Gay dating

Girls.G-Dating.nl

Girls.G-Dating.nl

3.3

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

Datingsite Girls.G-Dating richt zich speciaal op girls dating. Het principe is gebaseerd op vrouw zoekt vrouw dating. Lesbische vrouwen kunnen op deze dating site terecht om op zoek te gaan naar een nieuwe vriendschap, date of serieuze relatie. Deze zoektocht vindt plaats in een betrouwbare, vertrouwde omgeving. Op deze manier kun je online kennis maken met potentiele lesbische partners, om vervolgens in het echte leven verder te daten. De datingsite van Girls g dating ziet er overzichtelijk uit. Hierdoor hoef je niet lang op zoek te zijn naar informatie die je nodig hebt, maar kun je alles gemakkelijk vinden. Verder is de girls dating site eerlijk en transparant en weet je precies waar je aan toe bent als je je inschrijft bij deze datingsite. Omdat de verschillende functies van de datingsite gemakkelijk vindbaar en bereikbaar zijn, is de datingsite erg gebruiksvriendelijk.

Girls.G-Dating Betrouwbaarheid

De datingsite Girls.G-Dating is onderdeel van Safe Dating Networks, een groot netwerk van wel honderd verschillende datingsites. Deze datingsites worden allemaal geexploiteerd door dezelfde organisatie, die al vele jaren ervaring heeft in het exploiteren van datingsites. Als je je aanmeldt bij Girls.G-Dating, weet je dus in ieder geval zeker dat je je aansluit bij een groot netwerk van betrouwbare datingsites. Hoewel de lesbische dating site is aangesloten bij een grote organisatie met vele verschillende datingsites, heeft deze datingsite geen speciaal keurmerk gekregen. Echter, omdat de datingsite is aangesloten bij een groot netwerk van datingsites, hoef je je ondanks het ontbrekende keurmerk geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de datingsite.

Als je een account aanmaakt bij Girls.G-Dating dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Daarnaast is moet je voor het gebruik credits kopen om een VIP-toegang te verkrijgen. De gegevens die je aan Girls.G-Dating doorgeeft bij het aanmaken van een profiel en het voltooien van een betaling, worden altijd naar de lesbische dating site doorgestuurd via een veilige SSL-verbinding. Het SSL-protocol is een van de meest toegepaste beveiligingsmethodes van dit moment. Dit protocol zorgt er namelijk voor dat doorgestuurde gegevens tijdens het versturen niet onderschept kunnen worden door derden. Hierdoor komen je gegevens altijd bij Girls.G-Dating terecht en niet bij andere partijen, die eventueel misbruik van je gegevens kunnen maken. En heb je eenmaal een account aangemaakt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat jouw account voor iedere internetgebruiker zichtbaar worden. Dit komt omdat de profielen van Girls.G-Dating alleen zichtbaar zijn voor deelnemers van de datingsite, die hier ook zelf een profiel hebben. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je profiel vindbaar is via Google. Wil je dat jouw girls dating account tijdelijk helemaal niet zichtbaar is, dan kun je dit ook gemakkelijk instellen. Op deze manier wordt jouw privacy optimaal gewaarborgd.

Een groot probleem van datingsites is het feit dat er steeds meer fake leden actief zijn. Deze leden zijn niet op zoek naar liefde, maar willen geld verdienen door andere leden geld afhandig te maken. Om jouw online dating ervaringen zo positief mogelijk te maken, probeert Girls.G-Dating deze fake leden zo veel mogelijk te weren. Dit doet men door alle gegevens op profielen te controleren voordat deze online komen, om eventuele neppe profielen eruit te filteren. Als het langer duurt voor jouw foto’s teksten of profielgegevens daadwerkelijk online komen te staan, weet je dan ook hoe dit komt.

Kortom: het totale eindoordeel op het gebied van de betrouwbaarheid van Girls.G-Dating is erg positief. Deze datingsite maakt niet alleen deel uit van een groot netwerk van vele verschillende datingsites, maar werkt bovendien met een beveiligde omgeving voor het doorsturen en opslaan van gegevens en hanteert strenge regels om de privacy van leden te waarborgen. Tot slot zet men zich tevens in om zo veel mogelijk fake leden te weren, zodat jouw ervaringen met betrekking tot online dating zo positief mogelijk blijven.

Inschrijven en inloggen Girls.G-Dating

Om je in te schrijven bij Girls.G-Dating, is het nodig om slechts enkele gegevens in te vullen. Zo vul je in welke profielnaam je wil gebruiken, welk e-mailadres je gebruikt en welk geslacht je hebt. Vervolgens vul je in of je op zoek bent naar een man, of naar een vrouw. Wij vonden het zeer opvallend dat dit mogelijk is, daar de girls dating site beschrijft dat het zich totaal richt op lesbische dating. Als je dit alles hebt ingevuld, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig je jouw inschrijving. Nu krijg je een e-mail met inloggegevens en kun je direct inloggen. Als je dit hebt gedaan, kun je starten met het samenstellen en invullen van je profiel.

Ook kun je ervoor kiezen om in te schrijven via Facebook. Als je voor deze optie kiest, duurt de inschrijving korter. Dit komt omdat enkele gegevens nu automatisch worden ingevuld. En omdat niet op Facebook wordt gedeeld dat je je hebt ingeschreven bij Girls.G-Dating, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw online dating activiteiten openbaar worden gemaakt onder jouw vrienden op Facebook.

Kosten Girls.G-Dating

Een abonnement bij Girls.G-Dating wordt ook wel een VIP-toegang genoemd. Als je een VIP-toegang voor de datingsite wil kopen, dien je credits te kopen bij Girls.G-Dating. Deze credits betaal je gewoon met euro’s, door gebruik te maken van een van de betrouwbare betalingsmogelijkheden van de datingsite. Hoe meer credits je koopt, des te langer je gebruik kan maken van Girls.G-Dating.

Zo heb je 140 credits nodig om 14 dagen gebruik te kunnen maken van een VIP-toegang voor Girls.G-Dating.nl. Voor deze 140 credits betaal je 15,99 euro. Wil je 30 dagen gebruik maken van een VIP-toegang voor de datingsite, dan dien je 300 credits te kopen. Voor deze 300 credits betaal je 27,99. En wil je 90 dagen toegang tot Girls.G-Dating.nl met een VIP-toegang, dan dien je 900 credits aan te schaffen. Voor 900 credits betaal je een bedrag van 59,99. Zoals je ziet, wordt het totaalbedrag per credit dus steeds lager als je meer aanschaft. Daarom kan het verstandig zijn om in een keer meer credits aan te schaffen: zeker als je zeker weet dat je voor langere tijd lid wil zijn van Girls.G-Dating.nl Heb je nog geen ervaring met de datingsite, dan is het verstandig om te beginnen met een VIP-toegang voor 14 dagen.

Girls.G-Dating App

Om te kunnen daten op je smartphone, kun je de lesbische dating app van Girls.G-Dating gebruiken. Deze app kun je vinden in de App Store van Apple of in de Google Play Store van Android, door te zoeken op de term Safe Dating Networks. De app die je nu vindt, is de app van de overkoepelende organisatie van Girls.G-Dating.nl: Safe Dating Networks. Je kunt deze app gebruiken om te chatten met andere deelnemers, nieuwe contacten te maken, nieuwe berichten te sturen en ontvangen van andere deelnemers van Girls.G-Dating.nl en foto’s te bekijken via de FotoZapper.

Heb je geen Apple- of Android telefoon? Dan kun je met jouw smartphone naar de website Girls.G-Dating.nl surfen om online te daten op je smartphone. Als je dit doet, kom je direct op de mobiele website van de datingsite terecht. Deze mobiele website is speciaal ontwikkeld voor jouw smartphone, voor een nog groter gebruiksgemak. Op deze manier wordt online daten nog leuker en gemakkelijker.

Nieuws en kortingen Girls.G-Dating

Geregeld zijn er acties voor lesbische daters en nieuwe leden. Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Girls.G-Dating

Wanneer je een relatie hebt gevonden of geen gebruik meer wilt maken van de girls dating site is het op elk gewenst moment mogelijk om je uit te schrijven. Om je uit te schrijven bij Girls.G-Dating, dien je eerst in te loggen. Als je dit hebt gedaan, volg je de volgende stappen om je uit te schrijven.

Stap 1: klik op Instellingen.
Stap 2: klik op Mijn Account.
Stap 3: klik op Uitschrijven.

Als je je uitschrijft bij Girls.G-Dating, worden eventuele abonnementen stopgezet. De abonnementsduur die je nog over had of credits die nog op je account stonden, worden niet terugbetaald. Hier dien je rekening mee te houden bij het uitschrijven. Heb je bijvoorbeeld nog 700 credits op je account staan, dan is het aan te raden deze credits eerst op te maken. Doe je dit niet, dan ben je jouw credits en dus je geld kwijt.

Wil je jouw account niet helemaal verwijderen, maar wil je wel even stoppen met online dating? Dan kun je jouw account ook tijdelijk verbergen voor andere leden. Als je dit doet, kunnen andere leden jouw profiel voor een bepaalde tijd niet meer bezoeken. Heb je zin om weer te starten met online dating, dan maak je jouw profiel simpelweg weer zichtbaar.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

9 gedachten over “Girls.G-Dating.nl

 • Helaas kan je hier totaal niet zonder dat je VEEL geld betaald .Omschrijvingen worden zomaar verwijderd.Het is geldklopperij.
  Jammer dat er niet een proefperiode is daar zou het een stuk beter van worden.
  -3sterren

 • Nep profielen en automatisch gegenereerde berichten door een bot om je te verleiden tot een vip abonnement.
  Na betaling kom je er achter dat het automatisch gegenereerde berichten en chats zijn door G-Dating zelf.

 • Wel een leuke site als je niet weet wat je met geld moet doen. Ik vind het veels te duur.

 • Heb ik ook geprobeerd! Zeker waar voor je geld. Goede site. Veel mogelijkheden

 • Lekker geld verdienen zo voor die datingsite. Ik had er nog credits op staan en nu ben ik mijn geld kwijt omdat ik me effe uitgeschreven had.
  Ik had namelijk een serieuze date maar het is toch niks geworden en nu wilde ik weer opnieuw.
  Afzetters!

 • Ik heb de site geprobeerd en ik vind het maar ingewikkeld verhaal met al die credits. Zo heb je geen overzicht van wat iets kost. Verder werkt het wel allemaal goed, maar de kosten liepen bij mij uit de hand dus ik ben over naar Bilove

 • Er zijn hier ook mannen te vinden hoor!!

 • Hallo. Ik ben hier pas lid en het is z? fijn om mensen te ontmoeten die een beetje dezelfde interessen hebben als ik!! Super!!

 • Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er volgens mij meer vrouwen op te vinden dan mannen…
  Ik zie vaak dezelfde gezichten voorbij komen.. Verder wel leuk en niet te duur. Wel ingewikkeld met die credits. Ik heb liever een vast bedrag per maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *