Algemene datingsites

The Inner Circle

The Inner Circle

2.1

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

1.5/5

The Inner Circle is een Nederlandse dating app welke alleen aantrekkelijke en succesvolle leden toelaat tot de community. De datingsite richt zich volledig op de hetero’s. De datingsite heeft zowel een dating app als een web based desktop versie. Het is dus ook te gebruiken op computer en desktop. Je wordt alleen lid van de dating community doordat anderen jou uitnodigen. Het is daarnaast ook mogelijk om je zo te registreren, maar dan wordt je voordat je The Inner Circle kan gaan gebruiken eerst volledig gescreend. Daarin zijn leeftijd (25 – 40 jaar), werk en opleiding belangrijk. Op deze datingsite zit je goed als je ambitieus bent en uitstraling hebt. Onder de leden zijn veel hoog opgeleiden. Naast de online dating activiteiten worden ook veel single events georganiseerd. Om deel te kunnen nemen aan een single event georganiseerd door The Inner Circle is het nodig om een lidmaatschap te bezitten.

Betrouwbaarheid The Inner Circle

Profielen worden handmatig gecontroleerd. Er wordt gekeken of de door jou ingevulde gegevens op je profiel daadwerkelijk koppen met wat je aangeeft op The Inner Circle en of dat matcht met de profielen die worden toegelaten op de datingsite. Dit is een onderdeel van het concept. Je komt dus niet snel fake profielen tegen. Op de datingsite zijn geen profielen zichtbaar zonder in te loggen. Daarnaast zien we geen keurmerken, maar wel een privacy statement. Hierin staat dat alle vertrouwelijke informatie die jij met The Inner Circle deelt, veilig is opgeslagen en wordt beschermd. We zien dat de site gebruik maakt van de beveiligde https:// verbinding die het onderscheppen of aftappen van gegevens onmogelijk maakt. Een https:// verbinding wordt onder andere ook door banken gebruikt. Je gegevens worden ook niet zichtbaar in zoekmachine resultaten. De veiligheid op deze datingsite lijkt op orde.

Inschrijven op The Inner Circle

Het aanmaken van een profiel gaat niet zomaar. Je wordt enkel toegelaten op uitnodiging. Echter is het ook mogelijk om in te loggen via Facebook. Je account wordt dan aangemaakt met behulp van je Facebook account. Alvorens je de datingsite kunt gebruiken moet wel je account worden goedgekeurd en dat gaat handmatig via de medewerkers van The Inner Circle.

Kosten The Inner Circle

Het downloaden van The Inner Circle app is gratis. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we niet werden toegelaten tot de dating community. We hebben dus ook geen informatie over eventuele kosten. We gaan er vanuit dat de diensten gratis worden aangeboden.

The Inner Circle app

Ondanks dat de datingsite ook via de desktop te gebruiken is, wordt de dating app het meest gebruikt. The inner circle biedt een goede dating app aan voor iPhone, Android, Windows Phone en zelfs voor de Apple watch. De app is gratis te downloaden. Je kunt via de dating app alle functionaliteiten gratis gebruiken. Uiteraard moet je ook bij de app een profiel hebben om toegang te krijgen tot de dating community. Via de app kun jij je aanmelden voor exclusieve events, buitenlandse leden ontmoeten wanneer je in het buitenland zit, chatten en flirten. Via de app kun je ook foto’s uploaden en je profiel bijwerken.

Voorbeeld van The Inner Circle app:

the inner circle app review

Acties en kortingen

Zie voor alle actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op The Inner Circle

Je lidmaatschap wordt op The Inner Circle automatisch verlengd. Je lidmaatschap opzeggen kan op elk gewenst moment. De grootste reden dat men zich uitschrijven is omdat ze een nieuwe relatie gevonden hebben. Uitschrijven is mogelijk wanneer je bent ingelogd via mijn account. Na bevestiging wordt je profiel en alle informatie volledig verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

19 gedachten over “The Inner Circle

 • ?De datingsite richt zich volledig op de hetero?s.?

  Goh, alweer wat geleerd: ?succesvolle? mensen kunnen blijkbaar niet homo?s of lesbo?s zijn…
  Hoezo 2020? Hoezo emancipatie?

 • Ik zal het maar direct zeggen: waardeloze datingsite.
  Onbetrouwbaar:
  -Het kan zomaar zijn dat profielen geen lid meer zijn of niet meer actief aan het zoeken zijn. Oude profielen dus. Deze truc wordt door meerdere dating-apps gebruikt. Dit maakt de kans op een match dus vele malen kleiner.
  -Beiden hebben een betaald lidmaatschap nodig om contact te leggen, dus je kunt berichten sturen zoveel je wilt, maar antwoord krijg je niet als de ander geen betalend lid is.
  -Betaalconstructie bewust onduidelijk gemaakt. Voor je het weet ben je lang lid tegen hoge kosten. Duurder dan welke datingapp dan ook.

 • Erg dure datingsite zeker voor wat je er voor krijgt.
  Elke dag maar een zeer gelimiteerd aantal nieuwe profielen. Sommige daar van had ik al eerder gezien. Er wordt amper geliked en berichtjes worden nooit beantwoord dus krijg sterk de indruk dat het fake profielen zijn.
  Ik ben er na twee weken al klaar mee. Jammer want het concept sprak me wel aan.

 • Inner Circle maakt gebruik van facebook profielen, dus ‘leden’ van Inner Circle zijn zich er doorgaans niet eens van bewust dat ze een spookprofiel hebben op Inner Circle.

  De klantenservice van Inner Circle is slecht bereikbaar, bellen is niet mogelijk, antwoorden per e-mail zijn doorgaans gestandaardiseerd en weinig concreet. Op het moment dat je dus met een probleem of vraag zit, sta je er alleen voor.

  Inner Circle wil graag doen geloven dat er sprake is van een geselecteerde kring van (hoogopgeleide) leden. Niet is minder waar! Het niveau van de leden ligt nog onder de gemiddelde Badoo app gebruiker.

  Inner Circle is geen aanrader.

 • Waardeloze app, veel mensen die niet eens lid zijn en dus niets kunnen verder op moment dat je LIKE stuurt. Sterke afrader the IC.

 • ook hier het gevoel van oplichting. leek alsof het 10 per maand kost voor een full lidmaatschap met 1 week trail (gratis)
  uiteindelijk 10 afgeschreven en na een week nog eens 40 euro waar ik niets van wist. Contact krijgen lijkt niet mogelijk, telefoon wordt niet beantwoord en de mail kan ook niet gebruikt worden voor vragen.
  Ik was enthousiast maar vind het veel te duur en te onduidelijk hoeveel het nu blijkt te kosten.

 • Je verwacht wel een wat serieuzer niveau t.o.v Tinder op deze site als je ervoor betaald. Ik heb uiteindelijk best even erop gezeten en +- een maand aan het daten geweest met 3 verschillende mannen (niet tegelijk). Deze mannen waren dan goed opgeleid, en twee Vd 3 40+. Wat mij is opgevallen bij al deze mannen is dat ze vooral erg snel sex willen, doen alsof ze een serieuze relatie willen maar als ze niet snel genoeg intiem met je kunnen zijn ze afhaken. Ze blijven dan wel aanmodderen maar investeren weinig in het opbouwen van iets serieus, terwijl ik altijd vanaf het begin duidelijk zeg dat ik daar naar opzoek ben. Wat iemand hier eerder ook zei: ben op Tinder nog serieuzere mannen tegen gekomen. Het ziet er allemaal mooi uit op innercircle maar daar is ook het meeste mee gezegd. Mannen zijn in mijn optiek vaak opzoek naar een quick fix, maar proberen zich anders voor te doen. Als je dit ook zoekt top site om te scharrelen, zoek je wat serieus, zou ik er niet aan beginnen.

 • Marit bullens

  Mensen,

  Kan iemand mij uitleggen hoe ik dat abonnement opzeg. Er worden gewoon hoge bedragen afgeschreven maar kan nergens opzeggen. Kan iemand mij hier aub mee helpen? Contact met hun is bijna niet mogelijk.

  Groetjes Marit

 • Met een aanbieding voor 30 euro half jaar abonnement gehad, vervolgens wordt je nergens op gewezen maar krijg je na periode opeens afschrijving van 60 euro. Een bericht aan ze sturen heeft geen zin, reageren toch niet. En tijdig opzeggen is er ook niet bij, nergens staat hoelang je abonnement loopt en met een gebruikshandleiding weet je pas hoe je er vanaf komt … oplichters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *