Algemene datingsites

Twoo

Twoo

3.15

Algemeen

3.3/5

Gebruiksgemak

3.7/5

Leden

2.9/5

Mogelijkheden

3.4/5

Prijs

2.5/5

De Datingsite Twoo is een erg grote internationale datingsite. Twoo is eigenlijk een sociaal netwerk waar je leuke mensen manier kan leren kennen, voor zowel vriendschap als voor een relatie. Op dit moment zijn er meer dan 180 miljoen mensen actief op het sociaal netwerk. Je hebt dus een erg grote database met mensen met wie je in contact kan komen. Zo kun je Twoo bijvoorbeeld ook gebruiken als je op vakantie gaat of gewoon graag met internationale mensen wil chatten. Op Twoo kun je chatten, foto’s en video’s delen en nieuwe mensen ontmoeten. Het aanmaken van een account en het gebruik er van is gratis.

Betrouwbaarheid Twoo

Twoo is een erg groot internationaal sociaal netwerk waar je wel een bepaalde hoeveelheid privacy en betrouwbaarheid verwacht. Ze houden zich zoals verwacht netjes aan de geldende regelgeving. Wel worden je gegevens gedeeld met externe partijen. Een site als Twoo moet natuurlijk ook haar inkomsten genereren.

Volgens ons zit het verder wel goed met de betrouwbaarheid van de datingsite. Zo heeft Twoo en actief beleid tegen fakers en nepprofielen. Dit wil zeggen dat er moderators zijn die profielen controleren op de echtheid. Mocht je zelf twijfelen aan iemand dan kun je uiteraard deze persoon rapporteren. Dan kunnen de moderators er naar kijken en ze op non-actief zetten. Zo ben je er zeker van dat je met echte en betrouwbare personen te maken hebt.

Een andere goede functie van Twoo is dat je onzichtbaar kan surfen. Zo kunnen andere gebruikers jouw profiel niet zien als je lekker aan het rondsnuffelen bent op het sociaal netwerk. Zo kun je het bijvoorbeeld eerst even uitproberen.

Inschrijven op Twoo

Aanmelden bij Twoo is erg eenvoudig. Je hebt wel een account nodig voor het gebruik van het sociaal netwerk. Dit gaat erg gemakkelijk via de homepage. Je vult hier wat basis informatie in zoals je naam, geboortedatum en emailadres. Ook heeft Twoo bijvoorbeeld een handige koppeling met Facebook, zodat je je profiel kunt invullen met gegevens uit facebook en ook direct een foto kan toevoegen. Uiteraard kun je ook al deze gegevens handmatig invullen. Zodra je alle stappen doorlopen hebt krijg je de melding om je email te bevestigen. Zodra je dit gedaan hebt wordt je account vrijgegeven en kun je aan de slag bij de datingsite.

Na bevestiging val je eigenlijk direct in een programma om je profiel zo compleet mogelijk op te maken. Dit wordt gedaan omdat de datingsite dan zo goed mogelijke matches kan maken. Een compleet profiel vergroot ook je slagingskans. Ons advies is dus om zo compleet en zo eerlijk mogelijk je profiel in te vullen. De beantwoording van 50 simpele ja/nee vragen helpen bij het compleet maken van je profiel en bij het maken van goede matches. Het is een leuke en speelse manier om over jezelf te vertellen. Je kunt met je inschrijving 24 uur alle functionaliteiten gratis uitproberen.

Kosten Twoo

Zoals beschreven kun je na aanmelding direct 24 uur alle functionaliteiten gratis uitproberen. Je kunt alle bezoekers bekijken en contacteren. Je kunt zien of berichten gelezen zijn of nog niet, je krijgt geen advertenties en je hebt directe toegang tot alle profielen. Na 24 uur loopt je unlimited account vanzelf af. Wil je dit verlengen dan wordt daarvoor een vergoeding gevraagd. Een unlimited acount kost 9,99 euro per maand of je kunt voor 3 maanden vooruit betalen en dan kost het 23,99 per 3 maanden. Zoals eerder beschreven kun je in een beveiligde omgeving betalen via iDeal, creditcard en paypal. Er is ook een mogelijkheid om 20 vrienden uit te nodigen en als je dat doet krijg je ook een unlimited account (voor welke tijdsduur is niet bekend). Daarnaast is er een mogelijkheid om per dienst te betalen via credits. 1250 credits kosten dan 14,99 euro.

Twoo App

Twoo beschikt over een mobiele dating app voor op smartphone en tablet. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kun je heel gemakkelijk op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Je hoeft niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar je date en tijdens lange chats is het ook heel handig om de app te gebruiken. De app is ook in Nederlandse taal beschikbaar maar je moet wel minimaal 17 jaar oud zijn om de app te mogen downloaden.

Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die jou leuk vinden, je profiel personaliseren en op de hoogte blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kun je van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Twoo acties en kortingen zoals een korting op het unlimited pakket of bijvoorbeeld korting op een pakket met credits. Zie voor de laatste acties en kortingen van E-matching de pagina dating acties en dating nieuws of volg ons op Facebook.com/datingsites.nl.

Uitschrijven op Twoo

Wanneer je bent voorzien van een relatie of als jij je account wilt verwijderen dan ga je naar Instellingen en kies Wijzigen in het account gedeelte. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’ en volg de instructies. Om veiligheidsredenen heb je je wachtwoord nodig om je account te kunnen verwijderen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

13 gedachten over “Twoo

 • ik kreeg een melding dat ik niet meer kon aanmelden dat ik naak fotos stuurde en er aren bij die dat wel deden maar daar wordt niks aan gedaan

 • Algemeen

  4.5

  Gebruiksgemak

  4.5

  Leden

  4.5

  Mogelijkheden

  5

  Prijs

  4.5

  ik wil mij uitschrijven bij TWOO

 • Wat een nepsite is Twoo geworden, Alleen maar nepprofielen waarin je in het engels gevraagd word naar een sexsite te gaan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *