Speciale behoeften

Runnersdate

Runnersdate

3.9

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

4.5/5

Runnersdate is een community voor mensen die hardlopen als passie hebben. Maar dan wel een erg uitgebreide en multifunctionele community, want je weet uiteraard nooit wat er precies gaat ontstaan. Zoek jij dus nog een loopmaatje of iemand om je passie mee te delen? Dan is Runnersdate.nl wellicht de datingsite/community voor jou. Want wie weet wat voor liefde er ontstaat tijdens het hardlopen.

Betrouwbaarheid Runnersdate

Omdat Runnersdate natuurlijk een forum is om nieuwe mensen te ontmoeten, maar daarnaast ook je hardloop vaardigheden uit te breiden en een nieuw hardloopmaatje te ontmoeten is het van belang dat de datingsite betrouwbaar is. Om jouw veiligheid te garanderen en alle gegevens die je door geeft veilig te houden worden alle gegevens via de site verstuurd via een zogenaamde https verbinding. Hierdoor kun je gegevens niet zomaar onderschept worden door kwaadwillende. Daarnaast worden je bankgegevens nooit opgeslagen en je gegevens worden gecodeerd opgeslagen in de database van Runnersdate. Om er voor te zorgen dat je alleen met serieuze mensen aan het praten bent, die net als jij opzoek zijn naar een loopmaatje, worden alle profielen handmatig gecontroleerd door de webmasters van Runnersdate. Zo weet je zeker dat degene met wie je aan het chatten bent of gaat afspreken ook daadwerkelijk diegene is en hij of zij serieus is. Daarnaast geeft Runnersdate ook een aantal tips om er voor te zorgen dat je veiligheid gegarandeerd wordt. Zo moet je nooit je wachtwoord aan andere geven en kun je zodra je verdachte berichtjes of emails krijgt direct contact opnemen met de webmasters van runnersdate. Om er zo voor iedereen een leuke en veilige datingsite van te maken en te houden.

Inschrijven Runnersdate

Lijkt Runnersdate wel iets voor jou en zoek je een hardloopmaatje en misschien wel een nieuwe liefde? Schrijf je dan in bij Runnersdate. De mogelijkheid om jezelf in te schrijven vind je rechtsboven in om de homepage. Om jezelf in te schrijven bij Runnersdate begin je met het invullen van enkele basisgegevens, zoals je naam en emailadres. Zodra je een account aan hebt gemaakt bij Runners date kun je verder aan de slag met het invullen van je profiel. Mensen zitten hier namelijk zowel voor het vinden van een hardloopmaatje maar ook voor meer en dus opzoek zijn naar een leuke date. Om goede matches te vinden voor jou dien je een aantal simpele vragen in te vullen. Zodra je dit gedaan hebt kun je rustig verder met het zoeken van een date of hardloopmaatje.

Gebruik Runnersdate

Heb je met succes je profiel ingevuld? Dan ben je er helemaal klaar voor en kun je direct aan de slag met het vinden van een hardloopmaatje of meer. Je ontvangt op basis van de door jou verstrekte gegevens een aantal matches die bij je passen. Deze leden zijn net als jou opzoek naar hetzelfde. Erg makkelijk dus omdat je zo niet overal door heen hoeft te scrollen. Wil je echter toch het heft in eigen handen nemen of ben je niet tevreden over je matches. Er is uiteraard ook een zoekfunctie aanwezig waar je gemakkelijk kan zoeken naar mannen en vrouwen die een harldoopmaatje of meer zoeken. Op de profiel pagina zie je in een oogopslag alle gegevens van een lid en weet je dus meteen waar je aan toe bent. Ook kun je de antwoorden op de vragenlijst inzien. Zo zie je dus op een makkelijke manier wat iemand zijn interesses zijn, zonder dat je deze een berichtje moet sturen. Bespaard je een hoop onnodig gechat met mensen die je uiteindelijk misschien niet interessant vindt. Naast de mogelijkheid om makkelijk te zoeken binnen het ledenbestand van runners date kun je ook opzoek gaan naar een leuk hardloop event van een van de leden, of kun je zelf een hardloop event organiseren. Erg leuk en interactief dus en met een clubje mensen is het wellicht makkelijk om mensen te leren kennen en over de drempel heen te stappen.

Kosten Runnersdate

Voor het grootste deel is runnersdate helemaal gratis. Het aanmaken van een profiel, het bekijken van je matches en het zoeken naar een leuke man of vrouw is helemaal gratis. Ook het bekijken van evenementen is gratis. Alleen voor het versturen van je berichten heb je een membership nodig. Runnersdate werkt enkel met abonnementen. De maandelijkse kosten bedragen 4,99. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van de site. Betalen kan via iDeal, machtiging, Visa of Mastercard.

Mobiele applicatie

Runnersdate heeft helaas nog geen app. Wel heeft runnersdate haar pagina vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Runnersdate acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb jij een loopmaatje gevonden en misschien wel meer? Dan ben je natuurlijk klaar bij Runnersdate. Je abonnement kun je maandelijks opzeggen. Via jouw instellingen kun je je abonnement stopzetten en je account verwijderen. Dat vind je onder het kopje lidmaatschap en facturering.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Runnersdate

  • Heel slechte ervaring met Runnersdate: fotoos uploaden lukt van geen kant. Als je dat meldt krijg je een nietszeggend antwoord van dat ik t verkeerd zou doen…, pfff, wat een domme zooi daar. Verder geen hulp of duidelijke reactie of wat dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *