Gay dating

G-Dating

G-Dating

3.3

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

G-Dating.nl oftewel Guys Dating is de datingsite voor homoseksuele mannen die net per se op zoek zijn naar seks. Dit is een datingsite voor mannen die opzoek gaan zijn naar die ene man die uitstekend bij hem past en waar je alles in je leven mee wilt delen. Op de meeste reguliere datingsites kun je als homo niet terecht of er zijn er maar heel weinig te vinden. Deze datingsite is speciaal voor homo’s dus je vindt hier ook echt alleen maar homo’s en wordt niet nodeloos aangesproken door vrouwen. Lijkt dit je dus wat? Probeer dan deze datingsite speciaal voor homoseksuele mannen.

Betrouwbaarheid G-Dating

G-Dating of Guys Dating is een datingsite welke deel uit maakt van een grotere groep datingsites genaamd Safe Dating Networks. Dit is een netwerk van datingsites die deze datingsites speciaal maakt voor een bepaalde doelgroep. Deze doelgroep is dus homo’s maar zij heeft ook datingsite voor bijvoorbeeld kleine mensen. Omdat G-Dating dus uitmaakt van een grote groep betekent dat wel dat ze voldoende ervaring heeft op het gebied van online dating. G-dating zelf is namelijk geen bijzonder grote datingsite en wordt door een stuk minder homo’s gebruikt dan bijvoorbeeld apps als grindr. Omdat G-Dating deel uitmaakt van een grotere groep, kan zij toch de betrouwbaarheid garanderen en jouw veiligheid waarborgen. Een ander voordeel van G-dating is dat je je profiel ook op andere datingsites van de groep kan laten zien zodat je profiel een stuk meer bekeken wordt.

Daarnaast is de technische betrouwbaarheid van G-Dating ook goed. Zo is er een goede beveiligde verbinding tussen jou en g-dating, de ssl verbinding. Je gegevens kunnen dus niet zomaar worden onderschept. Wel een veilig gevoel mocht je ergens een pikante foto delen. Dan kan die niet zomaar door iemand anders worden ingezien. Bovendien worden alle profielen handmatig gecontroleerd op echtheid. Hierdoor duurt het wel wat langer voordat bijvoorbeeld alle foto?s zichtbaar worden, maar dit zorgt er wel voor dat je een veilig gevoel hebt en er weinig fakers actief zijn op de datingsite.

Inschrijven G-dating

Toe aan een andere datingsite voor homoseksuele? En lijkt G-Dating je wel wat? Dan moet je jezelf even aanmelden bij G-Dating. Zonder account kun je namelijk niet bij de datingsite binnen kijken en geen nieuwe homo’s ontmoeten. Om een voorproefje te krijgen van de datingsite zul je jezelf aan moeten melden. Inschrijven bij G-Dating is helemaal gratis en vrijblijvend. Inschrijven kan via de inschrijfpagina waar je enkele gegevens op dient te geven zoals nickname, geaardheid en emailadres. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder naar de volgende stap waar je aanvullende gegevens kan invullen, zoals je leeftijd, woonplaats, en meer informatie over je achtergrond zoals je opeleiding en burgelijke status. Hierna heb je ook de mogelijkheid om een of meerdere foto’s van jezelf toe te voegen, zodat anderen een beter beeld krijgen van jou. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een stukje over jezelf te vertellen zodat je je persoonlijkheid kan laten spreken. Dit is echter niet meteen noodzakelijk, maar kun je ook op een later tijdstip doen. Heb je alle stappen doorlopen? Dan ontvang je een activatiemail van de datingsite. Zodra je je account hebt geactiveerd kun je direct aan de slag bij G-Dating.

Gebruik G-Dating

Heb je je account geactiveerd bij de datingsite, dan kun je direct gebruik maken van G-dating. Je wilt natuurlijk direct aan de slag gaan met het zoeken van een leuke man. Wel is het eerst belangrijk om even te controleren of je alle gegevens juist hebt opgegeven. Eventueel kun je nog wat foto’s toevoegen van jezelf. Zodra je tevreden bent over je profiel kun je gaan zoeken naar een leuke man. Met de zoekfunctie kun je snel opzoek gaan naar een leuke match. De eenvoudige zoekfunctie is al erg uitgebreid en maakt het mogelijk om op tal van kenmerken te zoeken. Daarnaast is er nog een uitgebreide zoekfunctie, waarbij je echt op alle kenmerken kan zoeken. Deze is echter alleen toegankelijk voor mensen met een VIP account. Geen zin om eindeloos te zoeken, of wil je je laten verassen? Probeer dan eens de fotozapper. Hiermee krijg je foto’s van andere homo’s voorgeschoteld waarbij je aan kan geven of je hem leukt vindt. Het lijkt dus een beetje op tinder. Vind je iemand leuk? Dan kun je hem of haar een berichtje sturen of een knipoogje en zo met elkaar in contact komen.

Kosten G-Dating

Lijkt G-dating je wel iets en denk je dat deze datingsite bij je past? Om berichten te versturen en de volledig zoekfunctie te gebruiken heb je een abonnement nodig bij G-Dating. Het zogenaamde VIP abonnement zorgt er voor dat je berichten kan lezen, de fotozapper kan gebruiken en onbeperkt kan zoeken, ook kun je extra foto’s van leden bekijken. De kosten voor een VIP lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand 19,99 per maand
  • 2 maanden 15,99 per maand
  • 4 maanden 11,99 per maand

Betalen kan via ideal, waarna er een automatische incasso volgt of via creditcard.

Mobiele applicatie

G-Dating heeft helaas nog geen app. Wel heeft G-Dating haar website vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft G-Dating acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Zodra je een leuke match of flirt hebt gevonden, of klaar bent met online daten dan wil je uiteraard je profiel verwijderen, want anderen hoeven dat dan niet meer te zien. Rechts bovenin druk je op account waar je de mogelijkheid vindt om jezelf uit te schrijven bij G-Dating

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *