Gay dating

GayParship.nl

GayParship.nl

3.9

Algemeen

4.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

GayParship.nl is een datingwebsite speciaal voor hoger opgeleiden homoseksuele en lesbiennes. Heb je een HBO of WO opleiding gevolgd en ben je opzoek naar een serieuze relatie? Dan is GayParship.nl de datingwebsite voor jou. GayParship is een datingwebsite voor iedereen boven de 30 jaar.

GayParship.nl Betrouwbaarheid

GayParship.nl maakt deel uit van Parship.nl alleen is er dan speciaal voor homoseksuele en lesbiennes. Gayparship beschikt echter wel over dezelfde techniek en website als Parship.nl. GayParship.nl beschikt dus ook over het thuiswinkelwaarborg en alle gegevens worden verzonden over een beveiligde ssl verbinding. Je gegevens zijn dus in goede handen en je bent er van verzekerd door het waarborg, dat GayParship een betrouwbare en eerlijke datingwebsite is.

Bovendien vindt 1 op de 3 personen een relatie via GayParship.nl. Dit geeft wel aan dat de mensen op GayParship eensgezind zijn en allemaal opzoek zijn naar hetzelfde. Met de betrouwbaarheid van GayParship.nl zit het dus wel snor.

Inschrijven en inloggen GayParship.nl

Om je inschrijving op GayParship.nl te starten, vul je je je geslacht in en waar je naar op zoekt bent. Voordat je verder kunt op GayParship moet je verder gaan met het invullen van de wettenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten en er worden tal van meerkeuze vragen weergeven. Hoe een partner bij jou moet passen, waar je het liefst zou wonen. Regelmatig krijg je tussendoor een tussenstand van hoever je bent met het invullen van vragenlijst. Ook is er een vragenlijst met de keuze tussen twee afbeelding waarbij je moet kiezen welke afbeelding je het meest aanspreekt. Zodra je de hele persoonlijkheidstest hebt afgerond kun je verder gaan met het invullen van je profiel. Deze gegevens zijn voor de andere leden van GayParship.nl zichtbaar. Zodra je dit hebt ingevuld kun je nog een foto van jezelf uploaden of simpel een fototje maken met je webcam. Zodra je dat hebt gedaan vul je nog de laatste dingentjes over jezelf in en dan is je inschrijving eindelijk voltooid. Uiteindelijk ben je ongeveer 20 minuten bezig met het aanmaken van een profiel op GayParship.nl.

Gebruik en Profiel GayParship.nl

Zodra je klaar bent met je inschrijving op GayParship.nl kun je aan de slag met het zoeken van een leuke partner. Op basis van de persoonlijkheidstest ontvang je een aantal partnervoorstellen. Aan de rechterkant van de website kun je verder gaan filteren in je matches. Je kunt ze sorteren op hobby’s, maar ook op aantal matchingpunten.

Heb je iemand gevonden die je leuk vindt, dan kun je deze markeren als favoriet. Of je kunt hem of haar natuurlijk ook een berichtje sturen. Naast het sturen van een berichtje kun je er ook voor kiezen om een ijsbreker of een glimlach te versturen.

Bovendien werkt GayParship.nl erg anoniem, in beginsel kan niemand jouw foto zien. Je dient eerst aan te geven dat iemand je foto mag zien, zo kun je lekker anoniem daten. Het enige nadeel is dus ook dat je niet heel veel foto’s van andere ziet. Ook wordt er geen naam vrijgegeven, maar slechts een code of een omschrijving, of je beroep. Als er bekende van je op de website zitten, dan zien deze dat in ieder geval niet meteen.

GayParship.nl werkt precies hetzelfde als Parship.nl en de website werkt dan ook erg goed. Fijn is dat je met gelijkgezinden op een website zit. Je bent alleen maar met homoseksuelen en lesbiennes op de website aanwezig.

Kosten GayParship.nl

Om gebruik te maken van de volledig functionaliteit van GayParship.nl

 • je ontvangt een persoonlijkheidsrapport
 • je kunt vrijgegeven foto’s bekijken
 • Er wordt contactgarantie gegeven (slechts bij 12 en 24 maanden)

De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: 44,90 per maand
 • 12 maanden: 25,42 per maand
 • 24 maanden: 19,47 per maand

GayParship.nl App

GayParship.nl kan gebruikt worden met dezelfde app als van Parship. Deze is beschikbaar voor iOS en android. Met de app is het mogelijk om eenvoudig berichtjes te versturen, maar kun je ook snel foto’s uploaden vanaf je telefoon. En natuurlijk kun je ook lekker zoeken tussen je matches.

Nieuws en kortingen GayParship.nl

Er is momenteel geen nieuws over GayParship.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven GayParship.nl

Onder het kopje mijn Parship vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel op Parship definitief te verwijderen en jezelf uit te schrijven. Uitschrijven op GayParship.nl is erg eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

13 gedachten over “GayParship.nl

 • Heel positief over parship! Eindelijk mensen die mij begrijpen en we delen samen onze passie

 • Geen enkel probleem ondervonden en ik zit er al 3 maanden op. Leuke dates, fijne gesprekken. Allemaal aanmelden!!

 • Ik dacht eerst datik op de gewone parship zat. Maar er waren inderdaad alleen mannen. Goed dus. Datingsite werkt uitstekend.

 • De eerste keer dat ik een (betaalde) online datingsite probeerde en dit is erg goed bevallen. ik ben niet iemand van een vaste relatie, en hier heb ik goede contacten aan over gehouden. De site werkt perfect. Goede service.

 • Johan verstrepen

  Ik heb via parship veel dates gehad maar op den duur vond ik het toch prijzig. Helemaal als je weet dat je ook gratis kan daten, al vind je daar wel hele andere mensen weer..

 • Ik heb deze website geprobeerd omdat deze als beste keuze uit de verglijker komt. Ik moet zeggen dat het een goede website is, maar dat is meestal met betaalde pagina’s. Ze hebben gewoon goede matches en dating is leuk op deze pagina.

 • Repelsteeltje

  Zonder kwade bedoelingen, dit is toch een van de beste sites die ik heb geprobeerd. Heerlijke jongens en super duidelijke website. Deze kan ik iedereen aanraden!!

 • Best tevreden over deze site. Leuke dates en mooie mannen. Wel een beetje jammer dat de chatfunctie hapert. Ik krijg het niet op mijn mobiel. Iemand ervaring???

 • Ik vind het heel erg leuk en spannend om te daten. Nou, en dan ben je bij Parship aan het goede adres. Heerlijke avondjes genoten met een glaasje wijn. Ik vind het helemaal toppie!!

 • ?n mijn zoektocht naar een leuke man ben ik op deze website terecht gekomen. In mijn eigen omgeving kreeg ik geen geschikte man tegen gekomen, dus daarom maar online gaan zoeken naar een man. Het duurt wel lang voordat je ingeschreven bent, maar dan heb je ook wat. De website is gelukkig gescheiden van de rest van Parship. Zo zit je alleen maar met gay’s op de website. dit maakt het wel makkelijker om te zoeken. helaas kost het wel veel geld om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Ik heb hier gelukkig wel een aantal leuke mannen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt. Helaas niet de man van mijn dromen maar die komt nog wel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *