Algemene datingsites

Qupid

Qupid

3.5

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

4.5/5

Prijs

3.0/5

Qupid is een datingsite voor mannen en vrouwen die serieuze opzoek zijn naar een relatie of spannende afspraken. De datingsite is met 180.000 leden de grootste datingsite in zijn soort. Qupid richt zicht op hetero mannen en vrouwen die spanning zoeken, in contact of avontuur. Aanmelden bij de datingsite is geheel gratis! Dus is lijkt deze datingsite jouw wat? Meld je dan snel aan!

Betrouwbaarheid Qupid

Qupid is de grooste datingsite in haar categorie. Betrouwbaarheid staat dus hoog in het vaandel voor haar. Helaas is het voor datingsites, welke ook richten op spannende afspraken. Niet geheel gebruikelijk om te beschikken over keurmerken, zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkel waarborg. Laat dit de pret niet drukken. De datingsite is een betrouwbare site, welke beschikt over duidelijke algemene voorwaarden en een privacy policy. Alle gegevens die je verstuurd via Qupid worden verstuurd via een beveiligde verbinding en beveiligd opgeslagen op haar servers. Zo komen jouw persoonlijke gegevens niet toe aan hackers of andere die er misbruik van kunnen maken.

Daarnaast houdt de datingsite zich aan de wet bescherming persoonsgegevens en kan zij jouw persoonlijke gegevens niet zomaar doorspelen naar derde. Zij kan deze alleen gebruiker voor de datingsite. Een fijne gedachte dus. Betalingen vinden ook plaats via een betrouwbare betaalprovider en een veilige en versleutelde verbindingen. Je bankgegevens zijn dus veilig! Daarnaast controleert Qupid alle nieuwe aanmeldingen persoonlijk. Je bent dus er van gegarandeerd dat alle dames en heren echt zijn en je niet te maken hebt met valse advertenties.

onbeperkt-daten

Inschrijven Qupid

Via de homepage van Qupid kun je je eenvoudig inschrijven voor de datingsite. Je vult een gebruikersnaam in, waar je naar opzoek bent, je emailadres en een wachtwoord. Vervolgens dien je je aanmelding te bevestigen via de link in je email. Zodra je dit gedaan hebt kun je direct aan de slag met daten!

Gebruik Qupid

Zodra je ingeschreven bent kun je zonder verdere handeling aan de slag met daten bij Qupid. Wil je echter reacties op je berichtjes of je profiel dan is het natuurlijk verstandig om je profiel wat verder in te vullen. Zoals dat bij iedere datingsite is. Onder het tabje persoonsgegevens kun je wat eenvoudige informatie over jezelf invullen over je uiterlijk en je leefstijl. Daarnaast kun je ook een fotocollectie aanleggen. Foto’s zeggen meer dan woorden dus het is altijd verstandig om een foto te uploaden. Ben uiteraard wel voorzichtig met wat je deelt, nu dit een datingsite is voor erotische avontuurtjes. Verder heeft de datingsite weinig bijzonder functies. Wel heeft zij een eenvoudige zoekfunctie waarmee je snel kan zoeken en een erg uitgebreide zoekfunctie. Zodat je precies jouw type kan vinden!

onbeperkt-daten

Kosten Qupid

Aanmelden en het bekijken van profielen bij Qupid is geheel gratis. Wil je echter in contact komen en berichtjes naar andere gebruikers sturen dan dien je credits aan te schaffen. Ieder berichtje kost 1 credit. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits 10,00
 • 25 credits 22,50
 • 50 credits 42,50
 • 100 credits 80,00
 • 275 credits 200,00

Betalingen kunnen gemaakt worden via iDeal, mr Cash of Paysafecard.

Mobiele Applicatie

Qupid heeft geen mobiele applicatie en is ook niet voornemens een mobiele applicatie te ontwikkelen. De website schaalt echter uitstekend naar je mobiele scherm en is zo overal te gebruiken. Helaas ontvang je dan geen pushmeldingen dat je een berichtje ontvangen hebt. Hiervoor krijg je echter een emailnotificatie.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Qupid acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Uitschrijven bij Qupid is binnen een minuut gedaan. Hiervoor dien je in te loggen bij Qupid en op het tabje mijn profiel te klikken. Vervolgens scroll je naar onderen en druk je op de knop “verwijder mijn profiel”. Je profiel is dan direct verwijderd van de datingsite.

onbeperkt-daten

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

34 gedachten over “Qupid

 • Morgen,

  Qupid is totaal geen datingsite. Het plaatje doet je misschien denken aan een normale datingiste, maar dat is niet waar.

  Geruchten gaan ook dat je hier een kant kan kiezen, maar ook dat is niet helemaal waar. Hier draait het gewoon puur om erotiek, niets meer niets minder! šŸ™‚

 • Okee.. niet helemaal wat ik er achter zocht. Het schijnt dat je voor zowel liefde als erotiek hier terecht kunt, maar het werd al snel duidelijk dat erotiek wel duidelijk hier de overhand heeft!

 • Het begint allemaal met het aanmelden, daar wordt je al lekker gemaakt. Zodra je een accountje hebt aangemaakt is het tijd voor het echte werk haha. Ik vind het persoonlijk wat duur, maar ik heb er wel plezier aan. En dat vind ik dus heel erg nice.

 • Tof man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *