Single Events

Relatieplanet Events

3.9

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

3.5/5

Datingsite Relatieplanet is binnen de Benelux de datingsite met de meeste leden en daarmee ook veruit de meest populaire en organiseert daarnaast Relatieplanet Events. Relatieplanet startte in 2002 met een vestiging in Nederland. In 2014 werd Relatieplanet verkozen tot datingsite van het jaar. De datingsite is veelal bekend van reclames op TV en radio. De belangrijkste dienst die Relatieplanet biedt is online dating. Daarnaast organiseert het ook doorgaans goed bezochte single events in steden door heel Nederland. Het meest populair zijn daarin de Relatieplanet Singlesfeesten. De muziek en gezellige ambiance breekt tijdens zo’n feest direct het ijs. Je komt snel en vriendschappelijk in contact met verschillende singles die goed bij je zouden kunnen passen. Het bezoeken van single events wordt door veel singles als gezellig, spannend maar ook effectief ervaren. Relatieplanet is bij uitstek de juiste organisator die regelmatig verschillende uitdagende, leuke en avontuurlijke single events organiseert.

Betrouwbaarheid Relatieplanet Events

Relatieplanet staat bekend als een van de meest betrouwbare datingsites van Nederland en Belgie. Allereest beschikt de datingsite over het ?keurmerk veilig daten. Relatieplanet hanteert een actief beleid tegen nep profielen en oplichters. Ook maakt de datingsite gebruik van een beveiligde HTTPS:// verbinding. Deze beveiligde verbinding zorgt ervoor dat gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwt, zoals persoonlijke gegevens, bankgegevens en vertrouwelijke informatie, niet kunnen worden onderschept of afgetapt. Een dergelijke verbinding wordt ook door banken gebruikt. Het is altijd mogelijk dat iemand die jij ontmoet via single events verkeerde bedoelingen heeft. Daarom wordt de tip gegeven om niet te snel je persoonlijke gegevens, telefoonnummer of e-mail adres aan anderen te verstrekken. Doe alles in je eigen tempo en volg je gevoel.

Inschrijven voor Relatieplanet Events

Aanmelden voor single events georganiseerd door Relatieplanet kan eenvouwdig via de datingsite zelf. Een pluspunt is dat je voor deelname aan single events geen Relatieplanet lidmaatschap hoeft af te sluiten. Je geeft simpelweg aan welk evenement je wilt deelnemen, of je man of vrouw bent en de bijbehorende adresgegevens. Pas na betaling is je reservering definitief en je ontvangt dan een bevestiging per e-mail.

Kosten van Relatieplanet Events

De kosten voor deelname aan een single event georganiseerd door Relatieplanet varieren per georganiseerde activiteit van 10 euro voor deelname aan een singles feest tot 24,95 euro inclusief BTW voor deelname aan een wandeling. Voor die prijs wordt je ontvangen met koffie en thee, is er een wandeling georganiseerd door mooie natuur en rond het middaguur staat er vaak een kop soep klaar met een drankje naar keuze. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld deel te nemen aan een wandeling met wijnproeverij. Daarvoor wordt een vergoeding van 32,50 gevraagd.

Relatieplanet app

Relatieplanet beschikt over een handige app waarmee je uiteraard gebruik kunt maken van de online dating faciliteiten. Echter als je alleen voor single events door Relatieplanet wilt reserveren dan kun je het beste de datingsite bezoeken via de mobiele versie van de datingsite. Ga dus via je webbrowser naar relatieplanet.nl en kies daar voor single events.

Acties en kortingen

Geregeld heeft Relatieplanet aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden maar ook early bird korting voor de vroeg-boekers op single events georganiseerd door Relatieplanet. Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven voor Relatieplanet Events

Omdat het aanmaken van een profiel niet verplicht is om deel te nemen aan single events is het niet nodig om je uit te schrijven. Nadat de activiteit is afgelopen zit je niet aan een abonnement vast. Single events georganiseerd door Relatieplanet zijn eenmalig en wanneer je nogmaals wilt deelnemen aan een single event dien je je daarvoor nogmaals in te schrijven.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

2 gedachten over “Relatieplanet Events

  • events zijn over het algemeen wel goed georganiseerd. Zou wel wat vaker mogen

  • Brandekroon

    Die singles feesten van relatieplanet zijn altijd top feestjes! Heerlijk om te weten dat iedereen single is en je krijgt snel contact. Ik voel me er snel op mijn gemak en het is vaak goed georganiseerd en gezellig druk! Komen dus! Je houdt er altijd wel wat aan over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *