Relatiebemiddeling

Mens-en-relatie.nl

Mens-en-relatie.nl

1.7

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

1.0/5

Prijs

1.0/5

Mens & Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Van de leden die zich inschrijven voor relatiebemiddeling vindt ruim 75% binnen 1 jaar een duurzame partner. De resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie. Mens en Relatie is er voor mensen zoals u en ik. Het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. Na aanmelding bij Mens en Relatie start je met een gesprek bij je regionale en persoonlijke consulente. Met behulp van deze kennis gaat de consulent op zoek naar jouw persoonlijke match. Na selectie ga je op afspraak met een geschikte kandidaat. Lees meer over hoe relatiebemiddeling werkt. Daarnaast biedt mens-en-relatie.nl ook relatietherapie aan.

Betrouwbaarheid Mens & relatie.nl

Iedereen die bij Mens & Relatie werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht. Wederzijds vertrouwen staat hoog in het vaandel bij de relatiebemiddelaar. Bovendien is de dating site met een groot aantal keurmerken geaccrediteerd. Mens & Relatie is erkend door de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR) heeft het Singleskeurmerk van de AVR en is aangesloten bij Geschillencommissie van de AVR.

Inschrijven op Mens-en-relatie.nl

Door contact op te nemen of door online in te schrijven op de datingsite kun jij je aanmelden voor relatiebemiddeling. Bent je ingeschreven, dan krijgt u automatisch een gratis lidmaatschap voor de activiteitenclub Single & Actief. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan reizen, stedentrips, feestavonden, sportieve arrangementen, cursussen en workshops. Dit zijn extra en gratis mogelijkheden om iemand te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Kosten Mens & relatie.nl

Bij inschrijving op Mens & Relatie.nl, is de relatietalenten-test (normaal 149 euro) gratis. Daarvoor moet je wel even vragen naar de voorwaarden.

Mobiele Mens-en-relatie.nl app

Op het moment van deze review beschikt Mens-en-relatie.nl niet over een mobiele app. Echter is dit ook niet van toepassing gezien de relatie bemiddelingsdiensten die Mens-en-relatie aanbiedt.

Acties en kortingen Mens-en-relatie.nl

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Mens & relatie.nl

Wanneer je bent voorzien, kun jij je uitschrijven. Neem daarvoor contact op met de dienstdoende persoonlijke consulent.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

6 gedachten over “Mens-en-relatie.nl

 • Te commercieel, geen resultaat. Graag geld retour = 1695 euro retour.
  Veel beloven weinig nakomen. 1 jaar is te kort voor bemiddeling van / voor een oude man van 83 jaar. ??n keer op bezoek als consulente mevr. Visser te Joure voor de rest geen initiatief. Slechte communicatie onderling.

  Afz. J.K. Atema (dochter).

 • Ik ben nu al meer dan 22 jaar samen met mijn vrouw waarvan 20 jaar getrouwd.
  en ik heb er nog steeds geen spijt van.
  Zijn toen goed geholpen en beleid, en een beetje liefde mag wel wat kosten.
  Top mensen bij mens en relatie

 • Lieke van Noortwijk

  Na een jaar ingeschreven te zijn, zijn mij 2 voorstellen gedaan. Nr 1 was een man die urenlang uitsluitend over zichzelf praatte.
  Nr 2 vond de afstand te groot.
  Heel veel geld voor helemaal niets. Begeleiding nul. ” We zijn hard aan het werk achter de schermen”. Ja, ja. Maar men zal niet snel protesteren, omdat het onderwerp toch wat gevoelig ligt.
  Niet eerlijk. Wat ben ik dom geweest

 • Persoonlijke behandeling en top begeleiding. Nog steeds erg gelukkig met mijn vriendin!

 • Super!!!!

 • Mens & Relatie veranderde ons hele leven. Danny en ik waren op een moment in ons leven dat we echt toe waren aan een serieuze relatie. We hebben elkaar gevonden via Mens & Relatie dankzij de goede begeleiding. Bedankt mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *