Gay dating

GayParship.nl

GayParship.nl

3.9

Algemeen

4.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

GayParship.nl is een datingwebsite speciaal voor hoger opgeleiden homoseksuele en lesbiennes. Heb je een HBO of WO opleiding gevolgd en ben je opzoek naar een serieuze relatie? Dan is GayParship.nl de datingwebsite voor jou. GayParship is een datingwebsite voor iedereen boven de 30 jaar.

GayParship.nl Betrouwbaarheid

GayParship.nl maakt deel uit van Parship.nl alleen is er dan speciaal voor homoseksuele en lesbiennes. Gayparship beschikt echter wel over dezelfde techniek en website als Parship.nl. GayParship.nl beschikt dus ook over het thuiswinkelwaarborg en alle gegevens worden verzonden over een beveiligde ssl verbinding. Je gegevens zijn dus in goede handen en je bent er van verzekerd door het waarborg, dat GayParship een betrouwbare en eerlijke datingwebsite is.

Bovendien vindt 1 op de 3 personen een relatie via GayParship.nl. Dit geeft wel aan dat de mensen op GayParship eensgezind zijn en allemaal opzoek zijn naar hetzelfde. Met de betrouwbaarheid van GayParship.nl zit het dus wel snor.

Inschrijven en inloggen GayParship.nl

Om je inschrijving op GayParship.nl te starten, vul je je je geslacht in en waar je naar op zoekt bent. Voordat je verder kunt op GayParship moet je verder gaan met het invullen van de wettenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten en er worden tal van meerkeuze vragen weergeven. Hoe een partner bij jou moet passen, waar je het liefst zou wonen. Regelmatig krijg je tussendoor een tussenstand van hoever je bent met het invullen van vragenlijst. Ook is er een vragenlijst met de keuze tussen twee afbeelding waarbij je moet kiezen welke afbeelding je het meest aanspreekt. Zodra je de hele persoonlijkheidstest hebt afgerond kun je verder gaan met het invullen van je profiel. Deze gegevens zijn voor de andere leden van GayParship.nl zichtbaar. Zodra je dit hebt ingevuld kun je nog een foto van jezelf uploaden of simpel een fototje maken met je webcam. Zodra je dat hebt gedaan vul je nog de laatste dingentjes over jezelf in en dan is je inschrijving eindelijk voltooid. Uiteindelijk ben je ongeveer 20 minuten bezig met het aanmaken van een profiel op GayParship.nl.

Gebruik en Profiel GayParship.nl

Zodra je klaar bent met je inschrijving op GayParship.nl kun je aan de slag met het zoeken van een leuke partner. Op basis van de persoonlijkheidstest ontvang je een aantal partnervoorstellen. Aan de rechterkant van de website kun je verder gaan filteren in je matches. Je kunt ze sorteren op hobby’s, maar ook op aantal matchingpunten.

Heb je iemand gevonden die je leuk vindt, dan kun je deze markeren als favoriet. Of je kunt hem of haar natuurlijk ook een berichtje sturen. Naast het sturen van een berichtje kun je er ook voor kiezen om een ijsbreker of een glimlach te versturen.

Bovendien werkt GayParship.nl erg anoniem, in beginsel kan niemand jouw foto zien. Je dient eerst aan te geven dat iemand je foto mag zien, zo kun je lekker anoniem daten. Het enige nadeel is dus ook dat je niet heel veel foto’s van andere ziet. Ook wordt er geen naam vrijgegeven, maar slechts een code of een omschrijving, of je beroep. Als er bekende van je op de website zitten, dan zien deze dat in ieder geval niet meteen.

GayParship.nl werkt precies hetzelfde als Parship.nl en de website werkt dan ook erg goed. Fijn is dat je met gelijkgezinden op een website zit. Je bent alleen maar met homoseksuelen en lesbiennes op de website aanwezig.

Kosten GayParship.nl

Om gebruik te maken van de volledig functionaliteit van GayParship.nl

 • je ontvangt een persoonlijkheidsrapport
 • je kunt vrijgegeven foto’s bekijken
 • Er wordt contactgarantie gegeven (slechts bij 12 en 24 maanden)

De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: 44,90 per maand
 • 12 maanden: 25,42 per maand
 • 24 maanden: 19,47 per maand

GayParship.nl App

GayParship.nl kan gebruikt worden met dezelfde app als van Parship. Deze is beschikbaar voor iOS en android. Met de app is het mogelijk om eenvoudig berichtjes te versturen, maar kun je ook snel foto’s uploaden vanaf je telefoon. En natuurlijk kun je ook lekker zoeken tussen je matches.

Nieuws en kortingen GayParship.nl

Er is momenteel geen nieuws over GayParship.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven GayParship.nl

Onder het kopje mijn Parship vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel op Parship definitief te verwijderen en jezelf uit te schrijven. Uitschrijven op GayParship.nl is erg eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

13 gedachten over “GayParship.nl

 • Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik…
  Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto’s toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto’s zijn er geen zichtbare foto’s maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op… zo’n site neem je toch niet serieus!
  Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

 • Mijn ervaring met Gay Parship is bijzonder slecht. Telefonisch 020 – 4990167 zijn ze zeer slecht of niet bereikbaar. Je krijgt wel verbinding, maar die verbinding wordt na verloop van tijd automatisch verbroken. Dit heb ik heel vaak bij herhaling ervaren. Bij een onverwacht bezoek aan het kantoor in Amsterdam bleek niemand aanwezig te zijn. Paul van Langen , medewerker klantenservice van Gay Parship. ( Die ik uiteindelijk dan toch telefonisch aan de lijn kreeg ) toont geen enkel begrip. Hij zegt gewoon “Je hebt me nu toch aan de lijn. ” Ik wil graag met hem een persoonlijk gesprek. HIj bevestigt dat het BEZOEKadres ( zo wordt het op de website genoemd )in Amsterdam niet door klanten bezocht kan worden. Paul van Langen heeft geen zin in een persoonlijk gesprek ( Hij zit namelijk op het hoofdkantoor in Hamburg, maar dat vertelt hij niet ) Hij wil alleen contact per email ( dan kan hij sommige vragen gewoon negeren. ) Ik kreeg niet het gevoel dat Paul van Langen iets aan de telefonische bereikbaarheid gaat veranderen. Ik belde ook maar even met het hoofdkantoor in Hamburg. ( Het telefoonnummer 00 49 40 63 790 491 is heel moeilijk te vinden. Op de website staat alleen een faxnummer . ) Op het kantoor in Hamburg spreekt niet iedereen Engels of Nederlands. Ook daar tonen ze geen enkel begrip. Wat blijkt : Als je met kantoor in Nederland belt , bel je eigenlijk met Hamburg. Ik vermoed dat Paul van Langen de enige Nederlands sprekende op het hoofdkantoor in Hamburg is en als hij er niet is, dan kan je wel bellen en krijg je verbinding, maar geen helpende medewerker.

  WAAROM KRIJG JE VAAK OP EEN VERSTUURD BERICHT ( AAN EEN ANDER LID ) GEEN REACTIE ?

  Niet betalende leden kunnen slecht eenmaal op een bericht reageren. Maar een betalend lid kan niet zien of iemand betaald of niet. Dus je reageert op een profiel, maar je krijgt heel vaak geen reactie.

  Mijn advies: Wordt absoluut geen betalend lid van Gay Parship. Ben benieuwd of er meer mensen zijn met ervaring m.b.t. gay parship of andere site zoals Lexa en Relatieplanet e.d.

 • Echt een goede plek om een leuke man te ontmoeten. Vooral lekker serieus en dat miste ik nog wel voor homo’s. Alle andere datingsites zijn toch echt gemaakt voor hetero’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *