krijgt dan dit. Mij niet gezien.

 • Goede dating site. Geen oplichters. Veel leden van 20 tot 50 jaar. Gr. Damian

 • Ben al enkele jaren actief op metjou. Je krijgt hier niet snel een date maar als je er een hebt is het wel snel serieus. In mijn ogen ideaal voor een lange en serieuze relatie. De datingsite opzich werkt goed.

 • Ik ben juist wel positief. Ik heb contact met verschillende mannen en ze lijken mij allemaal wel leuk. De site geeft goede matches

 • Ben niet heel erg positief over de website. Eigenlijk meer over de leden dan de website. De mannen op d website zijn erg opdringerig, althans degene welke ik gesproken heb. Heb hier dus geen leuke man aan de haak geslagen. Website zelf werkte wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *