Gratis Datingsites

Mingle2.com

Mingle2.com

1.4

Algemeen

1.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

1.0/5

Mingle2.com is een Amerikaanse gratis online dating site. Op de datingsite vind je zowel mannen als vrouwen, hetero, bi en gay die op zoek zijn naar een relatie. Mingle2 zegt zelf duizenden (wereldwijd zelfs miljoenen) singles actief te hebben op het platform. Ondanks dat het platform Amerikaans is, kun jij je er als Nederlander ook aanmelden. De datingsite is volledig in het Engels en hoewel er wel enkele Nederlandse leden zijn, achten wij het aantal leden in Nederland niet zo groot. Daarbij is het lastig dat de datingsite volledig in het Engels is en er geen Nederlandse variant beschikbaar is.

Betrouwbaarheid Mingle2.com

Naar eigen zeggen heeft Mingle2.com geen last van nep profielen. Gebruikers van de datingsite worden in de gaten gehouden en voor gebruikers is het mogelijk om zelf profielen te blokkeren waartegen je niet wilt praten. Naast dit beleid om fake profielen tegen te gaan, is er een privacy beleid opgesteld waarmee de privacy van de gebruiker gewaarborgd wordt. Zowel de algemene voorwaarden als de privacy policy is volledig in het Engels en niet in het Nederlands beschikbaar. De inhoud van beide documenten zijn niet verassend. Persoonlijke gegevens die aan de datingsite worden toevertrouwd staan in een beveiligde omgeving opgeslagen. Volgens ons wordt er wel discreet omgegaan met persoonlijke gegevens en is deze datingsite, ondanks dat het Engels is, volledig betrouwbaar.

Inschrijven op Mingle2.com

Om profielen van leden te kunnen bekijken moet je een profiel aanmaken. Dit gaat vrij gemakkelijk door je e-mail adres, gebruikersnaam, wachtwoord en voorkeur voor geslacht in te vullen. Vrijwel direct daarna kun je zonder een activatie per e-mail (bij de meeste datingsites het geval) starten met het zoeken naar een passende date. De vragenlijst is volledig in het Engels en niet beschikbaar in het Nederlands. Wanneer je goed in Engels bent is de datingsite goed te gebruiken.

Kosten Mingle2.com

Mingle2.com is geheel gratis. Voor geen enkele dienst of functionaliteit moet geld betaald worden. Echter heeft elke datingsite kosten en deze worden bij mingle2.com hoogstwaarschijnlijk gefinancierd doormiddel van advertenties. Wij stonden perplex toen we zagen dat je voor extra functionaliteiten toch een betaald account moet afsluiten. Een beetje misleidend. Daarbij worden verschillende abonnementsprijzen weergegeven voor app en datingsite.

Voor de datingsite kun je extra funcionaliteiten afsluiten voor 9,95 dollar per maand (vanaf 3 maanden). Wanneer je voor langere tijd afsluit daalt de prijs: 6 maanden, 7,95 dollar per maand en voor 12 maanden kost het 5,95 dollar per maand. Raar ook dat de prijs niet in Euro’s beschreven is. Zoals Mingle2 zelf beschrijft op de datingsite is de datingsite geheel in het gratis en ondanks dat je er dan toch voor moet betalen zijn er ook nog overal advertenties te zien van onder andere Mens en Relatie, 40Plusrelatie.nl en 50plusmatch.nl. Voor meer over de kosten, zie onderstaande tekst over Mingle2 dating app.

Mingle2 app

Datingsite Mingle2.com beschikt over een mobiele applicatie voor iOS (iPhone) en Android (o.a. HTC en Samsung). Op deze manier kun je ook mobiel gebruik maken van de diensten van Mingle2.com. Tijdens het reviewen van de app kwamen we voor een overwachte verassing te staan. Er staat namelijk dat er nooit betaald hoeft te worden voor onderling contact, maar voor gebruikers die meer functionaliteiten wil, moet er toch worden betaald. Als je bijvoorbeeld wilt zien wie jou leuk vindt op Mingle2.com dan moet je een Mingle Plus account afsluiten. De kosten hiervoor zijn enkel weergegeven in Dollars en als volgt:
1 maand: $14.99
3 maanden: $29.99
6 maanden: $47.99
De datingsite doet dus alsof het gratis is, maar in werkelijkheid vragen ze dan toch geld. Dat vinden wij misleidend.

mingle2 dating app review

Voorbeeld van de Mingle2.com app

Acties en kortingen

Met regelmaat hebben verschillende datingsites acties en kortingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van dating acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Mingle2.com

Op het moment dat jij geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Mingle2.com of wanneer je bent voorzien raden wij je altijd aan om je account te verwijderen. Ondanks dat het een gratis datingsite is, kun je voor je eigen veiligheid beter je gegevens verwijderen. Op Mingle2 kun je je account NIET verwijderen! Slechts De-activeren is mogelijk. Klik vervolgens op settings in het menu. Daarna klik je op de-activate account. Er wordt gevraagd waarom je het profiel wilt de-acitveren en na bevestiging ben je niet meer zichtbaar. Echter blijven je gegevens waarschijnlijk nog wel achter in de database. Erg slecht van de datingsite dat het niet mogelijk is om deze gegevens te verwijderen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Mingle2.com

  • Site vol met scammers alle foto’s zijn gestolen van het web, gebruik google reverse image maar dan kan je zien dat de meeste foto’s van instagram of facebook zijn gestolen.
    Trap er niet in

  • Betrouwbaarheid van mingle2 is ver te zoeken. Er zitten vrij veel Scammers op die zeggen militair te zijn met mooie praatjes en lieve verhalen. Ze weten je het gevoel te geven dat je heel speciaal bent. Na een tijdje chatten willen ze je ontmoeten maar er moet geld betaald worden voor hun verlof. Toen begon ik argwaan te krijgen. Een militair hoeft nooit te betalen voor verlof ook zijn familie of vrienden niet.

  • Gerardus,Gelmers

    In het Engels is er geen Nederlands variant of dat de profielen vertaald worden,zijn wel Nederlandse vrouwen maar na door vragen komen ze niet uit Nederland,en je krijgt bijna nooit een reactie,ik word een beetje moedeloos van deze site.Ja het woord fake ik vraag mij dit af word er wel gecontroleerd bij inschrijven.

  • Weinig Nederlanders op deze site. Vraag me af of het nog meer wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *