Speciale behoeften

Sportpartner.nl

Sportpartner.nl

1

Algemeen

1.0/5

Gebruiksgemak

1.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

1.0/5

Prijs

1.0/5

Op Sportpartner.nl kun je een sport partner vinden waarmee jij lekker kunt sporten. Al geeft aan dat sport partner zelf geen datingsite is, het schijnt dat er toch al verschillende sport partners zelfs getrouwd zijn. Aanmelden is gratis en afmelden kan altijd weer eenvoudig. Op de voorpagina van de contact site staat dat al tienduizenden Nederlanders lid zijn. Echter na aanmelden wordt aangegeven date r al ruim 50.000 leden lid zijn geworden.

Betrouwbaarheid Sportpartner.nl

Sportpartner verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden. Er is een uitgebreide algemene voorwaarden opgesteld waar weinig bijzondere dingen in staan. Er worden de nodige persoonlijke gegevens gevraagd zoals e-mail adres en favoriete sport. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gebruik van de datingsite. Bovendien kun je 100% anoniem blijven als jij dat wilt. Jouw persoonlijke gegevens worden opgenomen in een database van Sport partner. De datingsite respecteert de privacy van iedere geregistreerde en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonlijke gegevens van leden zijn beveiligd opgeslagen in de database.

Inschrijven op Sportpartner.nl

Om op zoek te kunnen naar een sportpartner is een lidmaatschap verplicht. Aanmelden kan gratis en snel via de homepagina. Er worden ongeveer 5 vragen gesteld over jezelf, maar ook over de sport waar je een maatje voor zoekt. Na registratie kun je direct gratis starten met het zoeken naar een partner. Ook berichten sturen is gratis.

Kosten op Sportpartner.nl

Aanmelden en rondkijken is helemaal gratis. Wil je berichten ook lezen, dan wordt een vergoeding gevraagd. Voor het lezen van ontvangen prive berichten moet je een betaald lidmaatschap afsluiten. Op die manier krijg je toegang tot een volwaardige ongelimiteerde inbox waarmee prive berichten veilig en anoniem kunnen worden verstuurd aan andere leden van de datingsite. Over de kosten voor een abonnement staat gek genoeg geen informatie.

Mobiele app

Op het moment van deze review beschikt sportparner niet over een mobiele app. Wel is de pagina te gebruiken voor tablet en mobiel via de webbrowser.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Sportpartner.nl speciale kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Sportpartner.nl

Afmelden en je account opzeggen gaat snel via sportpartner.nl/afmelden. Na afmelding vervalt je abonnement en ook berichten zijn niet langer leesbaar.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

5 gedachten over “Sportpartner.nl

 • Helaas; sporten wordt overgeslagen maar mannen zijn vaak op zoek naar vriendschap, relatie of casual seks.

  Jammer want op zich erg goed initiatief!

 • Wat sportpartner betreft : “”gratis inschrijven en snel reacties krijgen, maar niet kunnen reageren zonder betalen”” is een oude en alledaagse grap.

  Bij – Toren C – heet het : eerst betalen pannenkoek.

 • L.S.

  Zeeeeer slechte ervaring met sportpartners.nl Kan me niet afmelden.

 • Veel fake leden of niet actieve leden want ik krijg totaal geen reactie. Erg slecht. Wel gratis maar je hebt er niks aan.

 • Slechte dating site. Nauwelijks echte leden lijkt mij zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *