Man zoekt vrouw

Alleenstaande Papas

Alleenstaande Papas

3.2

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

Alleenstaande-papas.nl is een online ontmoetingsplek voor alleenstaande vaders en moeders. Hoewel de url van de website je misschien de indruk geeft dat deze datingsite alleen geschikt is voor alleenstaande papa’s, is dit natuurlijk niet waar. Zo kun je hier ook als vrouw terecht om in contact te komen met de leukste alleenstaande vaders. Of je nu op zoek bent naar een hechte vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie: je kunt bij alleenstaande-papas.nl terecht.

De website van alleenstaande-papas.nl ziet er overzichtelijk uit. Zo bevat de website alle kenmerken die een professionele datingsite heeft, maar zijn deze op een professionele en overzichtelijke wijze geclusterd. Op deze manier blijft de website overzichtelijk en vind je snel wat je nodig hebt. Op deze pagina lees je meer over de datingsite alleenstaande-papas.nl.

Alleenstaande Papas Betrouwbaarheid

Alleenstaande-papas.nl is samen met de datingsite alleenstaande-mamas.nl een onderdeel van het bedrijf Safe Dating Networks. Dit bedrijf heeft wel honderd datingsites in het beheer, die stuk voor stuk professioneel en betrouwbaar zijn. Hoewel alleenstaande-papas.nl geen keurmerk heeft, is deze datingsite toch zeker professioneel en betrouwbaar te noemen vanwege het feit dat de datingsite deel uitmaakt van een groot netwerk van datingsites.

Daar komt nog bij dat alle gegevens die je bij alleenstaande-papas.nl achterlaat, op een veilige en discrete manier worden opgeslagen. Safe Dating Networks, het moederbedrijf van alleenstaande-papas.nl, is namelijk aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder het nummer m1431725. Je weet dus zeker dat jouw persoonlijke gegevens niet aan derden worden verstrekt of op een andere manier misbruikt worden. En omdat alle betalingen aan alleenstaande-papas.nl via een beveiligd SSL-protocol verlopen, hoef je je ook geen zorgen te maken over jouw betaalgegevens. Ook deze belangrijke, persoonlijke gegevens worden namelijk geheel veilig en honderd procent discreet opgeslagen door alleenstaande-papas.nl.

Net als andere datingsites, heeft de datingsite alleenstaande-papas.nl helaas ook te maken met fake leden. Deze neppe leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie, maar willen slechts geld verdienen. Natuurlijk wil Safe Dating Networks dat er zo min mogelijk fake leden op de datingsite actief zijn. Daarom wordt alles wat je bij alleenstaande-papas.nl doorgeeft, gecontroleerd. Zet je bijvoorbeeld een nieuwe foto op je profiel, voeg je tekst aan je profiel toe of verander je jouw gegevens, dan duurt dit even voor het daadwerkelijk online staat. Dit komt omdat alles gecontroleerd en goedgekeurd dient te worden door alleenstaande-papas.nl om fake leden te weren. Hoewel fake leden nooit voor honderd procent geweerd kunnen worden, is dit wel zeker een stap in de goede richting voor minder fake leden.

Staan jouw profielgegevens en foto’s eenmaal op je profiel, dan zijn deze alleen zichtbaar voor deelnemers van alleenstaande-papas.nl. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw profiel geheel zichtbaar is in zoekmachines of voor niet-leden, want alleenstaande-papas.nl gaat discreet met jouw gegevens om. Op deze manier blijft online dating leuk en hoef je je geen zorgen te maken over het openbaar maken van jouw gegevens.

Kortom: over het algemeen is de betrouwbaarheid van alleenstaande-papas.nl zeer goed. De website is onderdeel van een groot netwerk van datingsites, de website heeft een veilige verbinding en men probeert fake leden zo veel mogelijk te weren. Tot slot heeft men de privacy van leden hoog in het vaandel staan, wat ook zeker een positief effect heeft op de betrouwbaarheid van de datingsite.

Inschrijven en inloggen Alleenstaande-Papas.nl

Het inschrijven op de datingsite alleenstaande-papas.nl is erg eenvoudig. Dit kan namelijk op twee manieren. Zo kun je je aanmelden bij alleenstaande-papas.nl door middel van jouw Facebookaccount en door middel van een reguliere aanmelding. Gebruik je jouw Facebookaccount, dan hoef je geen gegevens meer in te vullen en wordt alles automatisch verwerkt. Heb je geen Facebookaccount of gebruik je dit acount liever niet, dan vul je alle gegevens handmatig in. Als je dit gedaan hebt, krijg je een mail met jouw inloggegevens. Met deze gegevens kun je vervolgens inloggen op alleenstaande-papas.nl om jouw profiel samen te stellen.

Kosten Alleenstaande-Papas.nl

Een abonnement bij alleenstaande-papas.nl wordt ook wel een VIP-toegang genoemd. Om een VIP-toegang te kunnen krijgen, dien je voor enkele dagen een abonnement af te nemen. Hoe lang dit abonnement geldig moet zijn, kun je zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor een VIP-toegang van veertien dagen voor 15,99, een VIP-toegang van 30 dagen voor 27,99 of een VIP-toegang van 90 dagen voor 59,99. Je betaalt jouw VIP-toegang met credits, die je gemakkelijk online kan kopen. Hoe meer credits je hebt, des te langer je kunt genieten van een VIP-toegang.

Alleenstaande Papas App

Sinds enkele maanden heeft alleenstaande-papas.nl ook een app. Deze app kun je downloaden in de App Store van Apple of in de Google Play Store van Android door te zoeken op Safe Dating Networks. Als je de app eenmaal op je smartphone hebt staan, kun je de app gebruiken om te chatten, nieuwe contacten te zoeken, berichten te sturen naar andere profielen en foto’s te bekijken. Op deze manier kun je in contact komen met nog meer deelnemers van alleenstaande-papas.nl door simpelweg je telefoon te gebruiken.

En heb je geen smartphone van Apple of Android? Dan kun je alsnog online daten op je telefoon door naar de website alleenstaande-papas.nl te gaan. Als je dit doet op je telefoon, kom je namelijk op de mobiele website van de datingsite terecht. Deze is zo ontwikkeld dat deze extra overzichtelijk is en erg gemakkelijk gebruikt kan worden voor online dating op de telefoon.

Nieuws en kortingen Alleenstaande Papas

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Alleenstaande Papas

Als je jouw ideale partner al hebt gevonden via alleenstaande-papas.nl of je om een andere reden wil uitschrijven van deze datingsite, is dit zo gebeurd. Het uitschrijven bij alleenstaande-papas.nl gaat namelijk volgens de volgende 5 stappen:

 1. Log in op alleenstaande-papas.nl.
 2. Ga naar Instellingen (linkerzijde van de homepage).
 3. Klik op Mijn account.
 4. Klik op Uitschrijven.
 5. Bevestig je keuze en je account wordt verwijderd.

Wel dien je er rekening mee te houden dat eventuele tegoeden, credits of een VIP-toegang worden beeindigd als je je uitschrijft bij alleenstaande-papas.nl. Eventuele credits die je over hebt, kun je niet meer terugkrijgen. Heb je dus nog veel credits op jouw account staan, dan is het aan te raden jouw account nog niet te verwijderen. In dit geval kun je beter de credits nog even opmaken, zodat je niet zomaar geld weggooit.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

9 gedachten over “Alleenstaande Papas

 • ja leuke site, veel keus, alleen een nadeel, de meeste verzoeken komen van boven nederland, dus heel weinig uit brabant. maar verder, ja je kunt aanschrijven wie je wilt, en dan maar op een antwoord wachten. Het fijne is je kan eindeloos mailen, zonder dat je moet aanvullen met credits, want dat zijn laaielichters/oplichters en zakkenvullers. ben tevreden en nu maar hopen op een iemand waar ik mee mag kroelen.

 • Ik vind het echt waardeloos dat je een berichtje kan sturen of soms helemaal niet.
  Je wordt zo geforceerd om vip te worden. Ben er eigenlijk al klaar mee als dit zo moet !

 • Ik keek naar online datingsites en toen kwam ik alleenstaande papa’s tegen. Ik heb 2 kleine kinderen en m’n relatie is op de klippen gelopen. Dit is de uitkomst waar ik mijn nieuwe vrouw kan ontmoeten. Bedankt datingsites!

 • Ik vind dat de kosten voor deze datingsite een stuk lager zijn dan bijvoorbeeld Lexa. Op deze dating site krijg je ook nog mensen die wel kinderen accepteren!!

 • Goede site. Werkt uitstekend en de app is ook erg handig. Ik heb er een half jaar op gezeten en nu heb ik iets wat best serieus wordt met een man. Ik heb zelf ook kinderen dus dat is geen enkele bezwaar. Juist leuk en dat vinden mijn kinderen ook.

 • Ik vind het maar een rompslomp met altijd die kinderen erbij. Ik heb zelf al oudere kinderen, maar die zeuren ’s avonds niet aan m’n kop. De website werkt overigens wel goed, goede contacten, maar vooral mensen met jonge kinderen.

 • Ja. Uitstekende datingsite. Ik heb al 2 maanden contact en ik denk dat hier meer uit komt. Ik had niet lang nodig om leuk contact te krijgen. Het is ook zo dat er veel mensen op staan die accepteren dat je kinderen hebt. Leeftijd is ook hetzelfde.

 • Inderdaad. Ik ben mijn vrouw verloren en ik heb gewacht tot de kinderen groot genoeg zijn. Nu ben ik wel op zoek naar een relatie. De kinderen kunnen het nu wel aan.
  Ik heb dating sites nog nooit gebruikt. Heeft iemand meer ervaring?

 • Als alleenstaande vader kan het soms moeilijk zijn om tijd te vinden om verder te gaan. Daarnaast wil ik het ook zo rustig mogelijk doen, omdat het ook voor mijn kinderen goed moet gaan. Daarom ben ik rustig via internet begonnen op deze website en heb hier een leuke vrouw gevonden welke in hetzelfde schuitje als ik zat. ik ben hier lekker rustig mee begonnen en heb hier nog steeds een hele leuke tijd mee. kan voor iedereen die het moeilijk vindt om weer te beginnen met zoeken naar een man of vrouw na deze moeilijke periode het aanraden om deze website te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *