Speciale behoeften

SingleGolfers.nl

SingleGolfers.nl

3.3

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

4.0/5

Deze datingsite is er speciaal voor single golfers die op zoek zijn naar een relatie of mannen en vrouwen waarvan de partner niet golft en die graag een golf partner willen vinden. Singlegolfers.nl is er voor de beginnende golfer maar ook voor gevorderden. Je kunt in contact komen met andere golfers via de online community, via golfdagen en via golfreizen. De datingsite is actief sinds 2013. De datingsite geeft aan dat de man / vrouw ratio 53 / 47% is. 35% van de leden is onder de 49 jaar, 30% is tussen de 50 en 60 jaar en tussen de 60 en 69 jaar. Voornamelijk mensen op leeftijd dus. Het aanmaken van een profiel kost 99 euro.

Betrouwbaarheid op Singlegolfers.nl

Op de datingsite zijn geen keurmerken te vinden zoals het keurmerk veilig daten. Wel zijn er een algemene voorwaarden en privacy document op Singlegolfers te lezen. Hierin staat dat Singlegolfers zich houdt aan de wet bescherming persoonsgegevens als het gaat om het documenteren van de persoonlijke gegevens van gebruikers. De persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de diensten van Singlegolfers.nl. Qua betrouwbaarheid lijkt het goed te zitten op deze datingsite. We gaan ervan uit dat er weinig tot geen fake leden aanwezig zijn op de datingsite omdat er een relatief hoog inschrijftarief betaald moet worden voor een account. Uit ervaring weten we dat dit een grote drempel is voor internet criminelen. Met de betrouwbaarheid zit het dus wel goed, ondanks dat de datingsite niet over keurmerken beschikt.

Inschrijven op Singlegolfers.nl

Om deel te kunnen nemen aan Golfevenementen, golfreizen of toegang te krijgen tot de online dating community is het verplicht om lid te worden. Inschrijven kan via de homepagina. Bij inschrijving worden een groot aantal persoonlijke gegevens gevraagd zoals leeftijd, woonplaats en status. Maar ook naar wat voor soort iemand je op zoek bent. Daarnaast is het verplicht om je adresgegevens achter te laten en de algemene voorwaarden te accepteren. Op Single golfers is er geen mogelijkheid om je lidmaatschap uit te testen. Je moet betalen alvorens je toegang krijgt.

Kosten Singlegolfers.nl

Een lidmaatschap op SingleGolfers.nl kost € 99,- per jaar. Dit lidmaatschap kan op ieder gewenst moment aangeschaft worden. Betaling geschied via het veilige iDEAL binnen een beveiligde omgeving. Het lidmaatschap wordt conform de algemene voorwaarden niet automatisch verlengd. Je ontvangt aan het einde van je lidmaatschap een e-mail waarin een voorstel staat om je account te verlengen.

Single Golfers app

Op het moment van deze review beschikt Singlegolfers.nl niet over een mobiele dating app. De datingsite is wel te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser. Singlegolfers.nl is goed te gebruiken op mobiel, maar niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Single golfers heeft regelmatig kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Singlegolfers.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Single Golfers kun jij je account op elk gewenst moment opzeggen. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Wanneer je vroegtijdig je abonnement opzegt, vindt er geen terugbetaling van het lidmaatschap plaats. Wanneer je niets meer met je account doet, verloopt 1 jaar na ingangsdatum je abonnement en wordt je account automatisch stopgezet.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *