Algemene datingsites

Smartvibes.be

Smartvibes.be

2.1

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

1.0/5

Smartvibes brengt mensen samen middels een Speeddate. Via deze datingsite kun je dus afspraken maken voor speeddates. Je gaat dus daadwerkelijk naar een locatie toe alwaar er in totaal zeven mannen en zeven vrouwen een speed date zullen hebben. Onder begeleiding van moderators zul je aan je speeddate beginnen! Smartvibes brengt het moderne online daten en het reguliere daten op deze manier op een vernieuwde manier samen.

Verder is het een hele overzichtelijke datingsite met een opzet die zich kenmerkt door gebruikersgemak en eenvoud. Het Franstalige speed dating merk van smartvibes, een Belgische dating site, is Flashdate, wat je misschien al kent! Maar goed, tijd om Smartvibes eens wat beter onder de loep te nemen.

Betrouwbaarheid Smartvibes

De site maakt, op het moment dat deze review wordt uitgevoerd, geen gebruik van een SSL verbinding en ook zijn er geen keurmerken te vinden. Dit is een absoluut verbeterpunt omdat er persoonlijke gegevens op de website staan, die onvoldoende beveiligd lijken te zijn. Smartvibes brengt mensen bij elkaar middels afspraken en houdt je administratie op orde. De helpdesk voor vragen is via de e-mail te bereiken en ook bestaat de mogelijkheid tot telefonisch contact.

Inschrijven Smartvibes

Inschrijven bij Smartvibes gaat een beetje anders in vergelijking met andere datingsites. Normaal gesproken kun je namelijk alleen jezelf inschrijven. Dat is hier niet het geval. Naast jezelf aanmelden kun je ook jezelf en iemand anders aanmelden, enkel een andere persoon inschrijven of een cadeaubon kopen. Dit zijn we op andere datingsites nooit eerder tegengekomen, dus het is wat ons betreft behoorlijk vernieuwend en positief!

Om jezelf in te schrijven voer je een e-mailadres en een wachtwoord in, welke je nog een keer ter verificatie in moet geven. Dit is niets bijzonders en gewoon voor je eigen veiligheid opgezet. Daarna kom je bij de persoonlijke gegevens terecht. Hier kun je aanvinken welke taal je spreekt, Nederlands of Frans. Ook vink je even aan of je een man of vrouw bent.
Daarna geef je je voor- en achternaam op, de stad waar je woont en ook wordt er om je mobiele nummer gevraagd. Er wordt ook duidelijk aangegeven dat ze dit nummer zonder jouw toestemming nooit aan derden zullen verstrekken. Je privacy lijkt dus gewaarborgd. Vervolgens geef je je geboortedatum op, de studies die je hebt doorlopen en eventueel je huidige beroep. Het wijst allemaal voor zich. Hierna wil smartvibes.be graag weten hoe je bij hun bent uitgekomen.

Gebruik SmartVibes

Dan komen we op de plek waar je kunt aangeven voor welk speeddate event jij je op wilt geven. In het dropdown menu kun je uit verschillende steden kiezen. Als je jezelf meteen inschrijft voor een extra event, krijg je 15% korting op de extra deelnames. Je bevestigt de deelname van het event door een betaalmethode te kiezen: Bancontact/Maestro, Visa of Mastercard. Vervolgens kun je drie dingen aanvinken:

  • Ik heb een kortingscode/waardebon of cadeaubon
  • Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • Houd me maandelijks op de hoogte van evenementen voor mijn leeftijd in mijn buurt

Het accepteren van de Algemene Voorwaarden aanvinken is in ieder geval verplicht, anders kun je niet verder. Vervolgens klik je op inschrijven en je kunt verder.

De andere manieren van inschrijven gaan feitelijk op dezelfde manier, alleen het aanschaffen van ene cadeaubon gaat anders. Daar vul je het e-mailadres van de ontvanger in maar ook het aantal stuks aan cadeaubonnen dat je aan wilt schaffen. Vervolgens je eigen gegevens (gegevens koper). Hier vul je een e-mailadres en je naam in. Om af te ronden nog even de betaalmethode aangeven, aanvinken dat je de Voorwaarden accepteert en of je wel of niet maandelijks op de hoogte gehouden wilt worden van evenementen bij jou in de buurt.

Kosten Smartvibes

De cadeaubonnen bij smartvibes kosten €36. Dat zijn overigens ook de kosten van de evenementen waarop jij jezelf in kunt schrijven. Dit is een laag bedrag, vooral als je bekijkt dat je ook van hapjes en drankjes en een goede begeleiding wordt voorzien.

App Smartvibes

Er is geen app voor smartvibes aanwezig.

Nieuws en kortingen Smartvibes

Als je jezelf meteen inschrijft voor een extra event, krijg je 15% korting op de extra deelnames. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *