Speciale behoeften

RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful

3.6

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

RichMeetBeautiful is een datingsite speciaal voor Sugardaddy’s, SugarMama’s en Sugarbaby’s. Vraag jij je af wat dat zijn? Lees dan onze review verder. De datingsite richt zich op rijke, succesvolle mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een leuke, aantrekkelijke jongere man of vrouw. Beide zoeken een specifiek voordeel in een dergelijke relatie en RichMeetBeautiful probeert daarin te faciliteren. Je kunt hier dus als rijke man of vrouw een toyboy of toygirl zoeken. Maar natuurlijk ook andersom op zoek gaan naar een rijke man of vrouw.

Betrouwbaarheid RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful is een internationale datingsite voor iedereen die op zoek is naar een suikerarrangement. Een datingsite waar rijkdom en schoonheid bij elkaar komen. De datingsite maakt deel uit van een grote groep met internationale datingsites zoals VictoriaMilan en Nextlove. De techniek en de betrouwbaarheid van de datingsite moet dus op orde zijn. Zeker voor de leden van RichMeetBeautiful is het van groot belang dat de betrouwbaarheid op orde is. Je bent immers een succesvol zakenman of vrouw en wilt natuurlijk niet dat je gehele omgeving weet dat je actief bent op een datingsite. Juist hiervoor heeft RichMeetsBeautiful en aantal maatregelen genomen. Zo is er een beveiligde SSL verbinding waardoor je gegevens niet onderschept kunnen worden. Is alles beveiligd met 256 bits encryptie. En als klapper op de vuurpijl is de datingsite gecertificeerd door Norton. Een erg groot antivirus en beveiligingsbedrijf.

Behalve de technische betrouwbaarheid is het natuurlijk ook belangrijk dat de datingsite ook betrouwbare leden heeft. Hoe weet je nu of iemand daadwerkelijk een sugardaddy is of die andere toch wel echt de toyboy is zoals die zich voordoet. Hierom controleert de datingsite alle profielen handmatig met experts op het gebied van online dating. Daarnaast moeten accounts worden geverifierd door middel van een social media account. Je kunt dus bijvoorbeeld facebook. LinkedIn of Google+ gebruiken. Met de betrouwbaarheid van de datingsite zit het dus wel goed.

Inschrijven RichMeetBeautiful

Inschrijven bij RichMeetBeautiful kan op twee manieren. Zo kun je je handmatig inschrijven. Je geeft hier aan wat je bent en man of vrouw, waarna je de keuze hebt tot sugarbaby of sugarparent. Daarna kun je nog je geaardheid opgeven. Hierna vul je een emailadres in en kun je een gebruikersnaam kiezen. Ook moet je je geboortedatum opgeven en een wachtwoord kiezen. Hierna ontvang je een activatiemail. Zodra je je account hebt geactiveerd kun je aan de slag bij de datingsite.

Er is ook nog een tweede manier om een account aan te maken. Deze manier is eigenlijk veel makkelijker. Je kunt je ook aanmelden door gebruik te maken van je sociale media account. Zo worden een hoop gegevens als voor je ingevuld en hoef je alleen maar een gebruiksnaam, wachtwoord en sexuele voorkeur op te geven. Dit is zeker handig aangezien je je account in een later stadia toch moet verifieren met een social media account.

Gebruik RichmeetBeautiful

Als je een account aangemaakt hebt wil je natuurlijk aan de slag met het zoeken naar een leuke en geschikte date. Alvorens je dat gaat doen is het uiteraard verstandig je account verder in te vullen om je kans op succes te verhogen. Je kunt nog een hoop extra informatie over jezelf vrijgeven. Zoals of je rookt, je lichaamskenmerken en opleiding en ga zo nog maar even door. Daarnaast dien je zoals eerder gezegd je account te verifieren met een facebook account of iets dergelijks. Ook kun je je een foto toevoegen om meer aandacht te trekken naar je profiel.

Zodra je helemaal tevreden bent over je profie kun je aan de slag gaan bij Rich Meet Beautiful. Je komt binnen op een overzichtelijke pagina waar je alle mensen ziet die binnen jou interesse gebied vallen. Je kunt hier eenvoudig doorheen zoeken. Maar je hebt ook een uitgebreide zoekfunctie mocht je opzoek zijn naar iets specifieks. Mocht je een passend persoon gevonden hebben, dan kun je deze favoriet maken. Je kunt hem of haar zo makkelijk terug vinden.

Daarnaast kun je iemand een virtueel cadeau geven, maar natuurlijk ook een berichtje sturen. Voor het versturen van cadeaus of berichten heb je wel een betaald lidmaatschap nodig.

Kosten RichMeetBeautiful

Ook aan RichMeetsBeatiful zijn kosten verboden. Het aanmelden bij de datingsite is helemaal gratis. Maar voor het versturen van berichten heb je een lidmaatschap nodig. De kosten hiervoor zijn als volgt:

  • 1 maand 79,99 per maand
  • 3 maanden 69.99 per maand
  • 6 maanden 59,99 per maand
  • 12 maanden 49,99 per maand

Betalen kan uitsluitend via creditcard.

Mobiele applicatie

Rich Meet Beautiful heeft helaas nog geen app. Wel heeft de datingsite haar website vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft RichMeetBeautiful acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb je een leuke date gevonden, of heb je een andere reden om te stoppen? Uitschrijven bij RichMeetbeautiful doe je zo. Aan de linkerkant vind je het menu en hier ga je naar instellingen. Helemaal onderaan vind je de knop deactiveer uw profiel. Je kunt nog een reden opgeven waarom je je account wil verwijderen. Hierna geef je je wachtwoord op en je bent uitgeschreven bij de datingsite.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *