Gratis Datingsites

Zeddnet

Zeddnet

2.8

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

5.0/5

De datingsite Zeddnet.com is in 2002 opgericht als ontmoetingsplaats voor alle mensen die zich op andere datingsites niet prettig voelen. Dit kan komen door een lichamelijke of verstandelijke beperking, verlegenheid, een kleine kennissenkring of een uiterlijk schoonheidsfoutje. Door een online platform voor mensen te ontwikkelen die zich op andere contact-websites niet thuis voelen, probeert Zeddnet.com een omgeving te creeren waar deze mensen elkaar kunnen steunen, ervaringen uit kunnen wisselen en contact met elkaar kunnen leggen.

Natuurlijk heeft eigenlijk iedereen wel een bepaald minpuntje. De datingsite Zeddnet.com is dan ook ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar een vriendschap, date of relatie, maar richt zich speciaal op mensen die problemen hebben met online dating door hun minpuntje. Hierbij kun je denken aan mensen die extreem verlegen zijn, een beperking hebben of door een uiterlijk schoonheidsfoutje onzeker zijn. Hierbij legt Zeddnet.com niet de nadruk op de minpuntjes van leden, maar probeert men open te zijn over onzekerheden en op deze manier een prettig online platform te creeren voor iedereen. In deze review lees je meer over de betrouwbaarheid van de datingsite, het inschrijven bij Zeddnet.com, de kosten van de datingsite, de app van Zeddnet.com en het uitschrijven bij de datingsite. Tot slot lees je enkele voor- en nadelen van online dating bij Zeddnet.com.

Zeddnet.com Betrouwbaarheid

De datingsite Zeddnet.com is speciaal opgericht voor mensen die zich niet thuis voelen op andere datingsites. Door deze mensen nu een betrouwbare en veilige online omgeving voor dating te biede, probeert Zeddnet.com de slechte ervaringen van andere datingsites uit te wissen.

Daarom vindt Zeddnet.com het erg belangrijk om een prettige, vertrouwde en betrouwbare omgeving te bieden voor zijn gebruikers. Om deze omgeving te kunnen bieden, dient Zeddnet.com voldoende bescherming te kunnen bieden aan diens leden, indien nodig. Dit doet men door de volgende mogelijkheden aan te bieden van gebruikers van Zeddnet.com:

 • Het tijdelijk verbergen van een profiel.
 • Het filteren van e-mails die ontvangen kunnen worden in de mailbox van Zeddnet.com. Deze mails kunnen bijvoorbeeld gefilterd worden op geslacht, leeftijd en opleidingsniveau.
 • De mogelijkheid om misbruik van de datingsite te melden aan de redactie van Zeddnet.com. Onder misbruik verstaat men het versturen van seksueel getinte berichten die niet gewenst zijn, het uiten van bedreigingen, het uiten van beledigingen, respectloos gedrag, het verzenden van reclame en het openbaar maken van gegevens van anderen. Het melden van misbruik kan door de redactie te tippen over een bepaald profiel of een uiting in het forum of de mailberichten van de datingsite.
 • Het blokkeren van een profiel.

Daarnaast kan de redactie van Zeddnet.com leden blokkeren, bijvoorbeeld als deze leden de algemene regels van de datingsite niet respecteren of andere leden op een onprettige manier benaderen. Misdraagt een lid zich in het forum van de datingsite, dan kan er zwijgplicht worden opgelegd door de redactie van Zeddnet.com. In dit geval kan het betreffende lid voor een bepaalde periode geen reacties of berichten meer plaatsen. Op deze manier kunnen ook fake leden geweerd worden, als deze gemeld worden aan de redactie van Zeddnet.com. In feite heeft Zeddnet.com dus een passief beleid met betrekking tot fake leden.

Verder worden alle gegevens van leden van Zeddnet.com in een beveiligde omgeving opgeslagen. Je hoeft je als lid van deze datingsite dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens openbaar worden gemaakt of aan derden worden vertrekt. En omdat jouw profiel alleen zichtbaar is voor andere leden van de datingsite, hoef je je ook geen zorgen te maken over jouw privacy.

Kortom: de datingsite Zeddnet.com doet er alles aan om de online dating ervaring van de leden van Zeddnet.com zo positief mogelijk te maken. Dit doet men door de leden te beschermen tegen misbruik, vervelende leden of vervelende opmerkingen. En omdat alle gegevens in een beveiligde omgeving worden opgeslagen en niet aan derden worden getoond of verstrekt, hoef je je geen zorgen te maken over jouw privacy als lid. Helaas heeft Zeddnet.com geen keurmerk, zoals het Keurmerk Veilig Daten. Echter, zelfs zonder dit keurmerk kan de datingsite zeker gezien worden als veilige datingsite, die het beste voor heeft met zijn leden.

Inschrijven en inloggen Zeddnet.com

Het inschrijfproces van Zeddnet.com is een vrij uitgebreid proces. Zo dien je vier stappen te doorlopen, namelijk:

 1. Het invullen van account- en logingegevens (username, e-mailadres, geboortedatum, geslacht).
 2. Het geven van aanvullende informatie over jouw inschrijving (waar ben je naar op zoek, van welke leeftijd, met welk doel) en het plaatsen van een persoonlijk oproepje. Seksueel getinte oproepjes worden verwijderd.
 3. Het invullen van persoonlijke gegevens (woonplaats, regio, burgerlijke staat, kinderen ja/nee, opleidingsniveau, geaardheid).
 4. Het invullen van aanvullende informatie (lengte, postuur, haarkleur, kleur ogen, persoonskenmerken, imperfecties, et cetera).

Pas als je alle stappen hebt doorlopen, wordt jouw oproepje geplaatst en kun je je inloggen bij Zeddnet.com.

Kosten Zeddnet

De datingsite Zeddnet.com is een van de weinige datingsites die zonder winstoogmerk opereert. Dit wil zeggen dat de datingsite geheel gratis is en je dus geen geld hoeft te betalen om lid te worden van Zeddnet.com of gebruik te maken van functionaliteiten van de datingsite.

Zeddnet App

De datingsite Zeddnet.com heeft op moment van review geen mobiele app beschikbaar voor online dating op de smartphone. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik op een mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Zeddnet

Regelmatig heeft Zeddnet nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Zeddnet

Als je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van Zeddnet.com, kun je ervoor kiezen jouw profiel tijdelijk te verbergen of je af te melden voor de datingsite. Het tijdelijk verbergen van je profiel kan door te klikken op Account. Vervolgens klik je op Jouw Account en vink je het vakje Oproep tonen/verbergen aan om jouw oproep te verbergen.

Wil je jouw account helemaal verwijderen, dan klik je tevens op Account en Jouw Account. Nu kies je voor de mogelijkheid Ja, verwijder mijn oproep en account door een vinkje te plaatsen in het vakje voor deze mogelijkheid. Als je dit hebt gedaan, wordt jouw account verwijderd. Deze actie is niet meer terug te draaien.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

40 gedachten over “Zeddnet

 • Was naar deze site gegaan omdat ik niet zo’n goede ervaring had met Lexa. Nu ik deze site heb meegemaakt heb ik juist nog minder vertrouwen in een datingsite gekregen!
  Uiteindelijk naar chatapp gegaan, hier betere ervaringen mee

 • Tijdt verspilling en niks waardt

 • zeer slechte site voldoet niet aan de eisen
  normen en waarde eraf met zeddnet helemaal

 • ik ben blij dtat de site niet meer werkt hun
  eigen schuld raad niemand er heen te gaan zit ook iedere keer vol met scanner ga er niet heen niet meer vertouwt

 • Zeker tijdt verspilling

 • En terecht dat zeddnet eraf ligt steeds zelfde clubje
  Aanwezig applaus voor zeddnet eindelijk

 • zeddnet ligt er toch en terecht totaal respectloos

 • @ Jentje/Jentie/Molly en andere cavia-namen…

  Een antisociale persoonlijkheid zoals jij zal het overal ter wereld moeilijk hebben.

  Het spijt mij ook dat De Schepper per ongeluk het verkeerde rolletje plakband gebruikte om jou “samen te stellen” en aan de wereld te presenteren…

  Ik hoop dat jij nog vele jaren de tijd zult hebben om tot “enig inzicht” te komen.
  Op Zeddnet zal dit “streven” door onze community voorkomen worden.
  Wij zijn jou na 10 jaar negativiteit meer dan beu.

  Doei.

  Naschrift: Ik vraag mij af WIE jou toestaat om jou “je gangetje” op het Internet te laten gaan…

 • en je bent er niet eens welkom

 • En als je je geld binnen hebben kun je weer wieberen
  Deugt van geen kanten met al diebscannersb ik raadt het ten zeerste af om er naar toe te gaan laten ze die site uit de lucht halen geld afpersers heb wel in de gaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *