Relatiebemiddeling

Partnerselect.net

Partnerselect.net

2

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

1.0/5

Relatiebemiddelaar partnerselect is er voor mannen en vrouwen. Van de jongere single tot de actieve 50 plusser en ook de alleenstaande senior schrijven zich in. Reeds duizenden mensen vonden elkaar via de relatiebemiddeling van relatiebureau Partner Select. Naast relatiebemiddeling organiseert PartnerSelect ook elke maand singles activiteiten. Tijdens singles activiteiten is het mogelijk om mensen op een ongedwongen wijze te ontmoeten. Activiteiten varieren van wandelingen tot stedentrips en van kookworkshops tot sportieve activiteiten. Relatiebemiddeling via PartnerSelect is discreet, persoonlijk en doelgericht. Lees meer over: wat is relatiebemiddeling?

Betrouwbaarheid Partnerselect.net

Relatiebemiddelaar Partnerselect.net is geaccrediteerd met het Singles Keurmerk. Dit geldt als het ware als garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het relatiebureau geeft bovendien een contactgarantie, zo heb je gegarandeerd contact met bijpassende singles. Het privacy beleid zorgt ervoor dat een ieder zijn of haar privacy is gewaarborgd, persoonlijke gegevens zijn namelijk niet beschikbaar voor derden. Als u iemand ontmoet hebt, kunt u uw inschrijving tot wel 1 jaar lang onderbreken en dat scheelt in kosten. Wanneer u een kennismakingsgesprek hebt gehad kan Partner select ook een slagingspercentage of kans op slagen bepalen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke eigenschappen en wensen.

Inschrijven voor relatiebemiddeling

Via partnerselect.net of telefonisch kunt u zich inschrijven voor relatiebemiddeling door partner select. Zowel inschrijving als het eerste kennismakingsgesprek zijn geheel gratis. U zit dus nergens aan vast. Tijdens het kennismakingsgesprek komt er (mits het positief is) een overeenkomst tot stand.

Kosten van Partnerselect.net

In het persoonlijke gesprek voor relatiebemiddeling komt een overeenkomst tot stand waarin de totale kosten en betalingsmogelijkheden staan uitgelegd. Hoe hoog de kosten zijn hangt af van de wensen en mogelijkheden. Zoals gezegd wordt dit tijdens het gesprek bepaald. De kosten voor singles activiteiten varieren vanaf 39,95 euro tot 99 euro per activiteit per persoon.

Acties en kortingen

Af en toe heeft partnerselect.net datingacties of kortingsacties. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Mobiele app Partnerselect.net

Op het moment van deze review beschikt Relatiebureau Partner select.net niet over een mobiele dating app. Dat is niet relevant voor de dienst relatiebemiddeling. Wel is de datingsite te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Uitschrijven op Partnerselect.net

Op het moment dat een partner gevonden is loopt de overeenkomst automatisch af. Dit gaat in samenspraak met de desbetreffende relatie bemiddeling consulente. Wordt er geen partner gevonden kan de overeenkomst ook worden ontbonden als hiervoor de termijn is verstreken.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Partnerselect.net

  • Fijne mensen en hebben me goed geholpen. Relatie is nog steeds top dus dank jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *