Algemene datingsites

Secretflirt

Secretflirt

1.9

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

1.0/5

Op deze datingsite kun je in contact komen met mannen en vrouwen van een gemiddelde leeftijd tussen 28 en 65 jaar voor mannen, en ca 24 tot 60 jaar voor vrouwen. Op Secretflirt zijn voornameijk mensen actief die met een midden in het leven staan en die sociale verrijking zoeken in de vorm van flirten. Andere leden willen even ontsnappen aan de alledaagse routine of sleur. Op Secret Flirt is de verhouding mannen versus vrouwen 3.5 op 1. Op Secret Flirt tref je zowel singles als leden die in een relatie zitten (open of gesloten, getrouwd, samenwonend, LAT relatie). Voor vrouwen die op zoek zijn naar een man zijn alle functionaliteiten gratis.

Betrouwbaarheid Secretflirt

Privacy en transparantie staan hoog in het vaandel op secretflirt. Dat is goed te zien wanneer je het privacy statement en de teksten op de datingsite leest. Echter is de datingsite niet aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Echter heeft het wel een keurkmerk voor veilig website. Op Secertflirt heerst een actief beleid tegen nep-leden. Er wordt op gecontorleerd en ook leden van secret flirt helpen met het signaleren van fake leden. Betaling geschied in een beveiligde omgeving. We raden echter niet aan om contant te betalen, dat is namelijk ook een mogelijkheid. De veiligste methoden zijn iDeal en Paypal.

Inschrijven op Secretflirt

Om daadwerkelijk van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken en in contact te kunnen komen met andere leden is het nodig om een profiel aan te maken op secretflirt. Inschrijven gaat via de homepagina. Er worden veel verplichte vragen gesteld over je persoonlijke situatie, je uiterlijk en naar wat voor soort relatie je op zoek bent. Doordat alle veragen verplicht zijn, neemt een profiel aanmaken enige tijd in beslag. Echter bestaan op de datingsite wel allemaal complete profielen. Dat krijg je ervoor terug. Na het aanmaken van je profiel krijg je automatisch de status gratis member. Je kunt dan van veel (maar niet alle) functionaliteiten die de datingsite biedt, gebruik maken. Wil je meer dan moet je hiervoor betalen.

Kosten Secretflirt

Een gratis membership is bedoeld om je kennis te laten maken met Secret Flirt en de members. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een man zijn alle functionaliteiten geheel gratis.

Met een gratis lidmaatschap (voor mannen dus) kun je de volgende functionaliteiten gebruiken:

 • Uitgebreid (onbeperkt) zoeken in het memberbestand
 • Profielen compleet kunnen bekijken
 • Zelfgeschreven berichten versturen (tot 6 per dag)
 • Controleren in je outbox of je berichten gelezen zijn
 • Selecties maken van profielen en opslaan in je selectielijst
 • Tot 5 foto’s (als dan niet naar naar wens afgeschermd) plaatsen
 • Overzichten (laatste 100) profielbezoekers, fotoverzoeken, en meer
 • Quick response berichten

Wil je meer? Dan is het verstandig om Topmember te worden. Je kunt dan naast de functionaliteiten van je gratis lidmaatschap ook de volgende toepassingen gebruiken:

 • 1:1 Chat op desktop en mobile devices
 • Chatverzoeken
 • Onbeperkt mailverkeer
 • Onbeperkt inzage in historisch mailverkeer
 • Externe contact gegevens vanaf het 2e bericht uitwisselen

De kosten om Topmember (voor mannen) te worden zijn als volgt:

1 maand 36,25 euro
3 maanden 23,18 euro per maand (in een transactie 69,55)
6 maanden 16,60 euro per maand (in een transactie 99,65)
1 jaar 13,25 euro per maand (in een transactie 158,95)

Betaling is mogelijk via veilige betaalmogelijkheden zoals iDeal, creditcard, mr Cash en Paypal. Het is ook mogelijk om contant te betalen, maar dit raden we niet aan omdat het een stuk minder veilig is.

Secretflirt app

Op moment van schrijven heeft Secret Flirt geen mobiele app beschikbaar. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Via mobiel word je automatisch doorverwezen naar de mobiele versie van de datingsite via je smartphone / tablet browser.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Secretflirt kortingsacties voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Secretflirt

Wanneer je bent voorzien of wanneer je (tijdelijk) geen gebruik meer wilt maken van de dating site zijn er verschillende mogelijkheden om je account stop te zetten. Je kunt je profiel pauzeren bijvoorbeeld omdat je in contact bent, op vakantie gaat of om een andere reden, ga dan naar “Mijn instellingen” en klik daar de pauzestand aan. Je profiel is dan niet zichtbaar voor andere members en zo kun je geen reacties meer krijgen van nieuwe members.

Echter als jij je profiel definitief niet meer wil gebruiken raden we je aan om je profiel te verwijderen. Daarvoor moet je ingelogd zijn en vervolgens klikken op “Profiel” en daarna rechts voor menu optie “Mijn instellingen”. Klik onder aan de pagina op “Verwijder mijn profiel”. Je account wordt pas 7 dagen later verwijderd. Je hebt dus nog tijd om je te bedenken. Na verwijdering zijn naast je profiel ook je foto’s, berichten, selectielijsten en alle andere informatie definitief niet meer berschikbaar.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

33 gedachten over “Secretflirt

 • Men wort elke keer voor de gek gehouden volgens mij houde ze het op een akkoort met de datingssite men spreek met de dames af en ze laten zich niet zien en alsen wat zegt dan zijn de dames beledig en boos het is gewoon het geld uit je zak te kloppen het is gewoon oplichterrij ik geloof tot de dames samen spannen met de datings site pas op en ga er niet de diep op in

 • Wat een uitgesproken bagger… Heel triest. Ben onlangs een tijdje betaald member geweest. En de conclusie is: drie keer niks.
  Heb de site een tijdje nauwlettend in de gaten gehouden. Geregeld inloggen – keer of acht – per dag. Online? Hoogstens acht ? negen vrouwen in het hele land. Twee of drie op andere momenten. Even een selectie maken van vrouwen in de provincies waar ik ‘speur’. Secretflirt wil mij dan laten geloven dat er die dag meer dan 20 vrouwen uit die provincies online zijn geweest. Bull. Shit. Godsonmogelijk.
  Paar contacten. Maar die haken met de meest wazige argumenten af.
  Ook opvallend: als je inlogt en kijkt wie er online zijn (en dat zijn er doorgaans dus niet heel veel) en vervolgens ‘schakelt’ naar de provincies waar je zoekt dan blijken er plotseling – ze pleuren uit de lucht – t?ch vrouwen uit die selectie online te zijn. Hoe kan dat???
  Leuk: kreeg twee precies dezelfde mailtjes met een ‘njet’ van twee vrouwen die hemelsbreed 100 kilometer van elkaar schijnen te wonen.
  SF is grotendeels (helemaal?) een fake-site. Trap er niet in. Veel te duur en er zijn betere – en goedkopere – alternatieven.

 • Ik heb het een maand geleden uitgeprobeerd voor een maand, Typisch Nederlands, wel kijken maar verder ook niet.

  Ik begon pas reacties te krijgen, toen ik beschreef dat ik weg ging.

  Als je dan aangeeft dat er tot op heden geen reacties zijn gekomen, hun geven aan over te lopen van reacties… Ja, conclusie, moet ik dan iets gaan schrijven wat niet op waarheid berust?

  Support is wel vlot en ook met tips. In mijn geval ieder geval wel klantvriendelijk.

  Ik vind het jammer dat je niet echt op plaats kan zoeken. Het is mij inziens ook een beetje te strak, want als je wil chatten, moeten allebei dat willen. Als 1 niet wil, ja geen chat. Ik heb geen algemene chat kunnen ontdekken.

  Dit is klaarblijkelijk niet iets voor mij ieder geval.

  Als het waar is: Ik vind het wel jammer dat er onderscheid gemaakt wordt, als vrouwen niet hoeven te betalen en mannen wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *