Gay dating

Squirt.org

Squirt.org

3

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

3.5/5

Squirt.org is een gay datingsite voor homo’s welke opzoek zijn naar een casual hook up. Squirt is een internationale datingsite met een groot ledenbestand. De datingsite is er speciaal voor homo’s welke eens lekker los willen gaan. Dus wil je een spannend avondje beleven of een lekkere one night stand hebben met een leuke vent? Dan is Squirt.org de gay datingsite voor jou!

Squirt.org Betrouwbaarheid

Squirt is een een grote internationale datingsite speciaal voor gays. Squirt bestaat al sinds 1999 en is dus al een erg oude datingsite. Zij heeft een erg groot ledenbestand van mannen die opzoek zijn naar een erotisch avontuur. Zij is pas recentelijk in Nederland gelanceerd en heeft hierbij groots aangepakt met o.a. reclame op de Nederlandse stations. Squirt is er voor eenmalige hookups, sexdates en zo verder. Hierbij wil je wellicht niet dat iedereen dit kan zien. Je wilt een beetje discreet te werk gaan. Daarom is het handig om een alias aan te maken. Gelukkig is het niet noodzakelijk om veel persoonlijke informatie in te voeren bij Squirt. Een gebruikersnaam, email en een wachtwoord is in principe voldoende voor een profiel. Een foto is niet noodzakelijk, verder dien je alleen wat seksuele voorkeuren in te voeren. Squirt.org beschikt over een degelijke set algemene voorwaarden en privacy statement. Alhoewel deze wel in het Engels zijn doet dit niets af aan de geldigheid daarvan. Helaas beschikt Squirt niet over een waarborg zoals het kenmerk veilig daten of het thuiswinkelwaarborg. Dit is ook niet de doelgroep van deze datingsite. Veel over de betrouwbaarheid valt er dus niet te zeggen over Squirt.org, maar dat heb je zelf in de hand. De hoeveelheid informatie die je prijsgeeft op Squirt.org kun je zelf bepalen. Spring hier dan ook voorzichtig mee om.

Inschrijven en inloggen Squirt.org

Inschrijven op Squirt gaat erg gemakkelijk. Je vult een gebruikersnaam, wachtwoord en een gebruikersnaam in en je kunt in principe aan de gaan. Na het bevestigen van de activatiemail kun je beginnen met zoeken naar een mooie man. Een nickname voldoet, je eigen naam hoef je dus niet te gebruiken. Een foto is niet nodig, maar wordt wel aangeraden door Squirt. Dit verhoogt de kans op succes. Verder krijg je wat vragen over je interesses en seksuele voorkeuren zodat iedereen kan zien of je naar hetzelfde op zoek bent.

Gebruik en profiel Squirt.org

Nadat je ingeschreven bent op Squirt.org kun je aan de gang met het zoeken van leuke mannen. Squirt.org werkt op basis van jouw locatie. Je zult dus vooral mensen vinden in de buurt. In principe werkt Squirt vergelijkbaar met Grindr, alleen is Squirt een website en geen app. Bovendien is het mogelijk om veel gedetailleerdere informatie op te nemen in je profiel bij Squirt. Zo kun je nog specifieker zoeken en gevonden worden voor die ene spannende date.

Profielen met een foto worden vaker gevonden. Aan te raden is het dus een foto van jezelf te plaatsten. Verder is er een live chat waar je met alle online mannen kan chatten. Erg makkelijk als je meteen opzoek bent naar een avontuurtje. De zoekfunctie van Squirt is erg uitgebreid en je kunt ook op niches zoeken. Ook kun je zoeken op locatie. Wil je een date op een specifieke plek dan kun je hier op zoeken. Verder zijn er nog wat spannende verhalen te vinden onder het tabje Cocktales en kunnen leden video’s uploaden. Helaas is Squirt wel volledig in het Engels. Je moet de terminologie dus even door hebben, maar als je dat eenmaal begrijpt dan komt het wel goed. Het ontwerp van Squirt is een beetje ouderwets voor een datingsite. Zeker nu dit zich toch vooral op een wat jonger publiek richt die eenmalige sex contacten willen hebben.

Kosten Squirt.org

Met een gratis profiel op Squirt kun je gebruikt maken van alle functionaliteiten maar dan beperkt. Zo kun je maar 20 profielen per dag bekijken en 5 berichtjes sturen. Wil je alles onbeperkt kunnen gebruiken dan zul je een fan club lidmaatschap aan moeten schaffen. Hiermee kun je daadwerkelijke alle functies van Squirt.org onbeperkt gebruiken. Helaas zijn er geen speciale extra functies die alleen betaalde gebruikers hebben.

Je kunt een fan club lidmaatschap per week, maand, 3 maanden, 6 maanden of per jaar afsluiten. De kosten zijn als volgt:

  • 1 week 6,97 USD per week
  • 1 maand 12,97 USD per maand
  • 3 maanden 11,66 USD per maand
  • 6 maanden 10,99 USD per maand
  • 12 maanden 8,33 USD per maand

Betaling kan via VISA en Mastercard creditcards of prepaid creditcards of via de voor Nederland gangbare ideal betaling.

Squirt.org App

Squirt

Helaas beschikt datingsite Squirt niet over een App. Een gemis nu deze homo datingsite zich wel op locatie richt. Je zult je laptop niet altijd bij je hebben. Gelukkig schaalt de website wel goed naar mobiel en is deze daar ook goed op te gebruiken.

Nieuws en kortingen Squirt.org

Regelmatig heeft Squirt allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Squirt.org

Uitschrijven op Squirt.org is erg gemakkelijk. Je gaat naar account setting. Hier vind je de button cancel my membership. Je account wordt dat met een druk op de knop beeindigd. Je account wordt dan geschorst. Niemand kan je meer vinden, je gegevens worden wel bewaard zodat je op een later tijdstip eenvoudig terug kan komen en je account weer kan activeren. Hoe je je account definitief kan verwijderen is geen informatie over beschikbaar.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Squirt.org

  • Beter dan Grindr. Leuke datingsite voor homo’s ook voor de wat oudere mannen.

  • Echt een goede gay site. waar mensen en niet heel de tijd lopen roepen dat ze alleen maar willen neuken of pijpen.

  • Ja sorry ik vind de kwaliteit van deze site ook echt 10x beter dan alle Nederlandse sites of Grindr hoor, maar ik vind het ook wel erg duur ik ga echt geen 200 euro per jaar betalen voor een datingsite! Zijn er geen kortingscodes te vinden ofzo? Of een gratis account?

  • Grindr? Gay.nl? Ga weg man! Dit is 100x beter en ik vind dat iedereen het moet weten. Als je niet 100x per dag gevraagd wilt worden of je een smerige actie wilt uithalen, maar gewoon serieuze dating profielen wilt waar ook wel eens een stoute date tussen kan zitten dan kun je het beste voor Squirt gaan. Veruit mijn nummer 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *