Relatiebemiddeling

DatingOost

DatingOost

2.8

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

4.0/5

De datingsite DatingOost is er voor singles van 50 tot en met 80 jaar, uit het oosten van Nederland die op zoek zijn naar een serieuze relatie. DatingOost.nl biedt naast het traditionele internet dating ook relatiebemiddeling aan. Bovendien organiseert het sinds 2004 al singlesparty’s. De party’s zijn toegankelijk voor iedereen want een lidmaatschap van datingoost.nl is niet nodig. DatingOost richt zich alleen op man-vrouw relaties.

Betrouwbaarheid DatingOost

DatingOost heeft een policy waarbij niet-leden geen inzicht krijgen in profielen van leden op dating oost. Alleen wanneer leden toestemming geven dat hun profiel bekeken mag worden, zal het profiel volledig zichtbaar worden. Op die manier wordt privacy van leden gewaarborgd. Daarnaast heeft de datingsite twee betrouwbaarheidskeurmerken van singles keurmerk en branchevereniging singles keurmerk. Ook staat Datingoost het gebruik van Nicknames niet toe. Enkel gebruikelijke namen, maar mogen wel afwijken van je daadwerkelijke naam. Persoonlijke gegevens die je verstrekt zoals naam, adres, mobiel- of prive telefoonnummer en e-mailadres, zijn onzichtbaar voor andere mensen. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld.

Inschrijven op DatingOost

Single events:
Voor single party’s is aanmelden niet nodig. Kijk in de agenda voor een datum en locatie. Iedereen is welkom mits single en 45+.

Online dating:
Om daadwerkelijk via internet op zoek te gaan naar een relatie is het nodig om een profiel aan te maken. Aanmelden is gratis en kan via de website. Klik op nu inschijven in daarna worden een tiental persoonlijke gegevens gevraagd die nodig zijn om jouw profiel te kunnen koppelen aan andere profielen. Na het invullen van de lijst ontvang je een bevestigings e-mail. Als je op de activatielink hebt geklikt kun je direct starten met het zoeken naar je partner. Je bent nu nog geen Full Member. Wanneer je geen Full Member bent kun je wel alle profielen van de singles lezen, maar je kunt ze geen bericht sturen en ook geen ontvangen berichten lezen. Bij een Full Member lidmaatschap kan dit wel. Hier zijn kosten aan verbonden.

Relatiebemiddeling (persoonlijke dating):
Wanneer je niet via de computer op zoek wilt gaan naar een nieuwe partner kun je bij datingoost kiezen voor relatiebemiddeling. Professionele relatie consulenten zoeken voor jou een partner die bij je past. Al meer dan elf jaar bemiddelt eigenaresse Getty Schepers tussen singles die graag weer een betrouwbare, serieuze relatie willen. Ze hebben een ruim arsenaal aan succesverhalen. Tijdens een intakegesprek leert de persoonlijke relatie bemiddelaar jou kennen. Wie ben jij, hoe zag je leven eruit, wat hoop je voor de toekomst te vinden, hoe is je contact met familie en kinderen, werk je (nog), hobby’s et cetera. Na dit kennismakingsgesprek ontvang je per post een brief met daarin suggesties met daarin personen die goed bij je passen voor een serieuze relatie. Je ontmoet mensen uit je eigen streek.

Kosten Dating Oost

Single party’s: 12,50 euro per persoon. Dit is inclusief koffie en hapjes. Betaling gebeurt op de dag zelf.
Internetdating: 49,95 per jaar. Betaling verloopt via automatische incasso of iDeal.
Relatiebemiddeling: Neem persoonlijk contact op voor advies en een prijs op maat.

Mobiele DatingOost app

Op het moment van deze review beschikt Dating Oost niet over een mobiele dating app. Dit is ook niet relevant gezien de diensten die het aanbiedt. De datingsite is gewoon te gebruiken op tablet en smartphone.

Acties en kortingen Dating Oost

Blijf op de hoogte van de laatste datingacties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op DatingOost

Wanneer je bent voorzien of wanneer jij je account wilt verwijderen dan moet je daarvoor ingelogd zijn. Ga vervolgens naar instellingen en klik op account verwijderen. Tevens bestaat er een mogelijkheid om je profiel voor onbepaalde tijd onzichtbaar maken.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *