Gratis Datingsites

Dating2000.nl

Dating2000

2.3

Algemeen

1.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

5.0/5

De datingsite Dating2000.nl is een geheel gratis datingsite, voor iedere serieuze single die op zoek is naar een vriendschap, date of serieuze relatie. Dit kun je op deze datingsite doen door een oproep met foto te plaatsen en oproepen van andere leden te bekijken, om zo een echte match te zoeken. En omdat de datingsite geheel gratis is, is de website geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke partner.

De website van Dating2000.nl ziet er overzichtelijk en duidelijk uit, maar mist wel enkele belangrijke onderdelen. Zo is er geen FAQ op de website te vinden, is er geen pagina met aanvullende informatie over de datingsite en zijn er ook geen succesverhalen te vinden: een onderdeel dat je vaak terugziet bij datingsites. De website is dus wel gebruiksvriendelijk, maar bevat niet veel informatie. In deze review lees je meer over de datingsite Dating2000.nl. Zo lees je meer over de betrouwbaarheid van de datingsite, het proces rondom het inschrijven voor de datingsite, de kosten van de datingsite en of de datingsite een app heeft. Tot slot lees je hoe je je voor deze datingsite kunt uitschrijven en wat de voor- en nadelen van de datingsite zijn.

Dating2000.nl Betrouwbaarheid

Een groot probleem waar vele datingsites tegenaan lopen, is het feit dat er steeds meer nep (fake) leden actief zijn op datingsites. Deze leden hebben geen liefde of vriendschap op het oog, maar willen slechts geld verdienen door misbruik te maken van de leden van datingsites. Om deze neppe leden te weren, controleren de medewerkers van Dating2000.nl alle profielen op de datingsite. Op deze manier worden alle profielen handmatig goedgekeurd of verwijderd, zodat deze niet meegenomen worden in het datingbestand van de website. Op deze manier probeert Dating2000.nl het aantal fake profielen zo laag mogelijk te houden.

Bij het inschrijven voor de datingsite Dating2000.nl, dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt door de datingsite zelf en worden niet verstrekt aan derden. Ook worden de gegevens opgeslagen in een beveiligd databasebestand, waar alleen de medewerkers van Dating2000.nl in kunnen. Op deze manier wordt jouw privacy gewaarborgt. Verder zijn de profielen van leden van Dating2000.nl alleen zichtbaar voor leden van de datingsite. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw profiel openbaar wordt gemaakt en voor iedere internetgebruiker zichtbaar is. Zo blijft online dating bij Dating2000.nl een leuke en prettige ervaring.

Enkele minpunten met betrekking tot de betrouwbaarheid van Dating2000.nl, is het feit dat de datingsite geen inschrijving heeft bij het College Bescherming Persoonsgegevens en ook geen keurmerk heeft ontvangen om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen. Dit wil niet per definitie zeggen dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar kan wel gezien worden als klein minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.

Kortom: de datingsite Dating2000.nl is een betrouwbare datingsite, die veel actie onderneemt om het aantal fake profielenzo laag mogelijk te houden en bovendien veel waarde hecht een de privacy van leden. Het enige nadeel van de datingsite is het feit dat men zich niet heeft ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens en dat men ook geen keurmerk heeft ontvangen als betrouwbare datingsite. Een inschrijving bij het CBP en een keurmerk zouden de betrouwbaarheid van de datingsite nog wat onderstrepen. Helaas zijn deze op moment dat deze review is gedaan niet aanwezig.

Inschrijven en inloggen Dating2000.nl

Het aanmaken van een profiel voor de datingsite Dating2000.nl is een gemakkelijk proces dat bovendien in enkele minuten doorlopen kan worden. Zo ga je naar de homepage van de datingsite, klik je op Word volledig gratis lid in het menu van de datingsite en vul je het registratieformulier van de website in. Hier vul je enkele persoonlijke gegevens in, geef je aan waar je naar op zoek bent en geef je bovendien aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de datingsite. Als je dit hebt gedaan, klik je op de button Inschrijven. Jouw profiel wordt nu direct aangemaakt en jouw gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database van de datingsite.

Kosten Dating2000.nl

De datingsite Dating2000.nl is geheel gratis. Je hoeft dus geen geld te betalen om gebruik te maken van de diensten van Dating2000.nl.

Dating2000.nl App

De datingsite Dating2000.nl heeft mobiele dating app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet. Houd hiermee dus rekening bij het uitkiezen van een datingsite.

Nieuws en kortingen Dating2000.nl

Regelmatig heeft dating2000.nl allerlei acties. Zie voor acties onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Dating2000.nl

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Dating2000.nl, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Dit kan altijd, dus je kunt je uitschrijven wanneer jij dit wil. Het enige wat je hoeft te doen om je uit te schrijven, is het volgen van de volgende stappen:

 1. Log je in bij Dating2000.nl met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar jouw profiel.
 3. Geef aan dat je jouw profiel wil verwijderen door deze optie aan te klikken. Jouw profiel wordt nu direct verwijderd van de datingsite en is niet meer zichtbaar voor andere leden.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

23 gedachten over “Dating2000.nl

 • bezige bij

  Betrouwbaar.
  Alles gecontroleerd pfff echt niet.
  Iemand die menig keer is verwijderd staat er zo weer op.
  Zelfs met zelfde naam en serieuze intensies echt niet.
  volgende slachtoffer zoeken/ maken.

  Wees gewaarschuwd

 • ik kom me niet meer inloggen,blijkbaar hebben die gasten daar me er afgehaald
  WAARSCHUWING; BEGIN ER NIET AAN!!

 • Slechte prutsers site. Niet aan beginnen. Tijdverspilling zo slecht. Oplichters en nep profielen actief. Wees gewaarschuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *