Algemene datingsites

Tagged

Tagged

2.4

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.5/5

Tagged is een Amerikaanse sociale netwerksite die er op ingericht is om gemakkelijk nieuwe mensen te ontmoeten. Op de datingsite kun je spelletjes spelen, maar ook zoeken door profielen en je krijgt suggesties aangeboden op basis van overeenkomstige interesses. In het netwerk zijn wereldwijd 100 miljoen profielen aangemaakt waarvan er ongeveer 30 miljoen actief zijn. Ondanks dat de datingsite enkel in de Engelse taal beschikbaar is, zijn er op het moment van deze review toch veel Nederlanders actief.

Betrouwbaarheid Tagged

Er is een uitgebreide privacy policy en algemene voorwaarden opgesteld om de privacy van de gebruiker te waarborgen. Persoonlijke en vertrouwelijk gegevens die jij aan Tagged toevertrouwd worden zoals vanzelfsprekend niet gedeeld met derden of voor commerciële doeleinden gebruikt. Daarnaast is het mogelijk om profielen van anderen te blokkeren en de invisible functie zorgt ervoor dat jij onzichtbaar wordt en niet door anderen gezien kan worden. Dit verhoogt je privacy. Er zijn geen keurmerken bekend op deze sociale netwerksite. Echter, Tagged verschilt in regelgeving niet veel van andere sociale netwerksites. Wanneer je met iemand afspreekt die je via Tagged hebt ontmoet adviseren wij je wel om op een openbare plek af te spreken en nooit alleen te gaan. Neem de eerste keer je vriend of vriendin mee. Dat maakt dating veiliger.

Inschrijven op Tagged

Om profielen te kunnen bekijken en om contact te maken met andere leden is het nodig om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is gratis en kan vanaf de homepagina. Vul je gebruikersnaam en e-mail adres in. Vervolgens worden nog enkele persoonlijke gegevens gevraagd zoals je leeftijd, geslacht en woonplaats. Na inschrijving krijg je een code per e-mail toegestuurd waarmee jij je profiel kunt activeren. Na activatie kun je direct starten met het zoeken naar nieuwe vrienden. Middels je e-mail adres is het mogelijk om te kijken welke vrienden reeds actief zijn op Tagged.

Kosten Tagged

Een profiel aanmaken en het gebruik van de basisfuncties op Tagged is geheel gratis. Er zijn advertenties actief op tagged waarmee de sociale netwerksite gefinancierd kan worden. Echter, om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten is het nodig om credits te kopen of VIP member te worden. De kosten voor een VIP membership zijn als volgt:

1 maand voor 10,99 euro
3 maanden voor 7,99 euro per maand
6 maanden voor 5,99 euro per maand

Met een VIP membership krijg je extra functionaliteiten zoals bekijken wie jouw profiel heeft bekeken, betere zoekfilters en goede persoonlijke service.

Tagged app

Tagged heeft een mobiele dating app waarmee je gemakkelijk ten alle tijden in contact blijft met je vrienden op Tagged. Je kunt overal en altijd op tablet en mobiel zoeken naar jouw droompartner. De app is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play. Via de app is het mogelijk om “gold” te kopen waarmee je extra functionaliteiten kunt gebruiken. De app is beschikbaar in het Nederlands en de kosten hiervoor zijn als volgt:

2500 gold voor 4,99
10.000 gold voor 9,99
25.000 gold voor 19,99
75.000 gold voor 49,99
200.000 gold voor 99,99

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Tagged

Wanneer je Tagged niet meer wilt gebruiken is het aan te raden om je pofiel te verwijderen. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd. Klik vervolgens op “account” (rechtsboven) en op “settings”. Daarna klik je op “cancel your Tagged account” beneden in het menu. Er wordt gevraagd om de reden dat jij je account wilt verwijderen. Het is ook mogelijk om je account tijdelijk stil te zetten. Wanneer jij je reden hebt opgegeven klik je op “cancel account” en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Nog openstaand “gold” of VIP dagen worden niet terug betaald.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

7 gedachten over “Tagged

  • Hoe kan ik van tagged afgaan via de app op mijn mobiel.
    Gr. Curley

  • na enkele jaren op Tagged te zijn geweest had ik in die tijd 5 x op mijn pc een schone installatie moeten doen , en 2 maal een andere pc kunnen aanschaffen . als je een bericht in de chat plaatst verschijnt het er 2 tot 6 x het zelfde bericht. 80% of waarschijnlijk meer zijn fake accounts , sommige hanteren zelfs meer dan 100 accounts om de pet game en de cash runs game te spelen . achter veel vrouwen (fake foto,s die van het internet geplukt) zijn zit meestal een man achter (i.v.m dat sexy vrouwen eerder gekocht/verkocht worden in dat pet game ) Ook je mail loopt iedere dag vol met spam, heb je dat mail adres ook op je mobiel , gaat je mobiel om de 10 seconde te trillen , zelfs als je de tril functie uit heb staan. als je dat er allemaal voor over hebt , raad ik je aan om alleen (vrienden) te accepteren waar je enig zins zeker van weet dat het geen fake account is door de persoon op een webcam,contact of via facebook, (maar ook daar zitten fake op) of zo gezien te hebben ook om de kans wat kleiner te maken je account gehackt word en uiteraard iets zekerder ben met wie je eigenlijk zit te chatten . op mijn account werd er zomaar waardeloze dure pets buiten mij om gekocht,dus vermoedelijk gehackt )ik wou mijn paswoord nog veranderen maar kan niet meer omdat het account nu een Ghost blijkt te zijn en te zijn delete door tagged zonder enig opgave van de rede daarvan .kortom een website waar veel ellende, scam ,bugs , virussen en fake en zo op zit

  • Ik heb nooit een account aangemaakt maar ontvang wel dagelijks meerdere e-mails…heel vaag

  • Vrij aparte site en niet helemaal gemaakt voor Nederland wel echt typisch amerikaans dus de nederlanders die je aantreft zijn redelijke vreemde snuiters.

  • Ik zou het leuk vinden als het ook in het land van herkomst vertaald kan zijn voor de mensen die geen engels kan lezen dus graag vertalen aub gr Elisabeth

  • Weinig Nederlanders en mensen uit mijn buurt. Jammer want het werkt wel goed. Leuke community

  • Op aanraden van een vriendin heb ik me hier aangmeld. Ze zei dat het een soort facebook is maar dan om nieuwe vrienden te maken. Leek me wel wat aangezien ik niet zo gelukkig ben in de liefde. Nu heb ik een paar dagen een profiel en al veel nieuwe en leuke mensen leren kennen. Goede uitvinding dat tagged!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *