Speciale behoeften

FarmDate

2.7

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

4.0/5

Farmdate is een datingsite die speciaal is opgezet om agrarisch denkende mensen met elkaar in contact te laten komen. Op Farmdate kunnen agrarische mensen anoniem op zoek naar een vriend, vriendin of levenspartner. Het is een beetje vergelijkbaar met het TV programma boer zoekt vrouw, maar dan anoniem en zonder televisie. Op de datingsite zijn op moment van review ruim 4400 leden actief. Op Farmdate kun je gratis een profiel aanmaken en vrijblijvend uittesten of Farmdate bij je past. Behalve daten kun je via farmdate ook je gedachte wisselen over allerlei zaken zoals succesverhalen, gedichten koeienkunst en liefdesverdriet.

Betrouwbaarheid FarmDate

Op Farmdate worden alle profielen handmatig gecontroleerd. Zo is het bijna niet meer mogelijk dat je fake leden aantreft op de datingsite. Bovendien is er een klantenservice bereikbaar voor praktische en technische vragen welke binnen 24uur worden beantwoord. Goed om te zien is dat je direct in een beveiligde https:// omgeving komt wanneer je de datingsite bezoekt. In de opgestelde privacy overeenkomst is te lezen dat (en hoe) persoonlijke gegevens worden beveiligd, dat Farm Date zich houdt aan de wet bescherming persoonsgegevens en dat persoonlijke gegevens niet verstrekt worden aan andere bedrijven of instellingen.

Het is mogelijk om andere leden te blokkeren wanneer je deze niet meer wilt zien, of je wilt dat deze jou niet zien. Dit bevordert je privacy en het zorgt ervoor dat jij niet meer wordt weergegeven in de zoekresultaten bij deze geblokkeerde persoon. Naast de functie van het blokkeren van leden zijn er tal van andere functies die de privacy van de gebruiker waarborgen en bevorderen.

Inschrijven op FarmDate

Om daadwerkelijk in contact te kunnen komen met andere leden op farmdate is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan via de datingsite homepagina door te klikken op inschrijven. Je kunt hier door middel van je naam, e-mail adres, gewenste profielnaam en wachtwoord gratis een account aanmaken op farmdate. Je dient daarnaast nog een verificatie code in te typen. Dit om te voorkomen dat er nep leden aangemeld worden op Farmdate. Via e-mail wordt dan een activatie link toegestuurd. Ga naar je e-mail box en klik op de link in de mail. Je profiel is nu geactiveerd en je kunt starten met het zoeken naar jouw perfecte partner. Eerst wordt aanbevolen om je profiel compleet te maken met persoonlijke gegevens en foto. Dit vergroot je slagingskans.

Kosten FarmDate

Het aanmaken van een profiel op Farm Date is geheel gratis. Je kunt hiermee de datingsite in zijn basisfuncties vrijblijvend uitproberen. Met een gratis lidmaatschap zijn niet alle functies beschikbaar of slechts beperkt beschikbaar. Als het gratis lidmaatschap goed bevalt kun je een betaalde versie afsluiten tegen het volgende tarief:

3 maanden 6,00 per maand (8,00)
6 maanden 3,83 per maand (23,00)
1 jaar 2,92 per maand (35,00)

Betaling van je lidmaatschap geschied in een beveiligde omgeving en kan via verschillende betaalmethoden: iDEAL, Per bankoverschrijving of via PayPal. Handig is dat je ongeveer 5 dagen voordat je lidmaatschap afloopt een e-mail krijgt met de vraag of jij je abonnement wilt verlengen. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Je abonnement wordt niet automatisch verlengd. Er worden advertenties getoond op de datingsite.

FarmDate app

Op het moment van deze review beschikt Farm Date niet over een dating app. Wel is de datingsite te gebruiken via de webbrowser op smartphone en tablet.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Farmdate kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor de laatste acties en kortingen van E-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op FarmDate

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Farm Date kun je altijd je account verwijderen. Je profiel verdwijnt dan van de dating site en daarnaast worden alle mailtjes die je hebt verstuurd en alle persoonlijke gegevens uit de database verwijderd. Je posts op het forum blijven wel staan, maar je naam wordt gewijzigd in oud farmdater. Als jij je profiel wilt verwijderen log je in en klik je op “Mijn Gegevens”. Hier kun jij je profiel verwijderen maar ook je profiel verbergen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

2 gedachten over “FarmDate

  • Het kan dus echt je match vinden via Farmdate! Ook ik heb vaak de succesverhalen gelezen. Waarop ik altijd dacht, was ik maar degene die dat verhaal schreef.

  • Wilde niet mee doen aan boer zoekt vrouw, dus dan is dit een goed alternatief. Sta niet zo graag in de spotlights. Ben maar een simpele boer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *