Speciale behoeften

Netsamen.nl

Netsamen.nl

1.2

Algemeen

1.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

1.0/5

Prijs

1.0/5

Je kunt op Netsamen.nl terecht voor een spirituele date. Deze datingsite om spirituele mensen met elkaar in contact te brengen. Daarnaast kun je op Netsamen in contact komen met gelijkgestemden en inspiratie opdoen via de chat of het forum, een spirituele vakantie boeken of deelnemen aan single events. Een losse service op de datingsite is om een portretfoto te laten maken. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Het aanmaken van een profiel is gratis. Netsamen is dating voor spirituele mensen.

Betrouwbaarheid Netsamen.nl

Op de datingsite zijn geen keurmerken te zien zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkel waarborg. Daarnaast wordt niet gewerkt met een beveiligde https:// verbinding waardoor het voor derden mogelijk is om gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd, te onderscheppen en te misbruiken. Bij het aanmaken van een profiel wordt het e-mailadres wel gecontroleerd. Op de datingsite is een algemene gebruikersvoorwaarde opgesteld waarin ook het privacy beleid uitgelegd staat. Dit privacy beleid valt te bekritiseren. Er staat in opgenomen dat alle communicatie (ook gesloten communicatie tussen leden onderling) gemonitord wordt. Je privacy wordt niet niet echt gewaarborgd. Overigens houdt de datingsite zich middels de voorwaarden wel aan de wet bescherming persoonsgegevens. Over het algemeen vinden we Netsamen niet erg betrouwbaar. Er wordt volgens ons onvoldoende aandacht besteed aan waarborging van de privacy.

Inschrijven op Netsamen.nl

Om deel te kunnen nemen aan het dating platform is het nodig om een profiel aan te maken. Registreren kan via de homepagina door middel van je nickname (gebruikersnaam), een wachtwoord en je e-mailadres. Nadat je dit hebt ingevuld krijg je een activatie e-mail waarmee jij je account kunt activeren. Direct wordt gevraagd om je profiel verder comleet te maken. Zonder dat te doen kun je niet verder. Je moet aangeven dat je ouder bent dan 18 jaar, aangeven hoe je Netsamen hebt gevonden en de algemene voorwaarden accepteren. Er zijn veel vertrouwelijke en persoonlijke gegevens die je verplicht moet invullen.

Daarnaast worden onderwerpen als vakantie, politieke voorkeur, interesses vragen over je levensinstelling gevraagd. Allen verplicht om te beantwoorden. Enerzijds goed omdat je dan complete profielen krijgt, maar bij deze datingsite waar de privacy ondermaats is, vinden wij het een beetje minder. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, kun jij je inschrijving voltooien. Je profiel is nu aangemaakt en je kunt de basisfunctionaliteiten uitproberen. Eigenlijk kun je alleen profielen van anderen bekijken. Als je een bericht wilt sturen moet je al betalen.

Kosten Netsamen.nl

Om uberhaupt iets te kunnen testen op de datingsite is het nodig om een betaald profiel af te sluiten. Op Netsamen zijn ook advertenties te zien. De datingsite betaal je per dag. Je kunt bijvoorbeeld 30 losse dagen toegang kopen voor 9,95 euro. Voor leden die hun abonnement verlengen zijn de prijzen iets lager. Zie onderstaand alle prijzen.

Voor nieuwe leden:
30 losse dagen (33 cent per dag) 9,95
90 losse dagen (22 cent per dag) 19,95
180 losse dagen (16 cent per dag) 29,95
360 losse dagen (11 cent per dag) 39,95

Voor leden met een lopend abonnement bij verlenging voordat je dagen op zijn:
50 losse dagen (26 cent per dag) 12,95
90 losse dagen (18 cent per dag) 15,95
180 losse dagen (13 cent per dag) 22,95
360 losse dagen (8 cent per dag) 29,95

Portretfoto laten maken kost 45 euro

Betaling geschied via het veilige iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Betaalde abonnementen op netsamen worden niet automatisch / stilzwijgend verlengd.

Netsamen app

Op het moment van deze review beschikt netsamen niet over een mobiele dating app. De datingsite is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Acties en kortingen

Bekijk de actuele kortingen van datingsites op de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Netsamen.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van datingsite Netsamen.nl kun jij je lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Onderaan elke pagina staat een knop uitschrijven. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Je kunt hier een reden van uitschrijving opgeven en direct worden alle foto’s en gegevens uit je profiel verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *