Speciale behoeften

Alternatiefdaten.nl

Alternatiefdaten.nl

1.2

Algemeen

1.5/5

Gebruiksgemak

1.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

1.0/5

Prijs

1.5/5

Via Alternatief Daten kun je in contact komen met gelijkgestemden. Zoals de naam van de datingsite doet vermoeden zijn het vooral alternatieve types die actief zijn op deze datingsite. Je kunt in contact komen met zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. De datingsite richt zich op Nederlandse en Belgische singles. Het aanmaken van een profiel is verplicht, maar wel gratis. Het is niet bekend hoeveel profielen er actief zijn op alternatiefdaten.nl. Zonder betaald lidmaatschap kun je niet actief deelnemen op de datingsite omdat je geen berichten kunt sturen.

Betrouwbaarheid Alternatief daten.nl

Alternatief daten gebruikt persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie alleen in het kader van de te leveren diensten. Op de verwerking van de persoonsgegevens door de dating site zijn de wet bescherming persoonsgegevens actief. Daarnaast worden de gegevens bewaard in een beveiligde omgeving dat enkel toegankelijk is voor de leidinggevende van Alternatiefdaten. Nadat je profiel geactiveerd is ontvang je direct een waarschuwing om nooit in te gaan op een telefoonnummer of 4 cijfers tellend sms nummer waarvan je de afzender niet kent. Er lijken dus veel oplichters actief te zijn op de datingsite. Het is tijdens onze review moeilijk te controleren of profielen echt zijn. Nochtans hebben wij alle twijfels of de profielen echt zijn.

Inschrijven op Alternatief daten.nl

Zonder inschrijving is het niet mogelijk om iets van Alternatief Daten te zien. Zelfs niet voor welk soort mensen de datingsite geschikt is. Het is dus nodig om een profiel aan te maken om ook maar iets van functionaliteiten te kunnen gebruiken op alternatief daten. Inschrijven gaat via de home pagina. Het is hier mogelijk om aan te geven of je man of vrouw bent.

Tevens is het verplicht om je geboortedatum, nickname, e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Gebruik niet je echte naam om anoniem te blijven. Je ontvangt nu een e-mail adres om je profiel te bevestigen. Er wordt na inschrijving geadviseerd om je profiel volledig te maken zodat je van alle functies gebruik kunt maken. Om bijvoorbeeld je ontvangen berichten te kunnen bekijken, moet je eerst je profiel volledig hebben ingevuld. Hiermee voorkomt de datingsite onvolledig ingevulde profielen. Naast het toevoegen van een profiel foto is het ook mogelijk om je eigen youtube video’s toe te voegen.

Kosten Alternatiefdaten.nl

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Je kunt echter ook een betaald lidmaatschap afsluiten waarmee je toegang tot meer functionaliteiten krijgt. Eigenlijk zijn dit basis faciliteiten op een normale datingsite. Je kunt berichten versturen, 1 op 1 video chatten en zien wie jouw profiel heeft bekeken. De kosten voor een lidmaatschap zijn 12,50 euro voor 1 maand, 25 euro voor 3 maanden en 37,50 voor 6 maanden. Betaling geschiedt via het veilige iDeal, mr Cash, Directbanking, Paypal.

Alternatiefdaten.nl dating app

Op het moment van deze review beschikt alternatief daten niet over een mobiele app. Wel is de datingsite op mobiel te bereiken via de webbrowser, maar dat is erg lastig want de datingsite is niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Acties en kortingen

Zie voor alle actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Alternatiefdaten.nl

Wanneer je bent voorzien of geen gebruik meer wilt maken van de faciliteiten van alternatiefdaten, kun jij je profiel opzeggen. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op lidmaatschap in de menubalk. Daarna klik je op profiel verwijderen. Na bevestiging is je profiel direct verwijderd. Eventueel gedane betalingen worden niet terugbetaald.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Alternatiefdaten.nl

  • Vrijwel geen betalende leden. Dit betekent dat niemand je een bericht terug kan sturen wanneer je hun een bericht stuurt.
    Knap waardeloze site dus en weggegooid geld.

  • Karin Aland

    Wat een klote site 12.00 euro weggegooid .

  • Passefras

    De mannen profielen op alternatief daten zijn zeker echt, en als ik de vrouwen bekijk lijkt me er ook niks fake aan. Ook kun je v??r dat je je inschrijft al door een gedeelte van de profielen neuzen, zodat je kunt kijken of de site bij je past. Er is geen en?rm ledenbestand, maar het gaat dan ook om een doelgroepsite. Ook staan er vrij veel mensen op die niet meer actief zijn en zich hebben vergeten uit te schrijven. Zelf heb ik er geen nieuwe liefde gevonden (wel een date gehad via de site), maar al met al is het zeker de moeite waarde er eens rond te kijken als je opzoek bent naar een ”alternatief” persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *