Gay dating

Gay.nl

Gay.nl

2.7

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

3.0/5

Gay.nl is meer dan een gay datingsite. Het is eerder een community te noemen waar je echt ongelooflijk veel informatie kunt vinden. Zo zijn er artikelen die je kunt lezen over de maatschappij, entertainment, lifestyle, opinie en nog veel meer. Ook is er van alles over vakanties te vinden, staat er ontzettend veel informatie op over financiele zaken en dingen die met recht te maken hebben en natuurlijk kun je er ook op zoek gaan naar een date.

De site bestaat sinds 2003 en is naast een van de oudste gay dating sites ook nog een van de meest uitgebreide sites die wij met betrekking tot dating sites zijn tegengekomen. Er is een speciale optie voor gay chat en is er ook een Guide aanwezig, waarmee je de leukste evenementen bij jou in de buurt kunt vinden. Ook is er een hot or not sectie en zijn er verschillende spellen te spelen. Verder heeft de website een ontzettend modern uiterlijk en vinden we dat het tijd is om de site eens wat beter te gaan bekijken.

Betrouwbaarheid gay.nl

De website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding en dat hebben wij altijd graag. Hiermee zorgen ze ervoor dat al je gegevens op een veilige methode worden verwerkt zodat al je gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Hoewel er geen keurmerken te vinden zijn, denken wij ook niet dat het bij deze site heel erg van toepassing is, aangezien het meer is dan een gay datingsite. Misschien is een keurmerk te specifiek. De site straalt ook een bepaald vertrouwen uit en hoewel je hier natuurlijk geen veiligheid op kunt baseren heeft dat toch een aangenaam gevoel als bezoeker.

Inschrijven gay.nl

Laten we de stappen voor het inschrijven bij gay.nl eventjes door gaan nemen, om het je zo eenvoudiger te maken. Op de voorpagina klik je aan de rechterkant op het groene vlak, waarin staat Nog geen lid? Registreer hier! Daarna volg je heel eenvoudig de aanwijzingen die er op het scherm komen te staan. Nadat je een gebruikersnaam, een e-mailadres een geldige uiteraard en een wachtwoord in de op daarvoor aangewezen plekken hebt ingevuld ga je heel eenvoudig door naar de volgende pagina. Hier kun je meer informatie over jezelf opgeven. Je vult je provincie en je huidige woonplaats in en ook kun je hier je leeftijd via ene dropdown menu invoeren. Daarnaast voeg je zodat iedereen kan zien met wie ze te maken hebben je profielfoto toe. Met profielfoto’s maak je veel meer kans op leuke contacten met andere homofiele mannen dan zonder een profiel foto te plaatsen.

Als je hier helemaal mee klaar bent ga je door naar de volgende pagina. Er wordt meteen een e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres verzonden. Ga daar even naartoe en activeer je account. Het kan zijn dat dit mailtje in je spambox (ongewenste e-mail) terecht is gekomen. Heb je hierop geklikt dan kom je weer op gay.nl terecht en vul je je profiel verder in. Ook is er trouwens de mogelijkheid om meer foto’s van jezelf te uploaden, mocht je daartoe behoefte hebben.

Kosten gay.nl

Een betaald lidmaatschap bij gay.nl brengt je veel meer mogelijkheden. Als basic lid kun je artikelen lezen, berichten versturen en ontvangen, foto’s uploaden en je profiel van updates voorzien. Maar voor een optimaal gebruik van gay.nl kun je het beste voor een volwaardig membership kiezen.
De voordelen die je hiervan hebt zijn:

 • Alle bezoekers van je profiel bekijken
 • Geen banners op de site en ook niet in de app (dus geen reclame)
 • Een incognito functie en een wis mijn bezoek optie
 • Volledige historie van al je gesprekken in het Message Center
 • Het bekijken van expliciete foto’s

Maar er zijn nog meer opties. Wat te denken van het blokkeren van een gebruiker, uitgebreid zoeken, onbeperkt favorieten toevoegen en het instellen van een priveprofiel en zelfs nog meer. Je bent al volwaardig member vanaf 5,- per maand. Het is alleen heel moeilijk om te vinden hoe je member kunt worden.

Uitschrijven gay.nl

Als je jezelf echt bij gay.nl uit wilt schrijven, dan moet je eerst zijn ingelogd. Heb je dit eenmaal gedaan, dan ga je naar Instellingen, links bovenin het scherm bij je gebruikersnaam. Vervolgens klik je op account en scroll je een beetje naar beneden. In het midden van de pagina komt er Profiel Verwijderen te staan. Vul je wachtwoord in en geef aan waarom je je profiel wilt verwijderen. Dit is gedaan zodat de beheerders de site in de toekomst nog meer kunnen verbeteren.

App gay.nl

Er is een app voor gay.nl aanwezig, voorlopig alleen op producten van Apple te gebruiken. Zie onderstaand voorbeeld.

Gay-nl dating app

Nieuws en kortingen Gay.nl

Zie voor nieuws en acties onze dating acties en dating nieuws pagina.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

6 gedachten over “Gay.nl

 • Waardeloze site. Wordt al 2 weken overspoelt met spam profielen waarin men gebruikers vraagt om op een link te klikken. En men doet er niets aan. Lijkt wel of die site gehackt is. Het gekoppelde gaychat.nl wordt ook overspoeld met fake gebruikers die andere mensen verleiden om op links te klikken. Hier staan continue zogenaamde admin en support agents bovenaan de lijst. Dit kan nooit want als de site vol is moet je betalen om in te kunnen loggen. Ook deze site lijkt dus wel gehackt.

  De site is van MediaMension maar ook daar geeft met niet thuis!

 • Niet mijn site, betalen voor als je iemand kan blokken hoe ver moet je daar voor gaan. Sorry maar ik als lastig gevallen wordt wil ik gewoon iemand blokken.. En wil er niet voor betalen. Denk niet dat ik lang blijf daar geen leuke site

 • is dit en gratis site

 • Niet zo’n fijne site qua lay-out en functionaliteit. Zo kun je alleen als member iemand blokkeren en je laatste bezoekers zien.

 • William beener

  Ik kwam eerst alleen op deze pagina voor het nieuws en de leuke actualiteiten. Toen heb ik eens geprobeerd om te daten. Echt leuk dat je elkaar treft in real-life en dan ook nog eens over dezelfde interessen kunt babbelen! Super

 • Leuke site, maar voor dating uitermate impopulair.
  Niet zo mijn ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *