Gay dating

Grindr app

Grindr

3.4

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

2.5/5

Grindr is een gay dating app met ontzettend veel opties. De app is ervoor bedoeld om homoseksuele en biseksuele mannen met elkaar in contact te brengen. De app is voor alle mobile apparaten beschikbaar en brengt het online daten gelijk naar een ander niveau. Verder ziet de app er goed uit. Als je hem hebt gedownload zie je meteen een heleboel foto’s van mannen die zowel offline als online zijn. Er zijn heel veel mannen om uit te kiezen en door middel van geo locatie zoekt de app mannen die bij jou in de buurt beschikbaar zijn, gerangschikt van dichtbij tot ver weg. Grindr is in 2009 gelanceerd en heeft inmiddels ruim 4 miljoen gebruikers.

Betrouwbaarheid Grindr

Het is een beetje moeilijk vast te stellen wat de veiligheid van Grindr nou eigenlijk is. Als je de app namelijk download geef je ook gelijk toestemming tot het gebruik maken van bepaalde gegevens. Je moet er in principe vanuit gaan dat er vertrouwelijk met deze gegevens wordt omgegaan maar toch. Op de website van Grindr staat dan ook een heel stuk over veiligheid en dat je er voornamelijk zelf verantwoordelijk voor bent. Geef dus niet zomaar al je gegevens aan iemand en als er iets misgaat, dan moet je dat meteen melden. Betrouwbaarheid op een app blijft vandaag de dag nog steeds een lastig onderwerp.

Inschrijven Grindr

Als je de app hebt klik je rechtsboven op de drie streepjes. Dan kun je een account aanmaken of inloggen Wij kiezen voor de eerste optie. Daar vul je een e-mail adres en wachtwoord in. Vervolgens geef je je leeftijd aan en maak je het account aan. Grindr kan je e-mails sturen die met je account, abonnement, gebruik en speciale aanbiedingen te maken kunnen hebben, dus houd hier rekening mee. Verder kun je aanvinken of je ook speciale aanbiedingen van Grindr partners zou willen ontvangen.

Heb je dit gedaan, klik dan op de zwarte balk Account aanmaken. Dan moet je nog met de terms of services akkoord gaan en je kunt aan de slag! Eerst krijg je een plaatje van een mobiel apparaat te zien waarop staat uitgelegd waar je alles kunt vinden. Handige tool voor als je niet je mobiel hebt, maar als je goed overweg kan met je telefoon klik gewoon op close en ga verder.

grindr dating app

Kosten Grindr

Hoewel de app voor het grootste gedeelte gewoon gratis is, heb je ook het extra gedeelte. Om deze app te downloaden moet je 0,99 euro betalen. Je kunt binnen de app dan bijvoorbeeld meer profielen van mannen bekijken.

Nieuws en kortingen Grindr

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Grindr

Je kunt jezelf heel eenvoudig bij Grindr uitschrijven. Als je de app open hebt staan, zie je boven aan de linkerkant een maskertje staan. Daar klik je op en er opent zich een nieuw menu. In dat menu ga je naar Settings en vervolgens naar Privacy. In dat menu kun je onderaan voor Delete Profile kiezen. Zo eenvoudig gaat het. Als je Grindr helemaal niet meer wilt gebruiken, kun je de app uiteraard ook gewoon van je tablet of telefoon verwijderen

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Grindr app

  • Gay chatroom

    Fijne ervaringen mee, maar het is nogal gericht op seks. Zelf chat ik tegenwoordig op https://gaychatroom.nl

  • Als je wilt neuken is Grindr echt geweldig voor homo’s ziet in een oogopslag wie er in de buurt is en er is altijd wel iemand te vinden. Als je opzoek bent naar een echte date is dit niet de meest geschikte plek.

  • Pleasureseeker

    Ga hier maar op. Zelfde avond heb je nog een date! Echt een snoepwinkel hier. Love it!

  • Heeft iemand dit geprobeerd of ervaring?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *