Algemene datingsites

The Inner Circle

The Inner Circle

2.1

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

1.5/5

The Inner Circle is een Nederlandse dating app welke alleen aantrekkelijke en succesvolle leden toelaat tot de community. De datingsite richt zich volledig op de hetero’s. De datingsite heeft zowel een dating app als een web based desktop versie. Het is dus ook te gebruiken op computer en desktop. Je wordt alleen lid van de dating community doordat anderen jou uitnodigen. Het is daarnaast ook mogelijk om je zo te registreren, maar dan wordt je voordat je The Inner Circle kan gaan gebruiken eerst volledig gescreend. Daarin zijn leeftijd (25 – 40 jaar), werk en opleiding belangrijk. Op deze datingsite zit je goed als je ambitieus bent en uitstraling hebt. Onder de leden zijn veel hoog opgeleiden. Naast de online dating activiteiten worden ook veel single events georganiseerd. Om deel te kunnen nemen aan een single event georganiseerd door The Inner Circle is het nodig om een lidmaatschap te bezitten.

Betrouwbaarheid The Inner Circle

Profielen worden handmatig gecontroleerd. Er wordt gekeken of de door jou ingevulde gegevens op je profiel daadwerkelijk koppen met wat je aangeeft op The Inner Circle en of dat matcht met de profielen die worden toegelaten op de datingsite. Dit is een onderdeel van het concept. Je komt dus niet snel fake profielen tegen. Op de datingsite zijn geen profielen zichtbaar zonder in te loggen. Daarnaast zien we geen keurmerken, maar wel een privacy statement. Hierin staat dat alle vertrouwelijke informatie die jij met The Inner Circle deelt, veilig is opgeslagen en wordt beschermd. We zien dat de site gebruik maakt van de beveiligde https:// verbinding die het onderscheppen of aftappen van gegevens onmogelijk maakt. Een https:// verbinding wordt onder andere ook door banken gebruikt. Je gegevens worden ook niet zichtbaar in zoekmachine resultaten. De veiligheid op deze datingsite lijkt op orde.

Inschrijven op The Inner Circle

Het aanmaken van een profiel gaat niet zomaar. Je wordt enkel toegelaten op uitnodiging. Echter is het ook mogelijk om in te loggen via Facebook. Je account wordt dan aangemaakt met behulp van je Facebook account. Alvorens je de datingsite kunt gebruiken moet wel je account worden goedgekeurd en dat gaat handmatig via de medewerkers van The Inner Circle.

Kosten The Inner Circle

Het downloaden van The Inner Circle app is gratis. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we niet werden toegelaten tot de dating community. We hebben dus ook geen informatie over eventuele kosten. We gaan er vanuit dat de diensten gratis worden aangeboden.

The Inner Circle app

Ondanks dat de datingsite ook via de desktop te gebruiken is, wordt de dating app het meest gebruikt. The inner circle biedt een goede dating app aan voor iPhone, Android, Windows Phone en zelfs voor de Apple watch. De app is gratis te downloaden. Je kunt via de dating app alle functionaliteiten gratis gebruiken. Uiteraard moet je ook bij de app een profiel hebben om toegang te krijgen tot de dating community. Via de app kun jij je aanmelden voor exclusieve events, buitenlandse leden ontmoeten wanneer je in het buitenland zit, chatten en flirten. Via de app kun je ook foto’s uploaden en je profiel bijwerken.

Voorbeeld van The Inner Circle app:

the inner circle app review

Acties en kortingen

Zie voor alle actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op The Inner Circle

Je lidmaatschap wordt op The Inner Circle automatisch verlengd. Je lidmaatschap opzeggen kan op elk gewenst moment. De grootste reden dat men zich uitschrijven is omdat ze een nieuwe relatie gevonden hebben. Uitschrijven is mogelijk wanneer je bent ingelogd via mijn account. Na bevestiging wordt je profiel en alle informatie volledig verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

19 gedachten over “The Inner Circle

 • Hallo! Weet iemand hoe ik de full membership op kan zeggen? Dit is erg onduidelijk

 • Een week voor 10 euro. Direct daarna 40 euro afgeschreven, terwijl ik daar geen toestemming voor heb gegeven. Oplichters.

 • Na een selectieperiode van een half jaar werd ik ineens geaccepteerd en geen idee waarom. Blijken veel mannen met issues tegen te komen daar die of arrogant zijn of uiteindelijk niet durven af te spreken of gewoon niet zeggen dat ze een relatie hebben maar alleen op zoek zijn naar chatsex. Maar wel onder het mom van ‘wat zijn we hier belangrijk’. Erg Amsterdam geori?nteerd. Ik blijk vast te zitten aan een abonnement en na veel heen en weer mailen kan ik het eindelijk opzeggen. Ik heb via Tinder serieuzere mensen ontmoet dan via Inner Circle.

 • Je mag kosteloos en met een z??r gelimiteerde service nadat je geaccepteerd bent op hun site. Als je besluit een abo te nemen schrijven ze zonder toestemming ook de tijdelijke service maanden af. Zeer oneerlijk van ze je volledig af te schrijven voor een volle service die je nooit hebt gehad.

 • Oplichters!

  Ze vragen je 5 euro te betalen voor full membership. Dat is dus maar voor een week en dan wordt er 20 euro van je rekeningen afgeschreven automatisch voor een maand. Belachelijk!

  Niet beginnen aan deze scam!

 • Site is fake. Sta nu al weken in de wacht voor een review en hoor niets. Account verwijderen of foto’s deleten is niet mogelijk.

  Het is duidelijk dat dit een scam is.

 • Onduidelijk over betalingen, krijg het lidmaatschap haast niet opgezegd

 • Geen communicatie over de betalingen. Kijk uit, voor je het weet ben je veel geld kwijt terwijl je je profiel al op hebt gezegd.

 • @katrien hoe lang heb je in de wachtlijst gestaan?
  Sta er al een half jaar en nergens een indicatie van hoe lang het kan zijn en 2 vriendinnen waren meteen door. Hoe lang kan het duren iemand te screenen?

  Verder lijkt t mij perfect vanwege de kwaliteit en zou graag weten wanneer er een event is in nederland!

 • eindelijk een datingsite met ‘normale’ mensen;-) ook al op een borrel van ze geweest in amsterdam wat super was! Je moet wel door een selectie , maar als je erbij zit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *