Maatje meer datingsites

Maatjemeer-Match

Maatjemeer Match

2.7

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

3.0/5

Maatjemeer-match is een datingsite die zich richt op mensen die zelf een maatje meer zijn of vallen op volslanke mensen. De site bestaat sinds 2004 en heeft gemiddeld 60 nieuwe deelnemers per dag. De site heeft de kleuren van de liefde en is op die manier aantrekkelijk gemaakt, mede door het grote hart in het plaatje op de beginpagina.

Maatjemeer match Betrouwbaarheid

Hoewel maatjemeer-match onderdeel is van safe dating networks, staat er verder geen keurmerk op de site die je kan garanderen dat de site bijvoorbeeld geen nepprofielen heeft. Nu is dit natuurlijk nooit helemaal 100% te voorkomen, maar door alles regelmatig door te nemen kan dit een site toch aanzienlijk betrouwbaarder maken. De betalingen gaan via een beveiligde connectie. Maar al je andere gegevens zitten hier niet achter, wat alles toch een klein beetje minder veilig over doet komen.

Wel dien je een beveiligingscode na het aanmaken van een profiel in te voeren, maar dit is meer een test om te zien of ze niet met een bot of iets dergelijks te maken hebben.

Inschrijven en inloggen Maatjemeer match

Om je in te kunnen schrijven dien je eerst een inlognaam in te vullen en vervolgens je e-mailadres. Hierna kom je op een pagina met basisgegevens. Hier staat de door jou opgegeven inlognaam al, je dient alleen nog een wachtwoord van minimaal 6 karakters in te vullen. Daarna nog even je geboortedatum, land, provincie en woonplaats.

Heb je dit gedaan, dan opent zich de optie om je postcode en huisnummer in te voeren. Dit is niet verplicht, dus deze functies zou je over kunnen slaan. Vul je ze wel in, dan worden deze gegevens gebruikt om afstanden met andere deelnemers te kunnen berekenen. Je postcode en huisnummer zullen niet voor derden zichtbaar zijn.

Je klikt op Verder en komt op een pagina waar je je seksuele geaardheid en gewenst contact in kunt vullen. Hierbij kun je kiezen uit een vaste relatie, vriendschap, een mail/chatcontact, een vrije relatie of een date. Ook is het mogelijk ze allemaal aan te vinken.

Verder kun je hier je genoten opleiding(en) invoeren en je lengte plus gewicht. Op de pagina die dan volgt kun je een profielfoto plaatsen. Dit kan vanaf je computer, maar ook kun je je profielfoto van facebook gebruiken en anders is het mogelijk via de webcam een foto te maken en te plaatsen.

Vervolgens kun je een korte omschrijving van jezelf ingeven en ook wat je in de ander zoekt en wat je interesses zijn.

Als laatste dien je een code in te voeren. Deze komt in beeld en hoef je alleen maar na te typen. Daarna hoef je via de mail alleen nog je profiel te activeren en kun je aan de slag.

Kosten Maatjemeer match

Om echt alles op deze site te kunnen (blijven) doen, moet je toch echt VIP member worden.

Hiermee koop je credits waarmee je mensen berichten kunt sturen, extra foto’s kunt bekijken, uitgebreid kunt zoeken en ja, zelfs voorrang krijgt bij de klantenservice. De site heeft een drietal VIP abonnementen waar je gebruik van kunt maken:

14 dagen onbeperkt toegang voor 15,99
40 dagen onbeperkt toegang voor 27.99
90 dagen onbeperkt toegang voor 59.99

Maatjemeer match App

Op het moment van deze review heeft deze datingsite geen mobiele dating app. Wel is er een mobiele versie van de website beschikbaar, zodat je deze gewoon bezoeken kunt op uw smartphone of tablet.

Nieuws en kortingen Maatjemeer match

Regelmatig heeft maatjemeer-match kortingen en acties. Blijf op de hoogte van de actuele kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Maatjemeer match

Als je jezelf om wat voor reden dan ook uit wilt laten schrijven, dan is dat behoorlijk eenvoudig voor elkaar te krijgen. Ten eerste moet je ingelogd zijn. Vervolgens ga je aan de linkerkant van de site naar Instellingen. Hierna kies je bovenaan de pagina de optie Mijn account en klik je op de rode letters Klik hier om uit te schrijven. Vervolgens kun je een reden aangeven waarom je jezelf uit wilt schrijven en vink je aan dat je definitief wilt worden uitgeschreven. Wat de site met je gegevens doet, is niet bekend.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

15 gedachten over “Maatjemeer-Match

 • Leuke website, maar erg duur abonnement wel.
  Toch valt mijn keuze wel op deze datingsite omdat je je hier op je gemak voelt en bij andere datingsites niet..Dan liever iets teveel betalen

 • Goede website en leuke dames op te vinden. Je moet er wel op letten dat als je iemand hebt gevonden je je vip account stop zet want anders wordt deze verlengd. Als je hier rekening mee houdt dan vind ik de site een echte aanrader

 • wybo jellema

  deze site is goed voor hulp tegaan krijgen
  om een geschikte praat
  of relatie maatje tegaan vinden .
  ik wil de vrouw eerst goed leren kennen
  niet tevlug aan raken of vrijen !
  wybo jellema uit tubbergen

 • Bar slecht…alleen inschrijven is gratis…en 1chat bericht…daarna moet je vip worden!..en moet je hele dure abonnementen nemen…wat je geen garantie geeft of je wel serieuze mensen treft….ik zou zeggen…Gooi je geld ergens anders over de boeg!

 • Let op ! Je zit voor je het weet vast aan een doorlopend abonnement dat ze gaan incasseren na 1 keer een betaling via iDeal gedaan te hebben. Iets met kleine lettertjes en vinkjes die je ergens verstopt moet uitvinken ! Kortom …
  Kortom .. je word gewoon genaaid .. en niet door een leuke date , maar door de mensen achter deze site ! De mensen overigens die een profiel hebben daar wil je nog niet eens mee daten Gehalte rondlopende poffertjes is erg hoog !
  Kortom misleiding ! En absoluut de moeite niet waard !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *