Man zoekt vrouw

Alleenstaande-vaders.nl

Alleenstaande-vaders.nl

3.5

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

Alleenstaande-vaders is een website die zich richt op alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een leuke date om hun leven mee te delen. De site is hierin behoorlijk vooruitstrevend, aangezien er niet echt veel dating sites zijn die zich daar volledig op richten. De website is sinds 2011 actief. Een duidelijke site met een strak kleurenpalet en heel erg overzichtelijk.

Alleenstaande-vaders.nl Betrouwbaarheid

Alleenstaande-vaders zit veilig achter een SSL verbinding (de https die je in de url balk ziet staan) wat al meteen een bijzonder aangenaam en vertrouwd, maar vooral ook veilig gevoel aan de bezoekers geeft. Daarnaast zijn ze in het bezit van twee keurmerken. Eentje die gegarandeerd dat ieder profiel handmatig wordt gecontroleerd en de andere is het comodo hackerproof keurmerk, waardoor je zeker weet dat je in een discrete en veilig omgeving naar je online dates op zoek kunt gaan. Ook worden er heel veel goede tips voor veilig online daten gegeven en verwijdert men verachte profielen, checkt de klantenservice alle profielfoto’s en teksten en kun je zelf verdachte profielen melden door de Rapporteren knop die bij profielen worden weergegeven te drukken. Een extra optie waarmee je zelf wat meer controle over je veiligheid op deze datingsite hebt.

Inschrijven en inloggen Alleenstaande-vaders.nl

Inschrijven bij alleenstaande-vaders.nl gaat behoorlijk eenvoudig en is dan ook zo voor elkaar. Op de beginpagina zie je aan de rechterkant een groot vlak waar je je gegevens zoals een e-mailadres en een nickname in kunt vullen.

Heb je dit eenmaal gedaan, dan ga je eenvoudig door naar het vakje eronder. Hier kun je een wachtwoord intypen. Zorg ervoor dat dit een goede is zodat je account nog veiliger wordt dan hij op deze site sowieso al is. Dan is het nog even een geboortedatum naar eerlijkheid invullenen aangeven wat je bent en waar je naar op zoek bent.

Ben je als man naar een vrouw of man op zoek? Of als vrouw naar een man of vrouw? Vervolgens hoef je alleen maar op de blauwe knop van Nu gratis inschrijven te klikken en je gaat niet alleen akkoord met het privacy beleid en de voorwaarden, ook krijg je dan een mailtje toegestuurd met daarin een activatielinkje.

Hierna kun je een ontzettend uitgebreid profiel invullen, zodat je ongelooflijk goed gevonden kunt worden.

Kosten Alleenstaande-vaders.nl

Als nieuw en gratis lid kun je helaas niet zo bijzonder veel voor elkaar krijgen. Feitelijk kun je alleen maar zoeken en kunnen de leden contact met je opnemen. Leuk om te zien wat voor leuke vrouwen er voor jou als alleenstaande vader te vinden zijn, maar chatten of andere berichten sturen of lezen is helaas niet mogelijk.

Dus dien je full member te worden. Hier zijn de volgende kosten aan verbonden:

 • 1 maand – 24,95
 • 3 maanden – 38,85
 • 6 maanden – 59,70
 • 12 maanden – 83,40

Je kunt betalen via IDEAL, Paypal en creditcard. Heb je dit eenmaal gedaan, kun je van alle opties op de website gebruik maken. Het zijn goede prijzen, aangezien er genoeg sites zijn die meer vragen.

Alleenstaande-vaders.nl App

Er is geen app voor deze datingsite verkrijgbaar. Wel is de datingsite volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Je kunt dus gemakkelijk in je browser van je mobiele telefoon of tablet gebruik maken van Alleenstaande-vaders.nl.

Nieuws en kortingen Alleenstaande-vaders.nl

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Alleenstaande-vaders.nl

Om je uit te kunnen schrijven dien je allereest ingelogd te zijn. Heb je dit eenmaal gedaan dan ga je naar Instellingen. Dit kun je in de oranje balk bovenaan vinden, naast de Home knop. Dan staat er links een menu, met helemaal onderaan Verwijderen.

Als je hierop hebt geklikt kom je automatisch op de pagina waar je je account kunt laten verwijderen. Daarop kun je aanvinken waarom je niet meer ingeschreven wilt zijn. Je krijgt teveel mails, je hebt inmiddels een relatie, je kunt of wilt niet betalen (wat nodig is om uberhaupt een date te kunnen maken), je snapt niet hoe het werkt of er is een andere reden. Bij de laatste optie kun je een eigen tekst invoeren. Hierna vink je onderaan Verwijder mijn profiel en alle bijbehorende data en je hebt jezelf uitgeschreven.

Het is ook mogelijk om je account tijdelijk te deactiveren. Deze optie vind je net boven de verwijderen link. Dan wordt je profiel tijdelijk op non actief gesteld en kun je deze ook weer activeren wanneer je weer van gebruik wilt maken van alleenstaande-vaders.nl. Je hoeft alleen je wachtwoord in te vullen en vervolgens op de groene knop Deactiveren te drukken.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

8 gedachten over “Alleenstaande-vaders.nl

 • ben net ingeschreven, en kijk een maand af. Het voornaamste is voor mij een mailcontact met eenzame vrouwen. dus ik kan nog geen waardering afgeven

 • Meest waardeloze site ooit. Zoekopdracht binnen 50 km werkt niet. Er komen geen echte reacties terug alleen standaard antwoorden. Normale duidelijke foto wordt geweigerd omdat ????? Selecteer op nieuwe profielen zit geen 1 full member bij dus voor je 25 euro p.m. heb je eigenlijk niks!!! Voordat ik full member was ontzettend veel flirt en duimpjes en nu geen enkele terug. Oplichterij van de bovenste plank.

 • Natascha

  Bijzondere reacties hierboven! Mijn ervaring met deze site is dat het onecht overkomt. De enige ‘berichten’ die ik ontvang, zijn geen berichten, maar ‘… flirt met je’. Als ik berichten stuur, dan krijg ik geen antwoord, of weer een ‘… flirt met je’. Twee keer heb ik betaald voor 1 maand. E?n enkele, intelligente mooie man op de website die WO opgeleid is, benadert mij zogenaamd constant, ook als ik geen lid ben, maar als ik betaal en schrijf/reageer op zijn flirt, dan antwoord hij niet. Kortom, een waardeloze website die nep-profielen aanmaakt om mensen te doen betalen!!

 • Als alleenstaande vader is dit natuurlijk een perfecte match haha, maar even alle gekheid op een stokje. Dit is wel een site waar ik leuke dates kan vinden. Het hoge woord is er natuurlijk al meteen uit (dat je kinderen hebt), en de rest is gewoon daten alsof je vrijgezel bent. Dat is verhelderend en voor vaders en moeders een veel leukere en betere manier om te daten als je het mij vraagt.

 • Pratertje22

  Leuke site als je op zoek bent naar een man of vrouw met een rugzak. Niet zo leuk als je gewoon op zoek bent naar een frisse nieuwe relatie met nieuwe avonturen.

 • Ik heb hier mijn nieuwe vriendin gevonden en we hebben nu samen weer een gezellig (groot) gezin.

 • Goede datingsite. Doet wat je van een datingsite mag verwachten en geen onverwachte kosten. Altijd fijn. Mij zie je er voorlopig niet want ik heb een goed contact opgedaan!

 • Isabelle Klet

  Goede datingsite. Leuke contacten krijg ik er altijd. Alleen jammer dat het zo duur is. Sommige sites zijn voor de dames gratis. Zouden ze hier ook moeten doen hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *