Gratis Datingsites

Relatieklik

Relatieklik

2.6

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

Wat de datingsite Relatieklik.nl zo bijzonder maakt, is het feit dat deze datingsite nauw samenwerkt met een psycholoog. Zo dien je bij aanmelding bij deze datingsite een persoonlijkheidstest, een relatietest en een vragenlijst over je dagelijkse gewoonten en behoeften in te vullen, waarna de relatie-psycholoog een advies geeft over mogelijke partners voor jou. Door middel van dit unieke matchingsysteem kom je direct in contact met partners waarvan een psycholoog denkt dat jullie een goede match zijn. Hierdoor is de slagingskans bij Relatieklik.nl erg groot.

Verder is de website van Relatieklik.nl erg overzichtelijk. De website is ingedeeld in overzichtelijke blokken en pagina’s, die ieder een eigen onderwerp hebben. En omdat de website geheel gekleurd is in het rood, heeft de website een romantische en warme uitstraling. Dit maakt de online dating omgeving van Relatieklik.nl erg prettig. In deze review lees je meer over de datingsite Relatieklik.nl.

Relatieklik Betrouwbaarheid

De datingsite Relatieklik.nl vindt het erg belangrijk dat de online dating omgeving van de datingsite niet alleen erg prettig en gebruiksvriendelijk is, maar ook dat gebruikers van de datingsite kunnen rekenen op honderd procent privacy. Dit doet men door de volgende garanties te geven aan alle leden van Relatieklik.nl:

 • Buitenstaanders van Relatieklik.nl hebben geen enkele toegang tot jouw gegevens.
 • Je persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld, verkocht of uitgewisseld aan derden zonder jouw goedkeuring.
 • Alleen met jouw goedkeuring kunnen partners jouw gegevens gebruiken om gerichte reclame e-mails te sturen. Wil je dit niet, dan kun je dit weigeren. Wil je dit wel, dan kun je deze instelling altijd weer uitzetten.
 • E-mail- en chatcontact met andere leden loopt altijd via het mail- en chatsysteem van Relatieklik.nl. Zo kun je geheel anoniem en veilig boodschappen versturen.
 • Persoonlijke gegevens in de database van Relatieklik.nl worden anoniem behandeld en alleen gebruikt voor het vinden van de perfecte partner.

Wel worden jouw gegevens, indien je een gratis profiel hebt bij Relatieklik.nl, aan een directe partner van Relatieklik gegeven voor het versturen van een tot twee reclame e-mails per maand. Meer over dit feit, lees je in de tekst onder het kopje Kosten.

Verder vindt Relatieklik.nl het erg belangrijk dat leden zich op hun gemak voelen bij de datingsite. Het weren van opdringerige leden, neppe profielen, spammers of mensen die op andere wijze misbruik maken van de website, staat dan ook hoog op de prioriteitenlijst van de datingsite. Daarom heeft de datingsite een zogeheten virtuele grensbewaking ingesteld, die deze profielen zo veel mogelijk weert of van de datingsite verwijdert. Komt er toch een profiel door de bewaking heen, dan kunnen andere leden dit lid blokkeren en melden bij de medewerkers van Relatieklik.nl. Relatieklik.nl kan vervolgens actie ondernemen om deze persoon aan te spreken op zijn of haar gedrag, of direct van de website verwijderen. Daarnaast slaat Relatieklik.nl altijd het IP-adres van leden op in de database van de datingsite, zodat dit IP-adres gebruikt kan worden bij het opsporen van leden die misbruik maken van de datingsite.

Niet iedereen die gebruik maakt van een datingsite, wil dat iedereen dit kan zien. Daarom kun je zelf instellen of jouw foto’s openbaar getoond worden, of slechts zichtbaar zijn voor een kleiner publiek. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe groot jouw publiek is en op welke manier je jezelf wil presenteren op Relatieklik.nl. Persoonlijke gegevens zoals het e-mailadres en telefoonnummers worden nooit op de profielen getoond.

Kortom: de datingsite Relatieklik.nl is een zeer betrouwbare datingsite, die er alles aan doet om de online dating omgeving van diens leden zo prettig en veilig mogelijk te maken. Verder is de datingsite niet alleen erg veilig en betrouwbaar, maar is men ook erg transparant over wat er precies met de gegevens van leden gedaan wordt en waarom. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je start met online daten bij Relatieklik.nl. Het enige nadeel met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat de datingsite geen keurmerken heeft ontvangen om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen. Dit wil overigens niet zeggen dat de datingsite niet te vertrouwen is, want er zijn maar erg weinig datingsites die wel een keurmerk hebben ontvangen. Het is dan ook niet raar dat Relatieklik.nl geen keurmerk heeft en dit zegt niets over de betrouwbaarheid van de datingsite.

Inschrijven en inloggen Relatieklik

Het inschrijven als lid van Relatieklik.nl is een gemakkelijk, duidelijk en snel proces. Dit doe je namelijk door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de homepage van Relatieklik.nl.
 2. Klik op de button Aanmelden.
 3. Vul het inschrijfformulier in zijn geheel in. In dit inschrijfformulier kun je direct zien welke gegevens zichtbaar zijn voor alle leden en welke gegevens alleen zichtbaar zijn voor de medewerkers van Relatieklik.nl.
 4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 5. Klik op Opslaan.

Als je alle stappen hebt doorgelopen, wordt er een persoonlijk profiel aangemaakt bij Relatieklik.nl. Nu kun je dit profiel verder invullen door een foto te plaatsen en meer over jezelf te vertellen, waarna jouw zoektocht naar de perfecte partner echt kan beginnen.

Kosten Relatieklik

De datingsite Relatieklik.nl biedt verschillende mogelijkheden voor leden om gebruik te maken van de diensten van de datingsite. Dit zijn de volgende mogelijkheden:

 • Gratis dating: kies je voor gratis dating bij Relatieklik.nl, dan kun je gebruik maken van alle opties van de website (onbeperkt zoeken, mailen, chatten, et cetera). Wel krijg je met een gratis lidmaatschap een tot twee keer in de maand aanbiedingsmail van een partner van Relatieklik.nl en krijg je ook verschillende advertenties op de website te zien tijdens het daten.
 • Premium lidmaatschap: het premium lidmaatschap van Relatieklik.nl kost 5 euro per maand. Neem je een premium lidmaatschap, dan ben je verlost van banners en advertenties, word je bovenaan in de zoeklijsten geplaatst en kun je gratis een oproep plaatsen. Daarnaast heb je voorrang bij het beantwoorden van vragen.
 • Het naar boven plaatsen van je profiel: voor 1,10 euro sta je bovenaan in de zoekresultaten van de datingsite. Hierdoor zien potentiele partners jouw profiel direct en heb je meer kans op succes. Het betalen voor deze service wordt gedaan door middel van SMS.

Relatieklik App

Op moment van review heeft Relatieklik.nl heeft geen mobiele dating app. Wel is de datingsite volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Je kunt op zowel de tablet als op je mobiel gebruik maken van alle functies van Relatieklik.nl. Wel heeft de pc nog steeds onze voorkeur, omdat alle opties via een groot scherm gemakkelijker bereikbaar zijn.

Nieuws en kortingen Relatieklik

Regelmatig heeft Relatieklik.nl nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Relatieklik

Als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Relatieklik.nl, kun je jouw profiel deactiveren of jouw lidmaatschap beeindigen. Het deactiveren van jouw profiel, doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Log in bij Relatieklik.nl.
 2. Ga naar Mijn instellingen.
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw profiel te deactiveren. Als je dit hebt gedaan, is jouw profiel de eerstvolgende keer dat je inlogt pas weer geactiveerd.

Wil je jouw lidmaatschap helemaal beeindigen, dan volg je de volgende stappen:

 1. Log in bij Relatieklik.nl.
 2. Ga naar Mijn instellingen.
 3. Klik op de onderste link op de pagina met jouw instellingen en je wordt direct uitgeschreven.

Als je slechts gedurende bepaalde tijd geen gebruik meer wil maken van de diensten van Relatieklik.nl, is het aan te raden om jouw profiel slechts te deactiveren. Ben je van plan helemaal geen gebruik meer te maken van Relatieklik.nl, dan kun je jouw profiel helemaal verwijderen door je lidmaatschap te beeindigen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

16 gedachten over “Relatieklik

 • Relatieklik is leuk en goedkoop. Wat mij betreft een goede site om te beginnen. Na een paar weken ben je hier wel uitgekeken.

 • Een van de meest goedkope sites

 • Ik vind relatieklik een goede en fijne site. Niets is verplicht en je kunt ook eerst lekker chatten voordat je gelijk afspreekt. Ik betaal alfijd via iDeal, dan weet je zeker dat ze niet zomaar geld kunnen afschrijven. Je weet zo precies wat je betaald. Tevreden over relatieklik

 • Goede site. Ben zeer tevreden en al maanden actief. Ik heb inmiddels een serieuze relatie en ga nu relatieklik opzeggen. Bedankt Relatie klik!

 • Ik ben al meer dan 2 jaar actief op deze datingsite (wel met tussenpozen). Je ziet dat de datingsite aardig aan het groeien is. Je hebt nu zeker waar voor je geld. Goede dating, veel profielen en veel functies voor een relatief lage prijs.

 • Oplichters

  Oplichters. Laat je er niet in luizen. Niet aanmelden

 • Kost even wat tijd maar resultaat krijg je wel. Goede relatie aan over gehouden. Super dus

 • Ze doen alsof het gratis dating is maar toch, wil je van alles gebruik maken moet je betalen.
  Daarbij kan het op tablet en mobiele telefoon aardig verbetert worden. Dit is niks.

 • Ik heb me hier aangemeld. Het fijne is, ik woon in de regio Nijmegen en er zijn hier veel leden in de buurt. Trouwens geen bekende tegengekomen. Dat wil ik ook graag zo houden. Ik heb het idee dat je dat op Lexa wel tegenkomt. Daarom zit ik op een wat onbekendere datingsite. Relatieklik doet het overigens ook gewoon heel goed.

 • De website trok me erg aan omdat er samengewerkt werd met een psycholoog. Ik had gehoopt hier een beter resultaat uit te halen. De website zelf werkt heel goed, ik vertrouw alleen het gratis gedeelte niet. Ik ben er niet zo mee op mijn gemak dat mijn gegevens doorgespeeld worden aan een ander. Wel leuke gesprekken gehad op de website helaas nooit in het echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *