Gratis Datingsites

Relatieklik

Relatieklik

2.6

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

Wat de datingsite Relatieklik.nl zo bijzonder maakt, is het feit dat deze datingsite nauw samenwerkt met een psycholoog. Zo dien je bij aanmelding bij deze datingsite een persoonlijkheidstest, een relatietest en een vragenlijst over je dagelijkse gewoonten en behoeften in te vullen, waarna de relatie-psycholoog een advies geeft over mogelijke partners voor jou. Door middel van dit unieke matchingsysteem kom je direct in contact met partners waarvan een psycholoog denkt dat jullie een goede match zijn. Hierdoor is de slagingskans bij Relatieklik.nl erg groot.

Verder is de website van Relatieklik.nl erg overzichtelijk. De website is ingedeeld in overzichtelijke blokken en pagina’s, die ieder een eigen onderwerp hebben. En omdat de website geheel gekleurd is in het rood, heeft de website een romantische en warme uitstraling. Dit maakt de online dating omgeving van Relatieklik.nl erg prettig. In deze review lees je meer over de datingsite Relatieklik.nl.

Relatieklik Betrouwbaarheid

De datingsite Relatieklik.nl vindt het erg belangrijk dat de online dating omgeving van de datingsite niet alleen erg prettig en gebruiksvriendelijk is, maar ook dat gebruikers van de datingsite kunnen rekenen op honderd procent privacy. Dit doet men door de volgende garanties te geven aan alle leden van Relatieklik.nl:

 • Buitenstaanders van Relatieklik.nl hebben geen enkele toegang tot jouw gegevens.
 • Je persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld, verkocht of uitgewisseld aan derden zonder jouw goedkeuring.
 • Alleen met jouw goedkeuring kunnen partners jouw gegevens gebruiken om gerichte reclame e-mails te sturen. Wil je dit niet, dan kun je dit weigeren. Wil je dit wel, dan kun je deze instelling altijd weer uitzetten.
 • E-mail- en chatcontact met andere leden loopt altijd via het mail- en chatsysteem van Relatieklik.nl. Zo kun je geheel anoniem en veilig boodschappen versturen.
 • Persoonlijke gegevens in de database van Relatieklik.nl worden anoniem behandeld en alleen gebruikt voor het vinden van de perfecte partner.

Wel worden jouw gegevens, indien je een gratis profiel hebt bij Relatieklik.nl, aan een directe partner van Relatieklik gegeven voor het versturen van een tot twee reclame e-mails per maand. Meer over dit feit, lees je in de tekst onder het kopje Kosten.

Verder vindt Relatieklik.nl het erg belangrijk dat leden zich op hun gemak voelen bij de datingsite. Het weren van opdringerige leden, neppe profielen, spammers of mensen die op andere wijze misbruik maken van de website, staat dan ook hoog op de prioriteitenlijst van de datingsite. Daarom heeft de datingsite een zogeheten virtuele grensbewaking ingesteld, die deze profielen zo veel mogelijk weert of van de datingsite verwijdert. Komt er toch een profiel door de bewaking heen, dan kunnen andere leden dit lid blokkeren en melden bij de medewerkers van Relatieklik.nl. Relatieklik.nl kan vervolgens actie ondernemen om deze persoon aan te spreken op zijn of haar gedrag, of direct van de website verwijderen. Daarnaast slaat Relatieklik.nl altijd het IP-adres van leden op in de database van de datingsite, zodat dit IP-adres gebruikt kan worden bij het opsporen van leden die misbruik maken van de datingsite.

Niet iedereen die gebruik maakt van een datingsite, wil dat iedereen dit kan zien. Daarom kun je zelf instellen of jouw foto’s openbaar getoond worden, of slechts zichtbaar zijn voor een kleiner publiek. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe groot jouw publiek is en op welke manier je jezelf wil presenteren op Relatieklik.nl. Persoonlijke gegevens zoals het e-mailadres en telefoonnummers worden nooit op de profielen getoond.

Kortom: de datingsite Relatieklik.nl is een zeer betrouwbare datingsite, die er alles aan doet om de online dating omgeving van diens leden zo prettig en veilig mogelijk te maken. Verder is de datingsite niet alleen erg veilig en betrouwbaar, maar is men ook erg transparant over wat er precies met de gegevens van leden gedaan wordt en waarom. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je start met online daten bij Relatieklik.nl. Het enige nadeel met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat de datingsite geen keurmerken heeft ontvangen om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen. Dit wil overigens niet zeggen dat de datingsite niet te vertrouwen is, want er zijn maar erg weinig datingsites die wel een keurmerk hebben ontvangen. Het is dan ook niet raar dat Relatieklik.nl geen keurmerk heeft en dit zegt niets over de betrouwbaarheid van de datingsite.

Inschrijven en inloggen Relatieklik

Het inschrijven als lid van Relatieklik.nl is een gemakkelijk, duidelijk en snel proces. Dit doe je namelijk door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de homepage van Relatieklik.nl.
 2. Klik op de button Aanmelden.
 3. Vul het inschrijfformulier in zijn geheel in. In dit inschrijfformulier kun je direct zien welke gegevens zichtbaar zijn voor alle leden en welke gegevens alleen zichtbaar zijn voor de medewerkers van Relatieklik.nl.
 4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 5. Klik op Opslaan.

Als je alle stappen hebt doorgelopen, wordt er een persoonlijk profiel aangemaakt bij Relatieklik.nl. Nu kun je dit profiel verder invullen door een foto te plaatsen en meer over jezelf te vertellen, waarna jouw zoektocht naar de perfecte partner echt kan beginnen.

Kosten Relatieklik

De datingsite Relatieklik.nl biedt verschillende mogelijkheden voor leden om gebruik te maken van de diensten van de datingsite. Dit zijn de volgende mogelijkheden:

 • Gratis dating: kies je voor gratis dating bij Relatieklik.nl, dan kun je gebruik maken van alle opties van de website (onbeperkt zoeken, mailen, chatten, et cetera). Wel krijg je met een gratis lidmaatschap een tot twee keer in de maand aanbiedingsmail van een partner van Relatieklik.nl en krijg je ook verschillende advertenties op de website te zien tijdens het daten.
 • Premium lidmaatschap: het premium lidmaatschap van Relatieklik.nl kost 5 euro per maand. Neem je een premium lidmaatschap, dan ben je verlost van banners en advertenties, word je bovenaan in de zoeklijsten geplaatst en kun je gratis een oproep plaatsen. Daarnaast heb je voorrang bij het beantwoorden van vragen.
 • Het naar boven plaatsen van je profiel: voor 1,10 euro sta je bovenaan in de zoekresultaten van de datingsite. Hierdoor zien potentiele partners jouw profiel direct en heb je meer kans op succes. Het betalen voor deze service wordt gedaan door middel van SMS.

Relatieklik App

Op moment van review heeft Relatieklik.nl heeft geen mobiele dating app. Wel is de datingsite volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Je kunt op zowel de tablet als op je mobiel gebruik maken van alle functies van Relatieklik.nl. Wel heeft de pc nog steeds onze voorkeur, omdat alle opties via een groot scherm gemakkelijker bereikbaar zijn.

Nieuws en kortingen Relatieklik

Regelmatig heeft Relatieklik.nl nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Relatieklik

Als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Relatieklik.nl, kun je jouw profiel deactiveren of jouw lidmaatschap beeindigen. Het deactiveren van jouw profiel, doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Log in bij Relatieklik.nl.
 2. Ga naar Mijn instellingen.
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw profiel te deactiveren. Als je dit hebt gedaan, is jouw profiel de eerstvolgende keer dat je inlogt pas weer geactiveerd.

Wil je jouw lidmaatschap helemaal beeindigen, dan volg je de volgende stappen:

 1. Log in bij Relatieklik.nl.
 2. Ga naar Mijn instellingen.
 3. Klik op de onderste link op de pagina met jouw instellingen en je wordt direct uitgeschreven.

Als je slechts gedurende bepaalde tijd geen gebruik meer wil maken van de diensten van Relatieklik.nl, is het aan te raden om jouw profiel slechts te deactiveren. Ben je van plan helemaal geen gebruik meer te maken van Relatieklik.nl, dan kun je jouw profiel helemaal verwijderen door je lidmaatschap te beeindigen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

16 gedachten over “Relatieklik

 • Nooit meer

  Voor mij nooit meer relatieklik. Wat een achterbaks volk heb je hier zeg! Ze schelden en tieren maar raak! Hier heb ik helemaal niks aan.

 • Ik ben helemaal tevreden over mijn accout op relatieklik. Ontmoet veel leuke nieuwe mensen. Kost maar 5 euro per maand. Je krijgt er veel voor terug!!

 • Netelenbosch

  Deze datingiste doet wat je mag verwachten van een gratis datingiste. Je kunt alle functies gebruiken en dat blijft gratis. Het enige waarvoor je moet betalen is extra promotie van je profiel. Goede site. Niet de beste, maar wel gratis.

 • Decorateur

  2 jaar geleden vond ik het al niks maar nu nog steeds niet. Snap ook niet dat de datingsite blijft bestaan eerlijk gezegd…

 • Ondanks dat het inderdaad niet gratis is, vind ik relatieklik een goede datingsite. Het werk goed. Je moet er wel gewoon voor betalen want de gratis versie is te belerkt. Trouwens niet te vergelijken met lexa of pepper want die sites zijn een stuk beter qua gebruik. Doch is relatieklik niet onaardig, maar lang niet het beste

 • Jean-Paul

  WEER ZO’N SITE!!! Staat gewoon op de pagina dat alles 100%gratis is. Nee hoor. Je moet er gewoon voor betalen. Wat een leuze. Oplichters zijn het!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *